Şimdi Ara

Ekran kartı çalışmayı durdurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -------------------+-++-------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evilduckling -- 14 Aralık 2016; 16:45:52 >



  • Küçük oyunlarda sorun olmaması ekran kartını tam yükte kullanmadığı için, ekran kartının parçalarında sorun vardır.
  • https://forum.donanimhaber.com/display-driver-uninstaller-ddu-amd-nvidia-intel-surucu-kaldirma-araci--121339740
    Burada belirtiğim şekilde ekran kartını kaldır
    Sonra güncel sürücüyü yükle
    Yapamazsan ekran kartı modelini belirt
    İşletim sistemin win10 değilse win10 a geçin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı driver ını orjinal cd den mi kurdunuz ? internet üzerinden mi indirip kurdunuz .
  • Aynı hatayı zamanında Nvidia GT9800 kullanırken alıyordum. Isıdan dolayı kardeşim. Grafik kartının fanlarında anormal bir durum görmediysen yüke binince grafik kartının üstündeki bir çip fanlara uyarı gönderir ve daha hızlı dönme komutunu yollar çipinde de sıkıntı olabilir, yakın zamanda elektrik kesintisi oldumu veya beklenmediğin şekilde bilgisayarın kapanıp açıldıysa şunu önerebilirim. Ekran kartının pinlerine çakmak tut uzun olmamak şartıyla sonrasında silgi ile sil tekrar dene. Çizği çizği görüntü alıyorsan eğer arabirimine veda edebilirsin çipten kaynaklı demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batugunner

    Malesef tek sorun ısı değilmiş gösterdim ekran kartının 2 pinin ucuda kırılmış anakartın içinde kalmış o yüzden bişekilde iletim sağlıyomuş aradada gidiyomuş mahalleden anlayan biri böyle söyledi cidden bakınca 2 pinin ucu kırılmış ama ben yapamam dedi.

    Bunu tamir eden olur mu garantisi çoktan bitti bunu yapabilecek işinin ehli bir teknik servis bilen varsa çok yararı olur tabi yapılabiliyorsa (ekran kartını anakarta bağladığımız yerdeki 2 pinin ucu kırılmış)

    Bu meret nasıl kırıldı derseniz hiçbir fikrim yok aradabir kasayı vurum ondan kırılmadı heralde hiç sökmüşlüğümde yoktu bu hatalar başlayana kadar

    edit:Şuanda ekran kartını kullanıyorum çalışıyo ama bazen yeşil çizgiler geliyo oyunlardada bir süre sonra çalışmayı durduruyo zaten

    dediklerimi vermeden direk donanımsal diyorsun. Bu kadar eminsen konu açma. Büyük ihtimal donanımsal ama dediklerimi yapsan daha iyi olurdu. Maden bilmiyorsun yeni ekran kartı al.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: batugunner

    Saçmaladığınızın farkındasınızdır umarım burası teknik yardım bölümü forumun , sorunun donanımsal olduğuna eminim dedim oda yardımcı olabileceklere vakit kazandırmak için.

    "Bu kadar eminsen konu açma"
    Sorunun donanımsal olduğuna eminim dedim donanımsal sorunun ne olduğuna eminim demedim hiçbir zaman , teknik yardım donanımsal sorunlarıda kapsar burda sormicaksam nerde sorcam.İlk mesajda belirttiğim gibi dediklerinizi zaten yaptım "zibilyon tane driverla birçok temiz format denedim" Son olarak mesajınızın en saçma yeri "madem bilmiyorsun yeni ekran kartı al" bu aklı bana verecek kişi siz değilsinizki burası bilmediklerini sorma yeri parayı basıp ekran kartı almayı bizde biliyoruz heralde belki bi çaresi vardır diye uğraşıyorum belki birisi fikir verir bi yer önerir diye.

    Donanımsal sorunu kimse çözemez zaten yenisini almadıktan sonra. Canınız ne istiyorsa öyle yapın...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.