Şimdi Ara

E21 toplamak istiyorum bi el atin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E21 toplamak istiyorum arkadaslar Bursada oturuyorum bu konuda herturlu bilgiye ihtiyacim var.
    Elimde arac yok ariyorum bu konuda da yardima ihtiyacim var.
    Evde esim ve benim aracimiz var bunu sadece bahceli bi evimiz var orada kapali garajda tutup sadece haftasonlari kullanacagim bisey yapmak istiyorum.
    Maddi olarak bi sikintim yok ama bu is icin ayirdigim belli bi butce var deli gibi para harcamak istemiyorum oyuzden 6 silindir gibi modellerden uzak durmaya calisiyorum.
    Yapmak istedigim resimdeki gibidir. Yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurler.
    E21 toplamak istiyorum bi el atin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezgintr -- 31 Mayıs 2018; 23:50:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Benki BMW hususunda forumdaki en rahat adamlardan biriyimdir herhalde param olsa istediğim kasa BMW alırım ama e36 öncesi BMW bulaşmam



    Bu sevdadan vazgeç hocam inan bana yatırdığın paralar harab olur gider

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarzın mercedes kısmında bir araştırma yapmıştım bende,yedek parçalar bulunuyormu diye..

    bu modellere yakın.aldığım cevaplar tatminkardı,ruhsat ve şasi numaranızla 1950 model bile mercedesin en fazla 1 haftada almanyadan parçalarını getiririz diye.

    bu araştırmayı Aksarayda güncellemiştim bayağı sonra başka bir iş çıktı parayı oraya kullandım.

    size tavsiyem ülkeye yedek parça getiren parçacılarla irtibata geçin bmw parça durumu ne alemde diye.

    çünkü kaporta ve boya aşamasında bile metal parçalara ihtiyacınız olur..parça bulunmuyorsa boşuna zaman kaybı.

    eğer mercedes teki gibiyse,bütçenize göre güzel bir araç çıkarabilirsiniz ortaya,komple kaporta boya ve revizyondan bahsediyorum.

    şimdiden kolay gelsin.
  • Eski kasa bmw degil tum araclar sikintili biliyorum ama disarida temiz 70 model bi arac gorunce icim gidiyor.
    Bursada ustu acik bir 60 model fiat vardi arabanin gecmisini biliyorum icinde yabani otlar bitmisti. Merakli biri o araci oyle bi yaptiki ve hergun kullaniyor ve satmayi hic dusunmuyor. Bu birazda insanin icinden gelmesi gerekiyor.
    Ayni kmde iki arac bakalim ikiside farkli temizlikte ben herseyin kisiden kisiye degistigini dusunuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi parca onemli ama artik ebay diye bi gercek var parcalarin bircogu pahali olsada bulunabiliyor ama bu arac icin nekadar deger orasida tartisilir.
    Benim niyetim arabanin tum boyasini kaziyip sifirdan astar macun astar boya attirmak. Yurtdisinda yapilan isciliklere ozeniyorum neden ulkemizde de olmasin diye dusunuyorum.
    Aslinda cok guzel alfa ford opel modelleri var ama artik ulkemizde herkes gozunu acti hurdaya bile dunya para istiyorlar.
    Bi arkadas rizeden bi ahirdan motorsuz ve icinde de bi dunya eksigi olan curuk icinde arabayi 100.000liraya gitti aldi. Motor ve diger parcalari endonazya mi malezyadan mi biyerden cok ucuza getiriyolarmis. Bunu artik herkes biliyor oyuzden ucuz hicbir klasik kalmadi. Cocuklugumuzda her mahallede bi kosebasinda curumeye terkedilmis 50~60 model arabalar vardi hep hurda parasina satildilar. Simdi herkes anadol ve serceyle klasik hevesini tatmin etmeye calisiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >








  • Yapma. Yegane tavsiyem, yapma. Başka araç bul.

    Arkadaşımda E21 315 var. Kullanma fırsatım da oldu. Adamın gençliği eridi o araç yüzünden. 1.5-2 senedir uğraşıyor. Hala adam edemedi. Şöyle düşün, geçenlerde yeni muayeneye girdi. Ondan önce araç paso sanayide falandı.

    Şanzıman işlem gördü, debriyaj değişti, fren merkezi, pedal seti, şaside çürük onarımı, sunroof tamiratı, direksiyon kutusu revizyonu, disk balata değişimi, arka aksların değişimi, ön takım komple elden geçti, arka amortisörler yenilendi, farları değişti, iç ortamda ön göğsü söküp kaplama yaptı, pasta cilaya uğraştı, geri vites lambası yanmıyordu, tesisatı tamir ettirmek zorunda kaldı, motor defalarca gaz ayarına gitti, karbüratörü temizlendi vs.

    Araç yağ yakıyor. 560 binde motor, rektefiye görmemiş. Geçenlerde aracı zımparaladı, şimdi boyanmayı bekliyor. Ön koltuk emniyet kemerleri bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Koltuk yerinde sallanıyor vs.

    Forumda isteyen istediğini söylesin, lakin 280se 'den sonra 315 i gördüm. Mercedes yıllara meydan okuyor, bmw ise çöp oluyor.




  • E30da malesef klasik havasi goremiyorum daha cok torbaci arabasi gibi duruyor.
    E30 yerine taunusta iyi fikir onlarida inceleyebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    Dediginizde haklisiniz orneklerini etrafimizda goruyoruz. Bu arabayi alanlar genelde paslanmis curumus yerlerini zimparalayip uzerine boya atiyor pas alltan yuruyor curuyor. Beni muayeneden gecirsin mantigiyla hareket edilmis oluyor.
    Benim aradigim arac macun guzeli degil. Yas itibariyle illaki pasi curugu olur. Yapmak istedigim once arabayi komple soyup en bastan baslayarak yapmak. Bu arac icin nekadar deger orasi tabi tartisilir. Bide soyle bi gercek var bu araca hergun binip yipratmicaz.
    Aracin 1.5 yil sanayide kalmasina gelirsek arac toplayan kisi ve maddiyatla alakali oldugunu dusunuyorum. Illaki arac parca bekler ama bunu proje olarak degerlendiren biri arabayi aldigi gibi neye ihtiyaci oldugunu bilir ve gucude yeterse arac boyadayken butun eksiklerini tamamlar.
    Bursada buldugum araclarin hemen hepsinin uzerinde 3 kat boya var. Fethiyede bi ilan var o cok mantikli ama fethiyede bana ters. En kotu ihtimal onu degerlendiricem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sezgintr kullanıcısına yanıt
    O sizin görüşünüz Türkiye de sırf apaçi tayfası kullanıyor diye dünya genelinde de torbacı arabası olarak tanımlanacak diye bir kaide yok.

    Heybetli bir araç istiyorsanız taunusa göre granada da önerebilirim motor performansı da iyidir.

    Onun dışında mk 1 golf olabilir.








  • bahçeli evdeki garaj şahsına mı ait? elin bu işlere yatkın mı? yani kendin sök tak ufak tefek tamirat yapabiliyor musun?

    eğer bu sorulara evetse her türlü araca girersin, yavaş yavaş hobi olarak toplar zevk de alırsın ama birçok kişinin yaptığı hata gibi alayım da orada burada herşeyini yaptırırım dersen hem dünya para harcar hem de yorulursun




  • eski mercedes parayı verirsen toplanır. ancak bmw toplanmaz. daha yenilerinden bile anlayan adam az.

    eskiden çalıştığım yerde bir akl-ı evvelin yüzünden itafiye donanımlı kamudan çıkma eski unimog toplatmak zorunda kaldım. almanya'dan 30 yaşındaki aracın cıvatasına kadar herşeyi orjinal geldi. aracı da yetkili serviste topladılar.
  • halilcrs kullanıcısına yanıt
    Consul benimde cok hosuma giden bir arac ama neredeyse bu araclardan artik yok denecek kadar az. Cikma parca bulmak bile cok zor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Batuhan Kılıç kullanıcısına yanıt
    Evet garaj benim o konuda sorun yok. Benim elim pek yatkin degil ama babami ikna edersem turkiyedeki en iyi araci toplar eminim, 40 yillik kalip ustasi artik adam demire dokunmak istemiyor 2 yildir emekli bag bahce isleriyle ugrasiyor. Bursada cok iyi bildigim arac toplayan abilerimiz var 5se 10a yapar ama istedigimden fazlasi olur ona eminim. Istanbuldan Ankaradan klasik araclarini getirenler var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emirhanardgn kullanıcısına yanıt
    Keske bulunabilen bi arac olsa hayir demezdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bursa ve cevreainde olsa mutlaka araclari gider incelerdim. Bu tarz arabalarda yalan cok oluyo. Sadece bursada yasadigim 3 olayi anlatayim telefon gorusmelerinde 3u icin curugu birak pasi bulamazsin mukemmel temizlikte muayene hersey tamam araba tek dokunusta calisiyor.
    3unde de gordugum olay fotograflarin en yenisi 3 yillik suanki gorsellerle alakasi yok.
    Ilk gittim arabanin motorun yarisi yok adam satilik etmis satamayinca arabayi parca parca satmaya baslamis sol kapisi bile yoktu.
    Ikinci gittigim araba sanayide yag pompasi bekliyo dediler sanaiye gittim tamirci ne pompasi abi araba motor bekliyo dedi.
    3. Gittigim tam fiyasko resimlerle hicbir alakasi yok kapi menteselerine kadar curumus motoruda calismadi.
    Oyuzden uzak yerlere gidipte magdur olmak istemiyorum.
    Islerim nedeniyle cok yogunum esime cocuguma vakit ayiracagim yerde gidip yalanci insanlarla ugrasinca daha cok uzuluyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.