Şimdi Ara

eFootball PES 2021 (Season Update) & MyClub [PC ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
17
Favori
39.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • pinginde sorun varsa rakip bulamassın bende süperonline fiber var bağlantıyı dengeli bile seçsem 1 dakika içinde rakip buluyor . Güçlü bağlantı iste dersem işte o zaman rakip bulmuyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Ocak 2022; 13:27:28 >
  • Ping de sorun olup. Olmadigina nerden bakicam netim 45 50 arası hız alıyorum..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 ping aliyorum bu arada


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazende maça giriyorum maçta tek dise düşüyor bağlantı kasa kasa oynuyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buna TR Spiker eklersek banlanma söz konusu olur mu veya oyun hatası alır mıyım? Oyunun orijinal dosyalarını değiştirdim diye?

  • Oyunun sunucuları Ağustosta kapatılacakmış bilginize.


    Konami son düzgün oyununun da sunucularını kapatıyor. Neden ? Millet PES 2021'den birçok açıdan geride olan efootball oynasın diye! Güzelim oyunu ne hale getirdiler.

  • Venom59 V kullanıcısına yanıt

    efootball 2022'yi tekrar denedim, halen mobil oyun gibi geliyor. PES 2021 varken garip işler...

  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Mobil mi ben tetris kalitesini bile zor buldum birde utanmadan vram 4gb istiyor bu kadar komik bir dusus olamaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aerospace kullanıcısına yanıt

    PES 2021in çoğu açıdan grafikleri daha iyi ve birçok bilgisayarda rahatça oynanabiliyorken, efootballda grafikler daha kötü olmasına rağmen performans rezalet, konsollarda dahi çok ciddi optimizasyon problemi var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garifkler düzeldi, hala pes 2021 seviyesini tam ayakalayamadı. Oyun motoru kaynaklı Unreal Ungine daha çok sistem isitiyor. Konami kendi fox engineni bıraktı. Pes 2021 top sürme alan sorunu vardı. Muhtemelen daha serbest dribling için fifa gii yeni motora geçtiler. Oyunun şut hsiini düzeltseler şuan gayet güzel oyun. Şut ,pas biraz daha manula ve zor olması alzım çok kolay gol oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 20 Nisan 2022; 17:7:2 >
  • Yapmaya çalıştıkları şeyler güzel. Özellikle yeni defans sistemi hoşuma gitti. Daha çok fiziki mücadele içindeyiz o da güzel. Güzel yenilikler var. Ancak bunları sil baştan yapmalarına hiç gerek yoktu. Zaten 2015'ten beri bir temel oturtmuşsun. Bunun üstüne ekleyerek gitmeleri kendileri için çok daha iyi olurdu. Ve bu adamlar 2019'dan beri yeni PES çıkarmadı. Bu kadar sene içinde bu kadar eksik, sorunlu bir yapımla çıkmalarını hala sindiremiyorum aklıma geldikçe sinirim tavan yapıyor.


    Dediğim gibi güzel yenilikler var ama çok açıdan önceki oyunların gerisinde, 3 senedir piyasada olmayıp önceki oyunlardan kötü bir yapımla ortaya çıkmaları gerçekten şaka gibi.

  • Venom59 V kullanıcısına yanıt

    Gp ödülü çok az, betada bol keseden dağıymışlar millette vieralar, romariolar. Akıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efootball 2022 yi benim gibi klavye ile oynayan var mı?bence defans yapmak klavye ile neredeyse imkansız hale gelmiş.daha önceki serilerde en azından bir yöntem buluyordum ama iki gündür onlarca maç yaptım.ne yaparsam yapayım topu kapamıyorum.iki üç oyuncu ile sıkıştırmış olsam bile adam içinden geçiyor benimkilerin.bir önceki serilerde defansı birşekilde konumlandırabiliyordum.şimdi ise bazen benim kontrolümde değilmiş gibi hissediyorum.sanki bomba patlamış ta kaçışıyorlamış gibi hissediyorum.koşu tuşu ve pas tuşuna beraber basıp pres yapayım yanına geldiğimde de pas tuşuna ya da şut tuşuna iki kere basıp alayım diyorum ama benim adam bir kere doğru şekilde adama yaklaşmıyor.yanına geldiğinde top almaya değil de sanki hal hatır sormaya gelmiş gibi davranıyor :) ya da diyelim bir çalım yedi bir daha pozisyon alması neredeyse imkansız hale geliyor.

  • Merhaba, steam için PES 2021 (eFootball PES 2021 SEASON UPDATE) keyi arıyorum. Elinde olan ya da temin edebilecek özel mesaj atarsa sevinirim.

  • Efootball bildiğiniz gibi kutu aç, geliştir, oyuncu al falan tam gaz devam ediyor. Master Lig / Become a Legend gibi şeyler ise mazide kaldı. Oysa tek oyunculu modların aslında ciddi bir oyuncu kitlesi vardı, efootball'da FUT gibi kutu açma oyunu olmayı daha karlı buldu ve bir efsaneyi "PES" serisini sonlandırmış oldu. Efootball ilk çıktığında rezalet olsa da artık fena değil, online açıdan bence iyi bir yere geldi.


    Geçen Efootball Pes 2021'i açtım, nostalji olsun biraz master lig atarım diye, o saçma sapan uzun ilk açılış, sunucular kapalı ekranı falan (ulen bari bunu düzelteydiniz, kapattınız işte, o ekranı verme artık), moralim bozuldu. Sonra bir baktım Smoke Patch'i yapan arkadaş almış bizim Pes 2021 modlamış, güncellemiş, hatta online kısmını tamamen oyundan çıkarmış, pas atma vs. birçok şeyi güncelliyip, yeni bir oyun olarak sunmuş. Master Lig / Become a Legend tarzı tek kişilik oyun modlarını sevenler kesinlikle kaçırmasın. 30 GB, 11 parça halinde indirip kuruyorsunuz, istediğiz gibi içine stadyum paketi vs. atarsınız, zaten 2023-2024 sezone, Türkiye ligi dahil güncel.


    Karşınızda yeni PES ====> SP FOOTBALL LIFE 2024; sanırım pes 2021'e ihtiyaç duymuyor, ayrı bir klasöre kuruyorsunuz.



    ---------------------------------------------------------


    SP FOOTBALL LIFE 2024 indirme linki;


    www.pessmokepatch.com
    SP Football Life 2024
    https://www.pessmokepatch.com/2023/09/spfl24.html


    ------------------------------------------------------------

    Yüz ve Atmosfer yaması kurulum ve inceleme videosu;


    ERDEM ÖZYURTyoutube
    SP Football Life 2024 Ana oyun Linkleri; https://www.pessmokepatch.com/2023/09/spfl24.html SP Football Life 2024 Yüz Yaması; https://www.pessmokepatch.com/2022/08/fl23faces.html Ultimate Atmosphere Yaması; https://www.pesnewupdate.com/2022/01/pes-2021-ultimate-atmosphere-v108-by.html?m=1 Ultimate Atmosphere Yamasını kurduktan sonra, "sider.ini" dosyasına eklemeniz gereken kod cpk.root = ".\livecpk\ultimate_ATM" Bir sorun la karşılaştığınızda iletişime geçebilirsiniz, SP Football Life 2024 Yüz Yaması; oyun kurulumunu anlatımlı olarak yaptığım bu videoma dan sonra birde stadyum yamasını anlatmayı düşünüyorum Son kadrolar ve güncel yüzler mevcuttur, yüz yaması ve oyunu kurulumunda takılan arkadaşlara duyurulur.... 00:00 Başlangıç 00:32 Football Life 2024 NEDİR ? 01:35 Football Life 2024 Nasıl indirilir ? 02:25 Football Life 2024 Sistem gereksinimler 03:12 Linklerin mantığı ve hızlı indirme. 05:28 Rar dan Çıkarma Ve Kurma 08:57 Oyna Girme hangi "exe" Çalıştırılacak - ÖNEMLİ 11:40 Yüz Yaması Kurlumu 15:50 Ultimate Atmosphere Yaması indirme ve kurulumu 19:58 Video Sonu Teşekküler beğeni Like efenim :D SP Football Life 2024 Yayını yapan diğer arkadaşların kanalları... Muzaffer'in Youtube Kanalı https://www.youtube.com/@mtgames6568 Selçuk'un Youtube Kanalı https://www.youtube.com/@lonelygamestv6182/videos
    https://www.youtube.com/watch?v=N_7N-CgkpLI


    -----------------------------------------------------------

    Genel inceleme ve kurulum videosu;


    PES WORLD youtube
    SP Football Life 2024 Review & Gameplay + Download Links With How To Install Step by Step | الباتش الاسطورى للعبة بيس 21 موسم 2024 بأحدث الانتقالات • Main Changes: - updated the database for the new season 2023/24 - updated the gameplay - updated graphics/audiovisuals - updated preinstalled addons • Database: -new team selection for the new season 2023/24, all the promoted teams from lower divisions replaced relegated teams -the Saudi Pro League (currently ranked no.1 in Asia) replaced the Indonesian League, and the Greek League is making an appearance this season replacing the Serbian League. -updated team squads and summer transfers, adding thousands of players to the new database, more players will be added in updates when their data is available. -updated competition settings and participants, and removed the away goal rule -updated players' stats and attributes following the new konami database as a reference, stats might not be exact due to the differences between the games. • Gameplay: Based on the established gameplay in FL23, the gameplay in FL24 has accumulated many enhancements and tweaks, most noticeably passing, crossing and free kicks, pes21 gameplay and FL23 gameplay are available in the new switcher. (located in the game folder) • Graphics: - updated graphics for the new season, competitions and team logos are updated - update kits for +300 teams for the new season (more to come in updates) - updated most pre-installed stadiums. - updated new season balls (this season's balls are from Hawkes pack) - updated stadium adboards (this season the base model is from predator002's Pack) • Real faces: Football Life does not include any real faces (except for ML managers), the face pack is huge in size and available as an optional addon, many users prefer to use their own face collection so they won't need the faces. it will take a lot of time before a new facepack is available, the current facepack addon is compatible with FL24 (99.5% ID match), users who already downloaded the pack can move the 8 face files (01_smkdb_fa#.cpk) from FL23 to FL24 (download folder of the games) • BGM: FL24 have a new game menu background music, see the tracklist on the YouTube demo more music playlists will be available as addon, please note that we are limited in the selection to avoid copyright strikes. • Commentary: Football Life commentary is adapted from eFootball, and is not similar to PES, the included English commentary is updated to the latest version v4, which adds more player call names and commentary dialogues, other updated commentary languages are available as an optional addon (coming soon) **************************** Installation: 1- Extract all the installer files then run (SPFL24_setup.exe) 2- Select a directory (select an empty folder: do not install over an existing game) 3- Start Football Life from (FL_2024 start.exe) or the shortcut on your desktop System Requirements: Windows 7 SP1/8.1/10 (64bit) Intel Core i5-3470, AMD FX 4350 8 GB RAM NVIDIA GTX 760, AMD Radeon R9 270X 2 GB VRAM DirectX 11.0 25 GB hard disk space minimum 1280 x 720 resolution (4K recommended) DOWNLOAD AVAILABLE ✅: https://direct-link.net/984605/sp-football-life-2024 *********************** Like the Video If you Like it, Comment Below What you think of This Patch! Subscribe for More Patches, Thank you all. Enjoy the game! Video Chapters: 0:00 Top teams squad list 21:27 Top teams kits 27:38 Updated Balls 29:02 Updated Stadiums 31:30 Liverpool-ManCity Premier League 35:02 PSG-Marseille Ligue 1 38:49 Milan-Inter Serie A 43:08 Barcelona-RealMadrid LaLiga 47:51 Bayern-Dortmund Bundesliga 50:48 SaoPaulo-Gremio Brasileirao Serie A 53:23 BocaJuniors-RiverPlate Liga Profesional 55:44 AlNassr-AlHilal Saudi Pro League 57:52 Wydad-AlAhly CAF CL 1:00:03 ManCity-Bayern UEFA CL 1:02:03 Installation Tutorial Tags: #PES21 #FootballLife2024 #eFootball2024
    https://www.youtube.com/watch?v=I-PgGNl3pRk&t=19s

    -------------------------------------------------------------


    Yüz yaması indirmek için (25 küsür GB ama etkileyici);


    www.pessmokepatch.com
    SP Football Life: Real Faces
    https://www.pessmokepatch.com/2022/08/fl23faces.html

    -----------------------------------------------------------

    Gerçek maç atmosferi indirmek için;


    www.pesnewupdate.com
    PES 2021 Ultimate Atmosphere v1.08 by Urbanhack86
    https://www.pesnewupdate.com/2022/01/pes-2021-ultimate-atmosphere-v108-by.html?m=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 30 Nisan 2024; 23:58:32 >




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.