Şimdi Ara

E-ticaret sitesi (hobi olarak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir çok yazı okudum ama bana uygun birşey bulamadım. Yakın zamanda bir tanıdık vasıtasıyla açık artırma sistemi bulunan hatta gittigidiyora benzeyen bir site yapmak isteyen biri olduğunu öğrendim. Yeterli bilgim olmadığı için ben yapamam dedim ama kendime bir script vs birşeyler yapmak istiyorum. Eğer ileride yine böyle bir istek olursa geri çevirmemek adına.
    Öncelikle belirtmek isterim php, java, c biliyorum ve bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. E-ticaret hakkında açıkça söyleyim gram bilgim yok php ile olur olmaz bilmiyorum. Gerekli programları yazılımları söylerseniz geliştirmeye açığımdır.
    Sormak istediğim şey de bu ne yazılımları geliştirmem gerek bir e-ticaret sitesi için? Neler lazım kısaca:)

    Not:internete baktım sadece dil isimleri verilmiş benim için dil ismi değil geliştirilmesi gereken programların tipi şekli işlevi lazım



  • E-ticaret sitesi dedigin bir adet web uygulamasi aslinda. Sistem buyudukce farkli entegrasyonlar gerekir ancak temelde amazon.com da, irfantekstil.com da sadece web uygulamasi.
    Web uygulamasi gelistirmeye yatkin her dil ile yaparsin, php olur, java olur, python olur, ruby olur vs.
    --
    Sistem buyudukce banka entegrasyonlari, kargo entegrasyonlari, reklam sirketleri ve sosyal medya entegrasyonlari vs olmaya baslar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapman gereken Oscommerce, opencart gibi ücretsiz sunulan PHP tabanlı scriptleri alıp, kendi isteğin çerçevesinde PHP ve HTML dillerini kullanarak düzenlemen. Baştan, sıfırdan bir E-Ticaret sitesi yazmayacağın için zaman tasarrufu sağlayacaktır.

    Üyelik sistemi, zamanlama sistemi, veri tabanı , sepet - uyeler - urunler için veri tabanında tablolar gereklidir bunların hepsi üstte adı gecen scriptlerde mevcuttur. Yok ben kendim sıfırdan yapmak istiyorum dersen genede üstteki scriptleri incelemende fayda vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEFRIT

    Yapman gereken Oscommerce, opencart gibi ücretsiz sunulan PHP tabanlı scriptleri alıp, kendi isteğin çerçevesinde PHP ve HTML dillerini kullanarak düzenlemen. Baştan, sıfırdan bir E-Ticaret sitesi yazmayacağın için zaman tasarrufu sağlayacaktır.

    Üyelik sistemi, zamanlama sistemi, veri tabanı , sepet - uyeler - urunler için veri tabanında tablolar gereklidir bunların hepsi üstte adı gecen scriptlerde mevcuttur. Yok ben kendim sıfırdan yapmak istiyorum dersen genede üstteki scriptleri incelemende fayda vardır.

    teşekkür ederim böyle bir bilgi istiyordum opencart ile ilgili bir dosya indirmiştim. onu incelemeye başlayacağım yarın inşallah olayı çözerim de bi tane böyle bir iş yapmış oluruz öğrenciyken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.