Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam.

    İki gün önce bilgisayarımı temizlemek için açtım. Hiç birşeye dokunmadan temizlememi yaptım. Sonra ekran kartının slotundan biraz çıktığını görüp çıkartıp tekrardan taktım ve kasayı toplayıp kapattım. Bilgisayarı açtığımda yeşil-mavi tırtıklı ekran hatasıyla karşılaştım.
    Bu hatadan sonra siyah ekran geliyor sol üst tarafta tire (-) işareti yanıp sönüyor ve belli bir süre böyle kaldıktan sonra tamamen siyah ekrana dönüyor.

     Ekran Kartı Sorunu

    Bende ekran kartında sorun var diyip ekran kartını çıkartıp anakartta mevut olan hdmi girişi ile görüntüyü alıp bilgisayarımı açtım. Ekran kartının bozuk olduğunu düşündüğüm için bugün gidip gtx 970 ekran kartı aldım. Monte edicektim ki eski kartın güç kablosu 6 pin yeni aldığımınkiyse 8 pin olduğunu gördüm. Yarın gidip yeni kablo alacağım.
    Şimdi sorun benim tahmin ettiğim gibi ekran kartından mı kaynaklanıyor yoksa gereksiz yere mi gidip ekran kartı almış oldum ? Sorun anakartta mı diyeceğim ancak tüm fanlar çalışıyor ve anakart üzerindeki hdmi ile görüntüyü alabiliyorum.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rated -- 17 Kasım 2014; 2:11:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.