Şimdi Ara

EA: 'Remastered Oyunlar Fikri Kalmayan Firmaların İşi' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Her nekadar ea firmasını sevmesemde bu remastered işinin B...u çıktı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • harbi harbi 2005 doğumlular basmış burayı.. ea i fifa ve bf den ibaret sanıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 17 Ekim 2015; 13:24:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Her sene Fifa çıkartıyorsun ya o remastered olmuyor mu?

    Hayatında hiç futbol oyunu oynamadın galiba?
  • Beyler ea evet bi ara kotuydu ama su an ubiden kotu degil .ayrica dogum yiliniz kac bilmem ama. Mirrors adge, mass effect, dragon age, battlefield, spor iyunlar, sims, sim city, simdi starwars battlefront, need for speed.... Bence bir arastirin bu oyunlarin cogu bir doneme damga vurdu bir cogu seri icinde yuksek puanlar aldi. Ayrica boyle dusunmelerini ck begendim. Yoksa simdiye bir mass effect trilogy gorurdunuz.
  • Kesinlikle söyldiklerine katılıyorum REMASTERED çıkaran CAPCOM var oyuna dokunmuyorlar sadece grafikle uğraşıyorlar kamera desen aynı şimdi de ZERO çıkacak onun kamerası aynı ya insan aynı RE4 teki gibi kamera kulllanır. İNVADER GAMES Resident Evil 2 Reborn oyunuyla uğraştı çok güzel bir videoda yayınlamışlardı ama proje iptal oldu. Çıkaracak oyunları kalmadı herhalde Resident Evil ve DMC var başka birşey yok. Bu durumda daha çok REMASTERED görürüz. Shinji Mikami gibi bi adamı ellerinden kaçırdılar. Adam The Evil Within oyunuyla bomba gibi bir dönüş yaptı. REMASTERED sürümü çıkarmak çok pahalıya mal olmuyor adamlar Resident Evil HD Remaster oyunundan iyi gelir elde ettiler bu yolda ilerliyorlar. Ardından RE2 RE3 ü bile çıkarırlar. Bi oyun için neden 80 100 milyon dolar harcasınlar ki ellerinde hazır oyunlar var bi kaç şekillendirme yapıp piyasaya sürüyorlar. RE7 hayal oldu Şimdilerde RE Umbrella Corps oyunu var Arcade oyunu zannettim böyle PS4 oyunu mu olur. Zombilere acıdım doğrusu hiç hareket etmiyorlar. Korku türünde başlayan RE1.RE2.RE3.RE4. ten sonra malesef son buldu. Oyunu bir aksiyon oyununa çevirdiler. Yapımcı Eski türümüze geri dönecegiz demişti. Allah aşkına Umbrella Corps'u izleyin bana hak vereceksiniz çok güzel dönüş yapmışlar. Resident Evil serisini seven biri olarak oyunun bu hale gelmesi beni fazlasıyla etkiledi nereden nereye. Bana bu seriyi unutturan 3 oyun var. UNTİL DAWN - THE LAST OF US - THE EVİL WİTHİN inşallah bu oyunların devamı gelir korku gerilim türünde oynadığım en iyi 3 oyun diyebilirim.




  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Her sene aynı oyunu çıkartacağına patch çıkarsın diyorum ne alakası var oynamamakla?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Beyler ea evet bi ara kotuydu ama su an ubiden kotu degil .ayrica dogum yiliniz kac bilmem ama. Mirrors adge, mass effect, dragon age, battlefield, spor iyunlar, sims, sim city, simdi starwars battlefront, need for speed.... Bence bir arastirin bu oyunlarin cogu bir doneme damga vurdu bir cogu seri icinde yuksek puanlar aldi. Ayrica boyle dusunmelerini ck begendim. Yoksa simdiye bir mass effect trilogy gorurdunuz.


    Eski Nfs ve ilk dragon age dışında bütün oyunlar çöp. Mirror's Edge'in parkuru hatrına vasat bir oyun diyebilirim diğerleri aksiyon ve casual veletler için yapılmış lümpen oyunları.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • fifa series remastered
  • Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Bir arkadaş yazmış bende katılıyorum.
    PS4=Remastation :))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamların elinde remastered yapmaya değecek kaliteli oyun yokta ondan böyle konuşmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.