Şimdi Ara

ea tarafından doladırılıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kendime origin premier aldım, arkadaşıma dedim ki gel sana da hediye edeyim ara sıra bişeler oynarız beraber , açtı o da bi tane origin hesabı, ona da bir yillik üyelik çektim kendi kartimdan çektiğim gibi
    hesap tak ban yedi.
    email attim pardon dediler bani açtilar ama premier i silmişler ediyorum etmiyorum bütün dekontları kredi kartı resmini herşeyini gösteriyorum adamlar bize ödeme gelmedi diyorlar ama para benim karttan kesilmiş.
    bankayı arayip müşteri hizmetlerine sormaya yüzüm yok.neredeyse 10 gün oldu adamları ikna edemedim. ne yapacam bilmiyorum



  • bence sende bi aksilik olmuş ben premier aldım geçen hafta pişman oldum iade talep ettim hemen iade ettiler üstüne bide yüzde 15 indirim kodu verdiler gayet yardımcı oluyolar ea helpe bağlan istersen.

    google çeviri bile yeterli oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bikereismiguzel

    bence sende bi aksilik olmuş ben premier aldım geçen hafta pişman oldum iade talep ettim hemen iade ettiler üstüne bide yüzde 15 indirim kodu verdiler gayet yardımcı oluyolar ea helpe bağlan istersen.

    google çeviri bile yeterli oluyor
    dekontları yolladim bankayla görüştüm hatta ödeme itirazinda bulundum kartimi atm yuttu herşeyi bok etti ea, adamlara dekontu gösteriyorum para bize gelmedi diyor. e y.. niye benden para gitti ,bendeki para nereye gitti,ve neden ilk gün oyunlari indirip premier olarak kullanabildim hesabı para gelmediyse yediler mis gibi 100$ mı
  • Troll King kullanıcısına yanıt
    iade edilecektir büyük ihtimal biraz bekleyin.
  • yurt dışı kaynaklı firma olduğu için paranız hemen çekilmez hemende iade edilmez acele etmeyin ben ödeme yaptım 4 gün sonra çektiler 2 gün sonra iade ettiler.

    ea help chate bağlanın kısaca anlatın hemen yardımcı oluyorlar acele etmeyin ve sakin olun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bikereismiguzel

    yurt dışı kaynaklı firma olduğu için paranız hemen çekilmez hemende iade edilmez acele etmeyin ben ödeme yaptım 4 gün sonra çektiler 2 gün sonra iade ettiler.

    ea help chate bağlanın kısaca anlatın hemen yardımcı oluyorlar acele etmeyin ve sakin olun :)
    1 ayı geçti hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.