Şimdi Ara

EA, Call of Duty'nin genel müdürünü Battlefield serisinin başına getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EA, Call of Duty'nin genel müdürünü Battlefield serisinin başına getirdi



    Oyun dünyasında FPS türü deyince ilk akla gelen iki isim şüphesiz Call of Duty ve Battlefield serisi diyebiliriz. Benzer bir tarza sahip olan bu oyun serileri yıllardır bir rekabet içerisinde diyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde de Battlefield serisinin başına önemli bir isim geçti.



    Byron Beede, Battlefield'ın Başına Geçti



    IGN'in haberine göre Call of Duty markasının genel müdürü Byron Beede, Electronic Arts'a geçiş yaptı. Byron Beede Electorinc Arts'ta, Battlefield'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü olarak görev alacak. Byron Beede daha öncesinde Call of Duty dışında Destiny üzerinde de çalışmıştı.



    [bzkdh=134140]



    Electornic Arts, şu anda yeni bir Battlefield oyunu üzerinde çalışıyor. Yeni Battlefield'ın bu yıl sonunda çıkması bekleniyor. Ayrıca EA, mobil için geliştirilen bir Battlefield oyunu üzerinde de çalışıyor. Bu işe alım ile birlikte EA, Battlefield markasını daha da büyütmeye çalışacak gibi duruyor.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/ea-hires-call-of-dutys-general-manager-to-lead-the-battlefield-franchise/







  • Respawn EA firması başındaki adam medal of honor ve call of duty oyunlarını başlatan adamlardan, respawn titanfall ve apex i yapıyor. EA respawn ı hala etkili kullanamıyor bir firma EA den kurtarsa diye bakınıyorum microsoft satın alsa muhteşem olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf5'e ek dlc bekliyoruz genel müdür loooooooo EA, Call of Duty'nin genel müdürünü Battlefield serisinin başına getirdi  fişini çektiğiniz oyunun fişini yerine takınız EA, Call of Duty'nin genel müdürünü Battlefield serisinin başına getirdi 








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 4 Haziran 2021; 0:53:54 >




  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    APEX legends çok kötü oynanışa sahip. Hiç sevemedim. WARZONE çok daha iyi. BR sevmeyenler Plunder modunda çok rahat takılıp kendini geliştirebiliyor.

  • - Ne iş yapıyorsunuz?
    - Genel müdürüm.
    - Aaa ne güzel, nerede?
    - Call of Duty'de...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ti7800 kullanıcısına yanıt
    Apex BR moduna ek olarak 3v3 arena modu geldi kalıcı olarak, hızlı eğlenceli bir mod orada silahlara kabiliyetlere kolay alışıp BR modunda daha etkili oynanabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt

    valla bilemiyorum. Yaa silah vermiyor bana oyunda, silah bulana kadar ölüyorum hiç zevkli eğil.

  • Battlefield serilerinin hastasıyım ancak acilen hack sorununu çözmeleri gerekli 3 ve 4 serilerinin hack sorunu yok çünkü adminler sürekli takipte ama 1 ve 5 maalesef hack kaynıyor ve oyundan soğutuyor umarım çözüm getirilir report işe yaramıyor.

  • ti7800 kullanıcısına yanıt
    Apex'i ilk çiktiğinda ve birinci sezonunda oynadim. Oyunun oynanişi çok hareketli olumlu anlamda fakat getirdikleri her karakter oyun dinamiklerini yeniden yazıyor, her karakteri daha etkili şekilde kullanmak için kafa patlatmak beni sıktı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OOOOO manyak haber

  • Battle Royale modu için COD tarafından tecrübeli birileri iyi olabilir ama esas olarak Bad Company 1 ve Bad Company 2 yapan ekibi getireceksin. Senelerdir ısrarla Bad Company 3 yapmamak için yırtınıp duruyorlar. BC2'deki yıkım olayları o çatışma hissiyatı BF3'te biraz vardı ama azalarak bitti. Grafikler iyileşti, animasyonlar iyileşti, silahlar, araçlar hepsi iyi güzel ama BC1 ve BC2 tadı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Haziran 2021; 22:6:13 >
  • Insanlar sonuca bakmayı seviyor.ne güzel oyun firmasında ceo olmuş.o adam buralarda gelene kadar neler çekmiş diye bakınca hersey tos pembe değil.tırnaklarınızla kazımadan hicbirsey elde edemezsiniz.

    Oyun sektörü Amerika,Japonya,Fransa ve Çin'de büyük sektörler.oralarda kendini geliştirenler bugün biryerlere geliyorlar.disiplin olarak herhangi başka bir firmada ceo olmaktan farkı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf serilerinin en büyük sıkıntısı emek ve öğrenmek için zaman istemesi.Yoksa genel çatışma ,araç ve mekan dinamikleri başaralı .Bununla uğraşamam diyip bırakan arkadaşlarım var.Fortnite,Rainbow falan oynuyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.