Şimdi Ara

EA Yetkilisi: 'Zavallı Black Ops II' (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
1
Favori
27.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rude.

    Bu zevk işidir millet yok o iyi yok bu iyi hangisi hoşuna gidiyorsa oyna..

    Bende BF3 Premium var tüm haritalar falan ama Black ops çıktı BF3'ü bir kez açmadm , çünkü Black ops 2 beni daha çok sardı.

    Özelleştirme konusunda Black Ops çok iyi çokk. Allah'tan her iki oyunda var Allah'tan en iyi ikililer benim için, domates ve hıyar gibi , penir zeytin gibi , sucuk salam gibi , notebook netbook gibi pes fifa gibi bmw mercedes gibi..

    Diyeceklerimi yazmışsın benden çok yaşıyacan ha Bana göre biri elma biri armut bf3 ile cod arasında dağlar kadar fark var Bf3 tam bir ekip oyunu squadını kur ts'ye gir arkadaşlarınla takıl bana göre. Cod tek tabanca gir tdm işyerinde patronun attığı fırçaları karşı takımdan çıkar bu kadar basit ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faheka_ -- 7 Aralık 2012; 15:27:38 >




  • Activision yaptığı bir açıklama ile Call of Duty: Black Ops 2'nin tüm dünyada "Perakende" yani sadece kutulu satışının toplamda 1 milyar dolarlık satış rakamını geçtiğini açıkladı. Üstelik oyun bu kilometre taşını sadece 15 günde aştı. Ondan önceki CoD oyunu Modern Warfare 3 ise aynı eşiği 16 günde geçebilmişti. Genel eğlence sektörü olarak düşünüldüğünde ise listede üçüncü sırada 2009 yapımı Avatar filmi 1 milyar eşiğini 17 günde geçmişti.
    Alıntı: merlininkazani

    Yazık olmuş EA yetkilisine. Artık binanın önünde güvenlik yetkilisi olmuştur.(Bu arada ben BattleField'ciyim. COD'mu daha iyi MOH'mu umrum değil.Sadece haberi okuyunca paylaşmak istedim.)
  • İlk defa EA ya canı gönülden katılıyorum.Bo2 Tam anlamıyla benim için fiyaskodan öteye gidemez
  • ea gamesin üslubu çok yanlış.mahalle ağzıyla bu işler olmaz. ayıp denilen bir şey var. bu açıklamaları gördükçe sinir oluyorum bu firmaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ea laf atana kadar battlefield 3 oyunundaki sorunu halletsin silah eksik oyunda o yuzden kampagne modunu devam edemiyorum silip tekrar oynayim dedim ama yok bosa gitti onca saat nette arastirdim sadece bende olan bir sorun degilmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı vurdugunu aldıgın puandan anladıgın bir oyunun yetkilisinin komik açıklamaları. Koca haritalarda 12 kişi bulmak için koş babam koş, kimine cazip gelmez. bize sıcak çatışma lazım ondan cod bize uyar. :) satış rakamlarıda herşeyi göz önüne koyuyor. Ayrıca cod un önünü kesmek için amerikada belli günde premium bedava dagıtıp bizleri enayi yerine koyan firma olmasıda başka hikaye, komik adama sorsan buna ne der acaba.
  • Ea cok konuşuyor ya moh warfighterda gördük cacık oldular
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheStarBox

    quote:

    Orijinalden alıntı: batkan

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheStarBox

    ya hala neyinizle koruyorsunuz beyler?ortada ne cod kaldı nede black ops. cod u tuttuğum tekbir konu vardı oda konusu hkayesi idi.artık onunda içine ettiler yok robotmuş yok uzaygemisiymiş yok geleckmiş.oyunu transformers la terminator karışımı bi oyuna döndürdüler.
    mw3 te oynadım bf3 de oynadım açık yüreklilikle söylerim mw3 ün konusu beni çok vurdu süperdi ancak grafikler hep aynı sıkıcı.

    abim mw3 ü oynadında noldu açık yüreklikle söylerim filen diyosun havalara giriyosun seni nasıl vurdu nerenden vurdu ?

    abicim saçma sapan mesajlar yazıyorsun gitsen kumunda oyna burası sana göre zeka seviyesi yüksek insanlarla dolu bence gitsen artık.

    hll




  • beni oyun ilgilendirir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Activision-Blizzard ve EA beraber batsalar artık da eski oyun kalitesi ve rekabeti geri gelse. Oyuncuya oyun yapan çok az şirket kaldı artık. CoD, Diablo, NFS hepsi birer birer kokmaya başladı. Her sene bir CoD, 6 ayda bir NFS çikınca olmuyor. He 10 sene Diablo 3 bekledik de ne oldu? Activisin Blizzardla birleşti, aynı para sömürme tuzağıyla bir oyun çıktı sonunda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkPrince27

    Activision'ın artık aptal aptal büyüklük bizde kalsın nidalarıyla yaptığı açıklamaları bırakıp, sert bir cevap verme vakti çoktan geldi.

    Edit: Yuh artık. Millet Activision'ın A'sını görür görmez eksiyi basar olmuş. Çok sevdiğiniz Battlefield bu kadar satış başarısı yakalasaydı her yıl yenisi çıkmaz mıydı ? Ha çıkmazdı diyorsanız Need for Speed'i ufaktan bir hatırlatayım size.

    sadece need for speed mi fifa da var
  • Oyundan haberi olan adam fps diyince acar Halo oynar.Ikisindede iyi ve cok daha zevkli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan haberi olan adam fps diyince acar Halo oynar.Ikisindede iyi ve cok daha zevkli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.