Şimdi Ara

Ekran karti servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu nereye acacagimi bilemedim kusura bakmayin. Arkadaslar ben powercolor r9 290 pcs+ ekran karti satin almistim. Kartta sorunlar olusunca vatan musteri hizmetlerine verdim karti onlarda servise gonderdi. Yaklasik 45 gun oldu fakat kart ortalarda yok ve bende bunun uzerine vatana gidip para iadesi istedim(hediye ceki gtx 970de kullanmak icin) fakat kabul etmediler ve bana tuketici haklarina basvurmami soylediler. Tuketici haklarina gidince bana olmaz dava acmaniz lazim dediler. Bu ne sacmaliktir boyle!! Ne yapmam gerekiyor lutfen bir yol gosterin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aç sende dava başta az biraz para harcarsın sonra mahkeme masraflarını bile onlara yuklerler zarar ederler o maldan
  • Cok uzun bir surec olacak gibime geliyor. 30 gunu gecince para iadesi almak yasal hakkim diye biliyorum ama ona da yanasmiyorlar. Ekran kartida ne zaman gelir, sorun giderilmis olarak mi gelir o da mechul. Bana masrafsiz ve kisa surede iadeyi alabilecegim bir yol lazim. Bir daha vatandan alisveris yaparsamda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem heyetlerinin çok yoğun olduğunu bildikleri için oraya paslıyorlar ancak dediğiniz kart hakem heyeti sınırını aştığı için dava açmanız gerekli demişlerdir. Gerçi il hakem heyeti ile ilçe hakem heyetinin fiyat sınırları da farklı. Bir araştırın il hakem heyetinin urun fiyat sınırı daha yüksek olduğu için orası bakabilir durumunuza.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gun once vatana para iadesi yapilmazsa mahkemeye verecegime dair bir mail atmistim ve bugun aradilar iadeyi kabul ediyoruz diye. Gittim ustune para ekleyip msi gtx 970 aldim. Demek ki bunlarla boyle konusmak gerekiyormus. Mahkeme lafini duyunca hemen kabul ettiler.

    Konuya mesaj atan ve yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ederim. Umarim arizali olan kartida baskasina satmaya calismazlar (yapmadiklari sey degil). Iyi forumlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.