Şimdi Ara

Ege Tıp Eğitimi Ve İngilizcesi Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ege tıpa gitmeyi düşünüyorum ve ege tıpta haftalık verilen ingilizce derslerin nasıl bir etkisi oluyor merak ediyorum ve bunun haricinde eğitimi hakkında da bilgi verirseniz muhteşem olur.



  • Öncelikle haftalık ingilizce dersleri alıp almayacağını senenin başında gireceğin muafiyet sınavı belirliyor.Bu sınav da bence kolay bir sınav (400 kişiden 60a yakın kişi kalıyor). Eğer ki kalırsan verilen derslerin sana bir şey katacağını sanmıyorum. İşlenen dersler lisede verilen ingilizce dersleri gibi.2. Sınıfta verilen ingilizce medikal ingilizce açıkçası ondan da çok bir şey öğrenmiyorsun çok bir yararı olmuyor.Bunun nedeni öğrencinin öğrenmeye istekli olmaması.Zaten normal tıp dersleri yoğun bir de onunla mı uğraşacam diyor insan.Ben kendim çalışacam öğrenecem desen bile verilen eğitim yeterli olmuyor açıkçası.İngilizce öğrenmek istiyorsan sana tavsiyem yıl içinde bir kursa gitmen. Tıp dersleri her ne kadar yoğun olsa da haftada iki gün ayırabilirsin. İngilizcen böyle daha iyi bir seviyeye gelir.



    Eğitim sistemiyle ilgili forumu dolaşırsan bir ton şey ayrıntısıyla anlatılmış.şu an zamanım olmadığı için yazamıyorum.zaten karmaşık sistem. anlatmak uzun sürer. Dediğim gibi forumu dolaşırsan merak ettiğin çoğu şeye ulaşırsın. Yine de merak ettiğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Eğitim sistemini zaten araştırdım yalnızca öğrenmek istediğim marmara tıpla karşılaştırma yaparsak hangisinin eğitimi daha iyidir?
  • Marmara hakkında çok bir bilgim yok malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ege tıp bilim insanı yetiştirme hususunda hangi seviyede? Okulun böyle bir amacı var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.