Şimdi Ara

E3 2015'in En İyileri ve En Kötüleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E3 2015 özeti;


  • Alkan için zaten bi From Software oyunları iyi anasını satayim. Doom'a da aynı şekilde giydirdi. Yok efendim, eski havası yok Serious Sam'e benziyor. Köklerine döndüğünü bilmeyip üstüne de Doom 1-2 oynamamış insanın bu şekilde konuşması komik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu arada eski BSC kadrosunu gerçekten çok özlüyorum. Levent Polater, Ersin Kılıç, Erdinç İyikul ve Talha Aynacı gibi efsanevi kadronun gitmesi BSC'yi bitirdi. Twitch yayınlarına girin bakın. Resmen, oyun anlayışı olmayan, Youtube'da çoluk çocuğu güldürmeye çalışan Youtuber mıdır nedir şaklabanları almışlar yayıncı olarak koymuşlar. Cidden PES. Şurada yeni nesile hitap edeceğim diye kendinizi bozmayın artık. Eski bir BSC takipçisi olarak söylüyorum. Her zaman objektif, az ve öz olunuz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sadece bu video için demiyorum uzun zamandır özellikle sony exlere karşı aşaırı bir olumsuz eleştiri furyası var ne yazıkki. hem hikaye odaklı oyunların azlığından yakınılıyor bu işin ağ babası yapımcıların oyunlarıda yerden yere çalınıyor. unchartedı script olmakla suçlayan takım tomraidera bayılmış ne hikmetse. oyunun demosu sırf script. umarım bu tavırlarını yumaşatırlar ve ön yargılarından bir an önce arınırlar...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • valla e3 harikaydi


    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Alkan Bey Uncharted' a script diyor. Sonrasında Gears Of War 4 e mükemmel süper atmosfer var olduunu söylüyor. Ancak Gears 4 ün scriptliğinden hiç şikayet etmiyor. Nasıl bir kafa yapısıdır anlamadım.
  • Alkan'ı pistten alamıyoz mu?
  • DOOM da bulunan shot and run olayı neden yadırganıyor anlamıyorum. Doom zaten buydu, oyunun yapımcısı Carmack dahi 3. oyun için, gelmesi gereken oyun değil demişti. Doom klasik shooter oyunudur metal müzik mars atmosferi hızlı oynanış ve bol kan. Doom budur. Seriye 3. oyun ile başlayanların oyunu eleştirmesini anlamıyorum. İlk iki oyunu aksiyon olan bir oyun 3. oyunda korkuya kaydı, daha sonra tekrar özüne dönüyor. BEKLİYORUZ.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tfn123

    Bu arada eski BSC kadrosunu gerçekten çok özlüyorum. Levent Polater, Ersin Kılıç, Erdinç İyikul ve Talha Aynacı gibi efsanevi kadronun gitmesi BSC'yi bitirdi. Twitch yayınlarına girin bakın. Resmen, oyun anlayışı olmayan, Youtube'da çoluk çocuğu güldürmeye çalışan Youtuber mıdır nedir şaklabanları almışlar yayıncı olarak koymuşlar. Cidden PES. Şurada yeni nesile hitap edeceğim diye kendinizi bozmayın artık. Eski bir BSC takipçisi olarak söylüyorum. Her zaman objektif, az ve öz olunuz.


    Ersin-Talha burada ki nereye gittiler?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Alkan Bey Uncharted' a script diyor. Sonrasında Gears Of War 4 e mükemmel süper atmosfer var olduunu söylüyor. Ancak Gears 4 ün scriptliğinden hiç şikayet etmiyor. Nasıl bir kafa yapısıdır anlamadım.


    Tomb raider a ne diyor? o gerçek gelmiştir ona sonuçta microsoft aldı ya :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gaussfire

    sayın alkan adakaner horizon için yaptıgınız yorumda "konsept çogu oyuncunun hoşuna girmedi" dediniz açın bi sitenizdeki horizon haberlerini okuyun millet bayıldı oyuna ps4 aldıracak oyun yorumları yazılıyor ama siz kendi görüşünüzü genele yayıp insanların düşüncelerini etkiliyorsunuz lütfen yorum yaparken kişisel yorumunuzu katın genelleme yapmayın


    şahsen ben çok sevdim eğer ki güzel ve uzun süreli bir senaryo ve %100 TÜRKÇE DUBLAJ ile gelirse hemen alacağım nadir oyunlardan olacak kendisi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gaussfire;
    Öncelikle kibar yorumunuz için teşekkür ederim. Haklısınız benim çevremdeki hiç kimse beğenmedi Horizon'ı. Grafiklere hayran kaldılar, ama oyun tasarımı şu videoda pek hoş gelmedi. İnternetteki oyuncuların çoğu sevmiş olabilir. Öyle bir genelleme yapmam yanlıştı.

    Uncharted'ın Script oluşu konusundaki fikirlerim hala aynı. Uncharted 1 ve 2'deki hava gözükmüyor, ama unutmayın bu yorumu videoya bakarak söylüyorum. Bu sonuçta benim kişisel fikrim. Videoyu izlerseniz grafiksel konuda ise ben kişisel olarak herhangi bir eleştiride bulunmadım. Naughty Dog her zaman zamanının en iyi grafiklerini sunmuştur. Uncharted 1-2'ye hayranken, hala arşivimin en kıymetli köşesinde tutarken, neden Uncharted 3 ve 4'e düşman olayım ki?

    Horizon'ı ise grafikler dışında beğenmedim. Yani bu oyun dünya çapında çok konuşulabilir, herkes hayran kalabilir, ama hepimiz aynı fikre mi sahip olmak durumundayız? Mantığı vs hoşuma gitmedi. Ne isterdiniz yani? Sizin takdirinizi kazanmak için yapan söyledip süperdi yaa, bayıldım dememi mi? Dünyada madem editörlerin ve oyuncuların %99'u beğendi, bırakın da %1 beğenmesin.

    Bence Doom da aynı şekilde eskilere fazla dönüş yapmış. Ben artık yepyeni dinamiklere sahip bir oyun istiyorum. Bu konuda oyuncuların büyük çoğunluğu farklı düşünebilir. Eleştiri yapanların çoğunun Sony'e sempati duyduğunun farkındayım. Yine de Sony hayranı birçok kişi benim firmaya karşı herhangi bir antipatimin olmadığını bilir. Tam tersine en sempati duyduğum firma Sony'dir; çünkü SCE kurulduğundan beri geliştirici stüdyolarına en büyük özgürlüğü Sony vermiştir.

    Zamanında Xbox hayranı arkadaşlar da Microsoft düşmanı olduğumu düşünüp forumda konular açtılar ve siteye mail attılar. (Ryse'ı eleştirdim diye sanırım) BSC, Microsoft düşmanı, Sony'den para alıyor ne de olsa dediler. Daha neler neler.

    Yok Dark Souls dışında oyun sevmiyormuşum da, Doom 1 ve 2'yi oynamamışım da. Bu konulara girmiyorum bile. Çok haksız açıklamalar. Benim en sevdiğim oyun Silent Hill'dir bi kere :)

    Bence sizinkinden ne kadar aykırı olursa olsun diğer fikirlere kızmamalısınız. Shenmue 3 ve The Last Guardian gibi oyunları delicesine övdük. Uncharted'ı da kötülediğimi hatırlamıyorum, sadece farklı şeyler olursa daha iyi olur dedim. Horizon konusundaki fikrim belli.

    Ben kişisel olarak en ağır eleştirilere hazırım. Eğer bu mesleği yapıyorsak, eleştirileri de başımızın üstünde tutacağız, tıpkı övgüler gibi. Yine de bazı haksız eleştiriler "bence" bizi bir yere götürmez.

    Diğer eleştiriler ise benimle ilgili değil. O nedenle o konularda bir şey demiyorum.
    (Alkan)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Herkes tepkili siteye normal olarak bende dahil. BSC eğer oyun sitesi değilde yayıncı olacaksa bunu açıklasınlar. Twitch bizim önceliğimiz olacak şeklinde açıklama yapsınlar. Alkanı sevmeme rağmen son dönemlerdeki ergen triplerine varan yorumları ile açıkcası beni şaşırttı ve soğuttu da kendinden biraz. Fanboy olarak devam edeceklerse editörlük yapmasınlar, editörleri dinlememizin sebebi fanboy olmamaları zaten. Alkan yüzünden from software'dan soğuduk ya. Herşeyi kötüleyip Soul serilerine mükemmel demek bir yerde bayıyor bizi artık. Fallout içinde aynısı geçerli. Oyunlar güzel olabilirler ancak bu kadar fanboyluk yapmak editörlere yakışmıyor. Gökhan bu konuda en tarafsız olanları heralde hicbir oyunu göğe çıkarmıyor hicbirini de yerin dibine sokmuyor. Hep bir mesafeli yaklaşımı var.
    İçerik konusuna gelecek olursak imkanları bütceleri ne bilmiyoruz ancak 2 kişi gönderdiler e3 fuarına ve ilk konferansa yetişip yetişmeycekleri bile belli değildi. İçerik olarak bize ne sunacaklar ki artık ? 1 hafta geçti e3 üzerinden ve artık herşeyi okuyoruz sağdan soldan. Sürekli güncellenen içerikler geliyor. Farklı ne sunacaklar ki bize ? Emeklerine saygımız sonsuz ancak E3 fuarı ile ilgili tam bir fiyasko yaşadık.

    Oyunlara gelecek olursak uncharted 4 için script olduğu söyleniyor ama çevre etkileşimlerinden bahsedilmiyor. Doom'u doom yapan köklerine döndüğü için Doom eleştiriliyor ve oyun dünyası ikiye bölünmüş diyorlar ben okuduğum hicbir forumda sitede doom ile ilgili kötü yorum okumadım. Herkes heycanlı bir şekilde bekliyor. Horizon keza öyle herkes tarafından (bende dahil) büyük bi merakla bekleniyor. Last guardian konusuna da değinmek istiyorum kimse kusura bakmasın ancak Division'a bu kadar giydirip Last Guardian'ı bu kadar övmek bana çok ama çok sacma geliyor. Last guardian için niye eleştirilmiyor sony ? Aynı oyunu ps3 de duyurup ps4 de çıkarıyorlar. Division ertelendi diye grafikleri downgrade yedi diye eleştiriliyor Last Guardian ps3 deki grafiklerin aynısı ile çıkacak ve tek bir kelime bile laf edilmedi. Divisiondaki grafiklere bu kadar laf söyleyip Dark Souls da ki grafiklere Last guardian daki grafiklere birşey söylememek fanboylukdan başka birşey değil. Ubisofta bende tepkiliyim ancak her şirketin eşit değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eleştiriler malesef samimi gelmemeye başladı. E3 ile ilgili de son 2si1'i izlediyseniz mesut çevik bile laf sokuyor ve durup devam ediyor. Herkes farkında yani bu e3 de BSC nin sınıfta kaldığını

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bernhard

    gaussfire;<br>Öncelikle kibar yorumunuz için teşekkür ederim. Haklısınız benim çevremdeki hiç kimse beğenmedi Horizon'ı. Grafiklere hayran kaldılar, ama oyun tasarımı şu videoda pek hoş gelmedi. İnternetteki oyuncuların çoğu sevmiş olabilir. Öyle bir genelleme yapmam yanlıştı.<br><br>Uncharted'ın Script oluşu konusundaki fikirlerim hala aynı. Uncharted 1 ve 2'deki hava gözükmüyor, ama unutmayın bu yorumu videoya bakarak söylüyorum. Bu sonuçta benim kişisel fikrim. Videoyu izlerseniz grafiksel konuda ise ben kişisel olarak herhangi bir eleştiride bulunmadım. Naughty Dog her zaman zamanının en iyi grafiklerini sunmuştur. Uncharted 1-2'ye hayranken, hala arşivimin en kıymetli köşesinde tutarken, neden Uncharted 3 ve 4'e düşman olayım ki?<br><br>Horizon'ı ise grafikler dışında beğenmedim. Yani bu oyun dünya çapında çok konuşulabilir, herkes hayran kalabilir, ama hepimiz aynı fikre mi sahip olmak durumundayız? Mantığı vs hoşuma gitmedi. Ne isterdiniz yani? Sizin takdirinizi kazanmak için yapan söyledip süperdi yaa, bayıldım dememi mi? Dünyada madem editörlerin ve oyuncuların %99'u beğendi, bırakın da %1 beğenmesin. <br><br>Bence Doom da aynı şekilde eskilere fazla dönüş yapmış. Ben artık yepyeni dinamiklere sahip bir oyun istiyorum. Bu konuda oyuncuların büyük çoğunluğu farklı düşünebilir. Eleştiri yapanların çoğunun Sony'e sempati duyduğunun farkındayım. Yine de Sony hayranı birçok kişi benim firmaya karşı herhangi bir antipatimin olmadığını bilir. Tam tersine en sempati duyduğum firma Sony'dir; çünkü SCE kurulduğundan beri geliştirici stüdyolarına en büyük özgürlüğü Sony vermiştir.<br><br>Zamanında Xbox hayranı arkadaşlar da Microsoft düşmanı olduğumu düşünüp forumda konular açtılar ve siteye mail attılar. (Ryse'ı eleştirdim diye sanırım) BSC, Microsoft düşmanı, Sony'den para alıyor ne de olsa dediler. Daha neler neler. <br><br>Yok Dark Souls dışında oyun sevmiyormuşum da, Doom 1 ve 2'yi oynamamışım da. Bu konulara girmiyorum bile. Çok haksız açıklamalar. Benim en sevdiğim oyun Silent Hill'dir bi kere :)<br><br>Bence sizinkinden ne kadar aykırı olursa olsun diğer fikirlere kızmamalısınız. Shenmue 3 ve The Last Guardian gibi oyunları delicesine övdük. Uncharted'ı da kötülediğimi hatırlamıyorum, sadece farklı şeyler olursa daha iyi olur dedim. Horizon konusundaki fikrim belli. <br><br>Ben kişisel olarak en ağır eleştirilere hazırım. Eğer bu mesleği yapıyorsak, eleştirileri de başımızın üstünde tutacağız, tıpkı övgüler gibi. Yine de bazı haksız eleştiriler "bence" bizi bir yere götürmez.<br><br>Diğer eleştiriler ise benimle ilgili değil. O nedenle o konularda bir şey demiyorum.<br>(Alkan)


    yemin ediyorum şu yazınla benim gönlümü kazandın. çok eleştirildin ama öyle güzel göğüsledin ki eleştirileri çok hoşuma gitti.Eleştirilere hoşgörüyle bakmak işte gerçek editörlük budur sayın Alkan Adakaner. Mesut Çevikte birazcık senden nasıl editör, yönetici olunur dersi alması gerekir. Çünkü kendisi eleştirilere kapalı, ve eleştirenlere liseli ergenler gibi cevap veren birisi. Bu yüzden tebrik ediyorum sizi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Oyunlar çıkmadan olumsuz eleştiriliyor diyorsunuz ancak dünyaca ünlü oyun siteleri övüyor diyorsunuz. Bir karar verin ya "özgün" eleştirileri saygıyla karşılayın yada gidin o öve öve bitiremediğiniz siteleri kaale alın.Sonra başka sitelerden puan alıp veriliyor diyorsunuz. Herkesin yorumu kendine tabi ki eleştirende olacak beğenende olacak bakalım bekleyelim diyende olacak. Yok onun fanısın şunu tutuyorsun sürekli bunu eleştiriyorsun bunların hepsi çok çocukça mantıklar. Bunları söyleyen olsa olsa bu tarz bir fan olabilir sadece.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Merhaba herkese,

    Ersin ile Talha baya bir oyun deneyip çekim yapmışlar fakat dosya boyutlarının büyük olması ve sınırlı aktarım hızı (halka sunulan netlerde bağlantı kopmaları) nedeniyle gönderebidikleri videoları yayınladık zaten ve Pazartesiden itibaren bolca yayınlamaya devam edeceğiz. O esnada da E3 ile Alkan'la genel yorum videosu çektik hafta sonu için. Videoda da dediğimiz gibi Los Angeles videoları gelmeye devam edecek zaten yarından itibaren.

    Oyunlara yorumlar konusunda da önceki deneyimlere nazaran temkinli yaklaşıyoruz sadece. Sonuçta bunlar inceleme değil ve oynamadığımız yapımlar. Sizinkiler de bizimkiler de doğru/yanlış çıkabilir. Gönlümüz kaliteli & iyi olmaları ve keyif vermeleri yönünde.

    Herkese iyi oyunlar ve iyi hafta sonları :)

    -Gökhan

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu sene ki E3 ben hiç beğenmedim. geçen sene ki daha canlıydı. ayrıca bence en kötüler bethesda ve sony en iyiler de ea ve microsoft.
  • E3'ü uzak ara Sony kazandı.

    Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, The Last Guardian, Shenmue 3, Street Fighter 5, FF7 Remake. Hepsi şaheser, türünün en iyi oyunları Nükleer bomba. Ayrıca MGS gibi oyunlar, "Amerika'da xbox sattıran oyun" Call of duty PS4 lead platform oldu. Xbox 360'ın çıkışından bu yana görülen en büyük darbedir.
    Satış rakamları konusunda PS4 üstünlüğü artarak devam eder. Bunu değiştirecek birşey yok.
  • NeoGAF,N4G,IGN,Eurogamer en büyük Sony trollerini barındıran siteler. Burda oyunun yere göğe sığdırılamaması gayet normal.
  • Kesinlikle katılıyorum, eski oyun incelemeleri harikaydı şimdi ise arada sırada haber girilen ve twitch yayınlarından ibaret basit bi oyun sitesi oldu( üzülüyorum gerçekten)



    quote:

    Orjinalden alıntı: Tfn123

    Bu arada eski BSC kadrosunu gerçekten çok özlüyorum. Levent Polater, Ersin Kılıç, Erdinç İyikul ve Talha Aynacı gibi efsanevi kadronun gitmesi BSC'yi bitirdi. Twitch yayınlarına girin bakın. Resmen, oyun anlayışı olmayan, Youtube'da çoluk çocuğu güldürmeye çalışan Youtuber mıdır nedir şaklabanları almışlar yayıncı olarak koymuşlar. Cidden PES. Şurada yeni nesile hitap edeceğim diye kendinizi bozmayın artık. Eski bir BSC takipçisi olarak söylüyorum. Her zaman objektif, az ve öz olunuz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.