Şimdi Ara

EA: 'Titanfall, PC, X360 ve XOne'a Özel Kalacak' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    Pcde oynarız üstelik fps mausla oynanır hernekadar yorucu olsada

    niye yorucu olsun pc de daha rahat oynuyorum , bf4 ü ps3 de oynadım önümdeki adamı zor vuruyodum ama pc de oynadığımda gerçekten ordaymışım gibi dikkatli ve nokta atışı yaparak gitmeye özen gösteriyodum. bilhakis pc daha rahat.
  • Yahu bir tek playstation a çıkmıyor o zaman Xbox One exclusive i olmuyor ki?4 sistem var 3 ünde mevcut neyi exclusive bırakın bu kelime oyunlarını.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 92.50 TL'ye PC'ye alacağım oyun için Xbox Exc. demek...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC ye çıktığı sürece sorun yok.Zaten oyuncuların çoğu ( konsol oyuncuları da dahil ) ortalama bir PC ye sahip.Optimizasyonu da düzgün olursa herkes mutlu mutlu oynar.PC ye çıkan oyun için başka konsol mu alınır ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hiç sorun değil pc de de var ama kalkıpta buna 100 tl falan vermem adama bak titanfalla 3 yerden para alcak bu kadar olmaz pek önemli değil sadece online oyun ve ps4 tokatlıcak o zaman xbox one çıkaran şirketler bakın nasıl ps4 çıkartcak mecburen

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dün yatağımda çok rahat uyudum bu haberi duyunca
  • İyide ex. oyunlar konsola özel , konsolu aldırmaya yarıyan oyunlar değilmidir ?

    Eee bu PC'ye çıkıyor ben ne anladım böyle ex'den...
  • çok iyi oyun olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRZeist

    İyide ex. oyunlar konsola özel , konsolu aldırmaya yarıyan oyunlar değilmidir ?<br><br>Eee bu PC'ye çıkıyor ben ne anladım böyle ex'den...


    Pc oyunculuğunun büyük çoğunluğu windows muş,şuymuş,buymuş derken microsft dan alışveriş yapıyor.Buda microsoft'un pc oyuncularına çektiği bir kıyak osla gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naklan

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: TRZeist<br><br>İyide ex. oyunlar konsola özel , konsolu aldırmaya yarıyan oyunlar değilmidir ?<br><br>Eee bu PC'ye çıkıyor ben ne anladım böyle ex'den...</blockquote><br><br>Pc oyunculuğunun büyük çoğunluğu windows muş,şuymuş,buymuş derken microsft dan alışveriş yapıyor.Buda microsoft'un pc oyuncularına çektiği bir kıyak osla gerek.

    Microsoft her yerden tekme yiyo abi düşen vuruyo... bidaha vuruyo; microsoft oyun konusunda liderken ps3 ile konsolda darbe yedi windows sisteminden başka yerde oyun oynanmazken yapım şirketleri linux e de yapıcaz diyo eee adamlar da sadece XBOX ve XO a çıkarcağına Araya Pc yi de koymuşlardır ne ki yani adamlar kullanıcıyı mı düşünüy zannediosunuz sadece para düşünüyolar ama PC Kullanıcıları için Titanfall çok güzel bi haber




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Riwalp

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rambocuk<br> <br> Pcde oynarız üstelik fps mausla oynanır hernekadar yorucu olsada<br> </blockquote><br> niye yorucu olsun pc de daha rahat oynuyorum , bf4 ü ps3 de oynadım önümdeki adamı zor vuruyodum ama pc de oynadığımda gerçekten ordaymışım gibi dikkatli ve nokta atışı yaparak gitmeye özen gösteriyodum. bilhakis pc daha rahat.


    Tamamen alışmakla ve yetenekle alakalı. Şahsen senelerce fps oyunlarını pcde oynamış biri olarak xbox360'da black ops2 yi çok rahat oynadım. Oynayan oynuyor yani..
  • Xbox cular alır pc de oynar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.