Şimdi Ara

[Ehliyet, Ekipman Tamam] Artık Scooter Alma Vakti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Ne kadar heyecanlı ve hevesli olduğumu sanırım tahmin edebiliyorsunuzdur :) Ekipmandır, ehliyettir her şey tamam (çok şükür)

    İlk trafik deneyimim olacağı için fazla bir şey de harcamak istemiyorum ve bir scooter ile başlayamayı düşünüyorum bu serüvene Bütçem maks 3000 TL, retro tarzı scooterlar hoşuma gidiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum

    Not: İkinci el fiddle 2 ler hoşuma gidiyor açıkcası ne düşürsünüz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 27 Mart 2016; 19:06:32 >







  • Dostum aynı kaderi paylaşıyoruz fakat ben geriden geliyorum. Bende daha montumu ve eldivenimi sipariş verdim. Ehliyetede ilk sınavlarım bittikten sonra (1 hafta sonra) yazılacağım nasipse. Bence kalitesiz birşey alacağına bütceni biraz aş ve kesinlikle japon al. Benim istediğim HONDA PCX 125. ikinci el temizleri 6500 e kadar var. Ekipmanın ve ehliyetinde tamam. Bence düşünebilirsin. Yada illa çinli ile başlayacam diyorsan bence asya nostalji falan bakabilirsin fakat tavsiyem değil seni motordan soğutabilir.
  • sıze onerım hem saglamlıgı hem yaygın servıs ve ucuz fıyattan dolayı,acemıyken ılla bır kı hasar vereceksınız,kymco agılıty scooterdan buyuk lastıkte ısınızı kolaylastıracktır.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-agility-city125-kazasiz-masrafsiz-2012-264314005/detay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.