Şimdi Ara

E3 2015 Canlı Yayınları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
9
Favori
8.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kendinize eziyet etmeyin. Daha hızlı daha fps li ana kaynağından izleyin.

    http://www.twitch.tv/bethesda
  • doomu 2xgtx980 le oynayacaz herhalde

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Doom iyi güzel de silahla öldürdüğü nadir oluyor, 2-3 kez silahla vurup yakın dövüşle bitiriyor ama onlar da çeşitli gibi bayağı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom resmen rail shooter'a dönmüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom'dan beklentim düşüktü ama Bethesda gerçekten işi kıvırmış, ilk doom'ları zamanında bir sebiyken oynayan ve heyecanlanan biri olarak söylüyorum.Beni aşırı derecede heyecanlandırdı ve tatmin etti doom sunumu.Tek umudum gizli yerlerde hala geçerli mi acaba, belki vardır (umarım) sonraki aylarda onu da gösterirler.Eski doom'dan gelmesi gereken her şey gelmiş zaten gördüğüm kadarıyla bir tek o kaldı.Geniş gizli yerli haritalar (gizli yerlerin içinde perk'ler power up'lar falan).

    İkinci beklentim de bölüm sonu istatistikleri.Şahsen bana bölümleri baştan oynayıp didik didik ettiretecek şey.Ve sunuma Doom ile başlayacaklarını tahmin etmiştim, gerçekten saygılı bir davranıştı.Doom'la başlanması gerekiyordu zaten yıllarca John'ın ve Romero'nun döktüğü emeğe saygı ve onların hatrı için.Şimdi de Dishonored ile devam ediyor yayın hala izliyorum ama donmaya başladı YT'de.

    Edit : Dishonored 2'yi trailer ile geçiştirdiler resmen.Ama fikir edindik.Yine ilki gibi hatta ondan mükemmel olacak belli.Emily Kaldwin'i, ilk oyun boyunca kurtarmaya çalıştığımız kızı oynuyoruz.

    Edit 2 : Ahahaha Fallouttaki ev yapma sistemi süpermiş.Paspas bile koydu evin önüne Oyunda özelleştirme gerçekten had safhada.Çok hoşuma gitti.Nedense bu fallout serisinin silahları hiç hoşuma gitmiyor.O yüzden oynayamadım seriyi.İnşallah bunda iyidir.

    Edit 3 : FALLOUT 10 KASIM - DOOM BAHAR 2016.Bİ GİT !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 15 Haziran 2015; 6:49:15 >




  • Doom un grafikler ateş ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallout 4 sunumu efsane olmuş !

    Oyun büyük patlamadan önce başlıyor ve patlamadan önce vaulta giriyoruz. 200 yıl sonra çıkıyoruz. Karakterimiz konuşuyor TPS animasyonları önceki oyunlar gibi kalas değil. Grafikler oldukça güzel duruyor ama biraz karikatürize edilmiş gibi sanki. Oyunda seslendirmelere 100 popüler isim koymuşlar, karakterinizin adını bunlardan biri yaparsanız size isiminizle hitap ediyorlar.

    Diyaloglar liste şeklinde seçilmiştir karakterinizin etrafında butonlar ile beliriyorlar. Pip boy geliştirilmiş ve artık daha gerçek, dinamik duruyor ve artık mini oyun oynamaya kadar değişik şeyler yapabiliyoruz.

    Collector's editiondan içine tefonumuzu koyabileceğimiz bir pipboy çıkıyor ve telefonlar içinde pipboy uygulaması tabii ki. Ayrıca kendi vaultumuzu kurup yönettiğimiz bir mobil oyun çıkacak.

    ÇIKIŞ TARİHİ 10 KASIM 2015



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutalLooter -- 15 Haziran 2015; 6:22:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fallout 4 yaktı geçti ne radyasyon derecesi kaldı ne uyku

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bethesda yıktı geçti ortalığı ^^
    Fallout 4 çok sağlam geliyor
  • 4:30 dann bu saate 06:27 bence harikaydi umarim uykusuz kaldima deger

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom beni hayal kırıklığına uğrattı. Nedeni ise ben singleplayer tabanlı hikaye ağırlıklı ve çaresiz olduğumuzu hissedebildiğim bir oyun bekliyordum. Bu ne böyle ya sanki süper asker botlarla kapışıyor. Anlaşılan doom 3 e devam :(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Doom benim hoşuma gitti açıkçası görsel açıdan oldukça nefis gözüküyor gameplay çok ahım şahım olmasada vasat değil sonuçta oynanabilir hertürlü. Dishonored için şuan bir şey söylemeye gerek yok çünkü CGI trailer verdiler yalnız ilk oyundan kesinlikle çok daha iyi olacaktır elbette

    Fallout ise bu sene içerisinde açıkçası çıkışını beklemiyordum ben muhtemelen erteleme yapılacaktır yine 2016'ya sarkar kanaatindeyim.

    Asıl bomba bu gece ofisten çıkıp gidip biraz dinlenelim 2 gün iznim tam zamanına denk geldi
  • Trailer'dan sonra şüpheye düştüydüm biraz.
    Ama Todd ne yaptı etti, bütün dikkatimi Fallout üzerine çekmeyi başardı.
    Harika görünüyor.
  • Bu senenin galibi Bethesda olmuştur çok açık ve net. Fallout 4, Doom, Dishonored 2, Dishonored Definitive Edition bu nedir arkadaş böyle!

    Yıktın geçtin ortalığı Bethesda!
  • doom grafik balonu.
  • <<<<Doom >>>>

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fallout 4 çok hoşuma gitti; sunumu, duyurulan yenilikler, mobil oyun.
    Yalnız şu yabancıların bağırması beni çok rahatsız ediyor. Beğendiysen alkışla bişey yap, hanzo gibi bağırmak nedir anlamadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hayko10

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Seras Victoria<br><br> doom grafik balonu.<br></blockquote><br> Doom senin neyine be sen git ananın. Kucağında masal dinle idiot


    Grafiği yeterli oynanışı hikayesi içeriği mükemmel oyun yaparlar kalkarlar bunun grafiği çöp grafiği yüksek yaparlar belki içeriği az belki çok belki çok çok iyi bunun gibileri çıkar balon derler doom gözüyle bakmazsak başka bir ad altında çıksaydı çok iyi aksiyona sahip silahlara sahip grafiği çok iyi bir fps oyunu çıkarmışlar adamlar ama bura çöptür buda balondur bizim millet için

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • dabledoree kullanıcısına yanıt
    Kardeş bir kelime bile anlamadım ama helal övüyorsun heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.