Şimdi Ara

EA'in SW: Battlefront'u Övmesi İçin Para Verdiği Solist Yeniden Konuştu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yalnız adam oyunu ve kendisini hala gündeme getiriyor İki tarafta bu işten karlı çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam oyunda devamlı öldüğü için beğenmemiş lan

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheHobits67

    quote:

    Orijinalden alıntı: Oguz_Cole

    quote:

    Orjinalden alıntı: TheHobits67

    Asıl garip olan BO3 çöpünden sonra bu oyunu eleştirenlerin olması.


    BO3 eğer çöp ise bu çok daha beteri. O çöp dediğin BO3 aynı fiyata single player modu veriyor, multisinde de battlefront la aynı sayıda map var, üzerine bir de zombi modu ve battlefront da 11 silah var 11 şaka gibi ayrıca 10-15 saate tüm içeriği tüketebiliyorsunuz.

    Bende call of duty den hoşlanmıyorum ama battlefront ile karşılaştırıldığında durum bu. Battlefront star wars markasından yararlanan çok güzel grafikleri olan ancak içi boş olan bir oyun olmuş seriyi sevenler elbette zevkle oynayacaktır orası ayrı.



    Kardeş öncelikle iki oyunuda aldım + hem ps4 hemde pc kullanıcısıyım yani senin sandığın gibi "Aldığım ürünü savunmak" tarzı biri değilim İçimden gelenleri doğru bir şekilde yazarım.Call of Duty dediğin oyun senelerce birbirinin kopyası niteliğinde çıkışını yapıyor her sene Fanlar umutlanıp "Hadi be bu sefer olacak" diyorlar ama her sene aynı tas aynı hamam.Bana sorarsan Medal of Honor bile call of duty çöpünü sollayabilen bir oyun.Seninde eleştirine saygı duyuyorum ama benim fikirlerim de böyle.

    Medal of Honor mu sollamis ? Guleyim bari, guzelim seriyi CoD'la yaristirmak icin batirdilar. Gercekten Medal of Honor'un son iki oyunun CoD'dan daha iyi oldugunu dusunuyorsan pc ve ps4u bi hayir kurumuna veya ihtiyaci olan birine bagisla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • adam kd ratio sunu paylaşsaymış neden beğenip beğenmediğini anlardık bence çok öldüğünden beğenmedi..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • SW: Battlefront beğenmeme nedeni ''arkanda düşman var ve seni öldürüyor''
    Benjamin 1 sus la sen türkülerini çığır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 26 Kasım 2015; 22:33:47 >
  • Adam ciddi ciddi Darth Vader ile teke tek kapışmayı istemiş

    Ayrıca oyunu kötülemek için para vermişler şuna.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 3'de de aynı muhabbet vardı ayar olurdum Noshar Canals'da.
  • hala kd ratio falan diyen aptal shotter cılara şu yorumları yüğzünden inanamıyorum ya.star wars özünde bir shooter oyunu değildir bu nedenle bu oyun starwars hayranları için yok hükmündedir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adam içi boş oyunu para aldım diye övmemiş. Yanlış olan para alıp kötü ürünü övmek. Oyun etiketindeki o parayı hak etmiyor. Gerçek bu.
  • oyunun fanları hemen başka yerlerden anlamaya programlanmış gibi hemen cevap atmışlar :) adam gayet mantıklı şeyler söylemiş. bahsettiği şeyler sizi rahatsız etmiyor olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatty_boy

    kardeş nedir bu sendeki çekememezlik? önceki konuda da ikide bir millete laf yetiştirip duruyordun. parayı bayılmışsın içine oturmuş, oyunun kötülenmesini kaldıramıyorsun belli ki. aç bi metacritic user scorelarına bak oyun basbaya vasat işte. bb ayağa düşmüş bir grup değil ve böyle ucuz hamlelerle reklama da ihtiyacı yok. adamlar rock grubu zaten pop sanatçısı değil. tek dertleri gündeme oturmaktan çok müzik yapmak. ea'nin yıllardır kolpa oyunlarını, özellikle de nfsleri övmesi için inceleme sitelerine rüşvet verdiği bilinen bir şey zaten.

    içime oturduğundan 1 haftadır her gün zevkle oynuyorum. git cod oyna sen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    oyunun fanları hemen başka yerlerden anlamaya programlanmış gibi hemen cevap atmışlar :) adam gayet mantıklı şeyler söylemiş. bahsettiği şeyler sizi rahatsız etmiyor olabilir.


    Parasına kıyıp aldığı şeye laf ettirmez yurdum insanı. Oyun olsun, PC veya herhangi bir oyun konsolu olsun durum böyle. Ülkenin ekonomik durumlarından mıdır yoksa insanların aşağılık komplekslerinden midir bilmem ama parasını verdikleri şey için ölümüne fanatiklik yapabilen insanlar var bu dünyada. Kötü oyunmuş iyi oyunmuş fark etmez, o oyun cüzdanında delik açtıysa kişinin onu ölümüne savunur, o paranın hakkını versin diye nefes almadan ölümüne oynar, grinding dedikleri şeyin dibine vurur zombi gibi. Eleştirilsin istemez, hep övülsün ister. Oyunu veya firmayı düşündüğünden değil, sadece para verdiği şey için kendini suçlu hissetmemek adına, kendine kendine ''para verdim ama kesinlikle değdi'' diyebilmek adına... Bilinçaltı bir durum yani, ''fanboyluk'' denen saçma kelimenin altında bunlar yatar genel olarak. Neyse bu kadar felsefe yeter dağılabiliriz sanırım. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • bu olay iyice fake oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.