Şimdi Ara

Ekran Kartı Entegre Grafik Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, Samsung NP355V5C modeli bir bilgisayarım var. AMD Radeon HD 7640G + HD 7670M Dual ekran kartına sahibim. Bir süre önce Cs: Go oyununa girerken mavi ekran hatası aldım ve daha sonra bilgisayarım açılışta mavi ekran hatası vermeye başladı. Format atarak yeni bir windows sürümü yükledim. Driver kurulumlarını yaparken ekran kartının yanında ünlem olduğunu gördüm, sorunlu ibaresi vardı ve bir süre sonra bilgisayarım kendini durduk yere kapatıyordu. Şuan windows xp'ye kadar geriledim ve bilgisayarım kapanmadan çalışıyor diğer sürümlerdeki amd hatalarını almıyorum. Vakit geçirmek için ufak tefek eski oyunları açmak istediğimde bile ekran kartı yok hatası veriyor. Ben sadece entegre grafiği kullanarak bu oyunları açamaz mıyım acaba? Aklıma gelen olay bu iki ekran kartının birlikte çalıştığı ve diğer ekran kartım bozuk olduğu için bunu da kullanamıyor olduğum. Değiştirilebilir grafikleri yapılandır seçeneği yok maalesef sanırım xp yüklü olduğu için kaynaklanıyor. Sitesindeki windows xp için son sürüm sürücüyü kullanmama rağmen. Biraz uzun ve karışık olmuş olabilir fakat yardımcı olabilirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EresboSS -- 27 Mayıs 2016; 18:23:12 >







  • Slm..bios uzerinden entegre grafik islemci enable disable yapılabiliyor.Ancak bu tumlesik gpu beklediginiz performansı vermez.Yine de sistem ihtiyacı dusuk oyunları tabi ki oynayabilirsiniz.Bu ne oynadığınıza bağlı biraz da :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici olan ekran kartında arıza var, o devreye girmeden bir şekilde sadece dahilinin sürücüsünü kurmaya uğraş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında aygıt yoneticisi uzerinden de devre dışı bırakarak test edebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar 4 aydır değişen birşey yok malesef. Gerçi denemeyi bırakmıştım fakat buraya konu açtığım aklıma geldi tekrar yazayım dedim. Diğer ekran kartım devre dışı olmasına rağmen oyun açamıyorum. Bios'ta ekran kartı seçme kısmı yok.

     Ekran Kartı Entegre Grafik Hakkında

    Şuan bu durumda fakat oyunlar görmüyor entegreyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.