Şimdi Ara

Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.466
Cevap
32
Favori
79.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun chapter 1 etkinliği yakında sona eriyor. Bu nedenle hafta sonuna özel olarak iki kat xp ve akşamlarıda 4 kat xp etkinliği düzenleniyor. Ayrıca mutasyonlu zombilerden daha fazla mutasyon örneği düşecek. Chapter 2 de yakında oyuna eklenecek.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 



    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #TürkçeDying Lighttwitter
    “Chapter 1 is coming to an end! 🧟 Double XP during the Day, quadruple XP during the Night, and even more mutation samples drop from the Special Infected! Thank You Weekend starts... NOW! 🎉”
    https://twitter.com/DyingLightGame/status/1565340055131918337
  • oyunu 22 saatte bitirdim.çok fazla yan görevlerle uğraşmadım ama yine de boş dolaşmışlığım ona buna atlamışlıgım var.değirmenler,elektrik,su,ev gibi yerlerin çoğunu açmama rağmen.

    çok uzaklaşıp ana hikayeden kopmayayım diye biraz erken bitirdim.hikayeye karakterlere daha yoğun bi şekilde hakimiyet kurdum.ama bence tam ayarında oldu yoksa sıkılırdım.

    22 saat tam tadı damağında bırakıyor.belki 30-40 saat oynasaydım bir daha oyunu açıpta haritada neler vardı nelere gitmemişim yapmamışım diye açmazdım.ama şimdi açıp arada oynuyorum.

  • rerea kullanıcısına yanıt

    Bende şu an 22 saat felan oynamış bulumuyorum ama yan görevler, parkurlar felan bayağı yaptım. Hikaye daha bitmedi ama sıkıldım artık. Oyunun hakkı 20 saatmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt

    oyunun hakkı o hocam ben onu bildiğimden bu şekilde oynadım.yoksa bu kadar kısa sürede bitirmez. oyunu 4-5 aya yayardım sıkılmamak için ama o zaman kontroller ve hikayeden kopuosun.

    valhallayı tam olarak o şekilde başladım 2021 ekim sonu başladım 2022 temmuza girmeden bitirdim.bugün de açtım asgard son görevini yaptım kapattım komple toplamda 65 saat civarı oynamışım.ama bazen 2-3 hafta açmadıgım oldu.dying light 2 yi bu şekilde yapmak istemedim.güzel çünkü ama 22 saat tam iyi.öyle hiç yan görev yapmamış oraya buraya gitmemiş de değilim. ama bence oyunda random haritada dolaşıp zombi öldürmek zevkli silahlar çok güzel ve animasyonları iyi yapmışlar.arada açılıp zevk alınır.


    ben mermili silah olmadıgı için combattan pek zevk almam sanıyordum aksine oyun bu şekilde çok daha iyi ok yay bu durumu biraz törpülüyor ama bıçak çekiç balta bunların hepsi çok iyi.bu şekilde olması direk karşılaşmak daha zevkli olmuş.bu konu da başta önyargılıydım yanılmışım dead island oyununu 2014 ılında oynayıp bitirmiştim ve ondan daha fazla keyif aldım kombattan.kabiliyetler ve animasyonlar dövüş için cezbettiriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 11 Eylül 2022; 0:11:3 >




  • rerea kullanıcısına yanıt

    İlk oyunu 50 saat oynayıp bitirmiştim. Onuda oynarken yan içeriği oynadım bayağı. Aslında oyun oynama alışkanlığım yan içeriklerin tamamı olmasada bir kısmını tüketmek. Sevmediğim ama bırakamadığım hir alışkanlık. Yan içeriklerle oyunun combatı, animasyonları vs iyice alışkanlık oluyor ve ana senaryoyu bitiremeden sıkmaya başlıyor.


    Bu oyun büyük bir oyun. Ederi 20 saat olmaması gerekir aslında. Bölge ele geçirme olayı felan ubisoft oyunlarından biraz devşirmişler. Ki hiç sevmem ubisoft tarzını. İlk oyunun üstüne fazla bir şey koyamamışlar ama yine güzel oyun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna bu akşam yeni bir güncelleme geleceği paylaşıldı. Detaylar ve güncelleme notları güncelleme yayınladıktan sonra paylaşılacak.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

  • Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçesteamcommunity.com
    UPDATE 1.6.0 :: Dying Light 2 Events & Announcements
    https://steamcommunity.com/app/534380/eventcomments/3374907622942066385?snr=2_groupannouncements_detail_

    1.6 güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme çeşitli düzeltmeler dışında daha önce duyurulan ve yine ücretsiz olan içeriklerden Chapter 2: A Huntress and a Hag içeriğini oyuna ekliyor. Bu içerik Chapter 1 de olduğu gibi yeni günlük ve haftalık görevler alacağımız yeni bir karakter dışında içeriğe özel yeni bir mutasyonlu zombi, ödül olarak arbalet, özel bir yay ve kıyafet içeriyor. Chapter 2 tüm oyun sahiplerine ücretsiz, güncelleme sonrası içeriğe erişebilirsiniz.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 





  • Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #TürkçeDying Lighttwitter
    “We have taken the decision to postpone the launch of Bloody Ties until November 10th, to allow the team extra time to polish and squash bugs. Are you dying to know more? Ask our dev team questions on Discord and they’ll answer this Friday 6pm CEST: https://t.co/Iyivc8uFWx”
    https://twitter.com/DyingLightGame/status/1572616820716077056

    Oyunun ilk ek paketi Bloody Ties 10 Kasım tarihine ertelendi. Erteleme nedeni olarak hataları gidermek için daha fazla zamana ihtiyaç olarak belirtilmiş. Klasik erteleme nedeni.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

  • İkinci oyunu yapıp ilk oyunun gölgesinde kalmak da başka bir başarı olsa gerek, ya da başarısızlık. İkinci oyunun topluluk kısmı ne kadar dolu bilemiyorum ama ilk oyunun topluluk kısmı neredeyse ilk günkü kadar dolu...



    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe


    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Seriyee 1. Oyundan başlayanların sayısı bu sayıya dahilmidir acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Oyunun çıktığı yıldan bügüne kadar oynayanların toplam sayısını gösteren bir veri göremedim ama incelemelere göre DL1'e sahip olanların toplamı 30 Milyon adet kadar. PlayTracker'a göre ise 13 Milyon, SteamSpy'a göre ise yaklaşık 10 milyon. Bu verileri de SteamDB de DL1'in sayfasından aldım.

  • Bir oyunu oyuncu sayısına göre başarılı yada başarısız olarak değerlendirmek son derece sağlıksız bir değerlendirme olur çünkü bu başarı için tek başına bir değerlendirme kriteri olmaz. Bir yanda çıkalı 8 yıl kadar olan ve içeri yağmuruna tutulan bir oyun varken diğer tarafta henüz yılını doldurmamış ve ilk ek paketi dahi çıkmamış bir başka oyun var. Elbette içeriği tükettikten sonra oyuncular başka oyunlara yönelecekler ve Dying Light 2 de tam olarak bu durum yaşanıyor. Eğer oyuncu sayısına göre oyunlar başarılı oluyorsa o zaman en çok başarılı olan oyunlar free to play olan online içerikli oyunlar olurdu. Bu tamamen oyuncuların neyi oynamaktan keyif aldığı ile ilgili bir durum, ilk oyunun ateşli silahlar içermesi, daha fazla içeriğe ve etkinliğe sahip olması, daha bütçe dostu ve daha az sistem isteyen bir oyun olması gibi etkenler Dying Light 2 yi başarısız değil oyuncuların bu etkenlerden dolayı ilk oyuna yönelmesine neden oluyor. Özellikle sistem gereksinimi olarak Dying Light 2 çok yüksek, haliyle ilk oyuna daha fazla kişinin yönelmesi son derece doğal bir durum.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 


    Dying Light 2 yi 2 kez bitirdim ve her açıdan ilk oyunun çok üzerinde, daha iyi bir hikaye, tam rpg diyemeyeceğimiz ama bazı anlarda kritik seçimler yapmamızı sağlayan kırılma noktaları, paraşüt ve geliştirilmiş parkur mekanikleri ile gayet başarılı ve eğlenceli bir oyun. Özellikle yan görevlerinin bir çoğu çok başarılıydı. Eksikleri yok mu elbette vardı ama bir çoğunu güncellemelerle düzelttiler. Gece oynanış çok kolaydı zorlaştı, eşli oynamada sorunlar vardı düzelttiler, optimizasyon sorunları giderildi daha fazlasını zaten geçmiş mesajlarda yazdık. Eğer oyunu ilk çıktığı haliyle oynadıysanız oyuncu sayısına değil oyunun güncel haline bakarsanız aradaki farkı çok daha iyi görebilirsiniz. Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 





  • Oyunun ilk ek paketi Bloody Ties güncellemesi dün yayınlanmıştı ve bu akşam erişime açıldı. 4 saat kadar oynadım ve DLC bir tür arena içerisinde geçiyor fakat ana hikaye ve hatta ilk oyunla dahi bağlantısı var. Oyuna girdiğinizde bir yabancıdan telsiz konuşması alacaksınız ve böylece dlc görevleri başlamış olacak. Birkaç görev sonrasında dlc nin geçeceği alan olan Carnage Hall isimli bir tür arena bölgesine geçeceksiniz ve dlc görevleri burada yer alıyor. Arena kendi içinde bir tür sıralamaya ve görev dağılımına sahip, ana oyunda sahip olduğunuz yetenekler, zırhlar ek pakete taşınıyor ama silahları görevler içierisinde elde ediyorsunuz. Örneğin gösteri modunda oyun alanına yerleştirilmiş özel silahları bularak üzerinize gelen zombi ve ecelleri kolayca geçebilirsiniz. Sadece gösteri değil farklı parkur meydan okumaları ve dlc hikaye görevleride yer alıyor. Opsiyonel olarak bazı yan görevlerde mevcut, gösterilerden sağ çıktıkça sıralamanız yükseliyor ve artan her seviye bu ek pakete özel silahları, zırhları ve kozmetik itemleri açmanızı sağlıyor. Ek paket genel olarak oynaması eğlenceli ama hikaye açısından pek bir içerik bulundurmuyor daha çok Dying Light 2 nin suyunu çıkarmak ve eğlenmek isteyen oyuncular için tasarlanmış.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 





  • DLC ye bak Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe  ilk oyunu bu kadar tutkuyla yapan geliştirmeye devam eden şirketin yeni oyununada aynı özeni göstereceğini sanarsın ama bu devirde kimseye güven olmuyor.

  • Herkese selam, dying light 2 indirime girmiş steamde.Oynayan arkadaşlar tavsiye ediyor mu? Sizce alınır mı bu fiyata.Birinci oyunu severek oynamıştım zamanında.

  • quA07 kullanıcısına yanıt

    Ana oyun güzel standart sürümü almanızı tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafoları bağlama görevinde Leon ve Chris'e denk geldim :) Resident Evil için güzel bir saygı duruşu olmuş.

  • Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe

    Ufak bi katliam...

  • Bitireli baya oldu sonu hariç beğenmiştim


    Bunu da son düzlüğe girerken çekmiştim


    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
  • Dying Light 2 de yeni yıla özel süreli bir etkinlik düzenleniyor. Kış hikayeleri adı altında düzenlenen etkinlikte geçici süreyle tüm zombiler ve eceller yeni yıl kostümlerine bürünmüşler ve zombi türüne bağlı değişen sayılarda yeni yıl şekerleri düşürüyorlar. Kestiğiniz zombilerden topladığınız şekerleri oyunun ilk alanında yer alan bir npc de etkinliğe özel eşyalar alımında kullanıyorsunuz. Etkinlik 5 Ocak tarihine kadar süreceği için tüm ödülleri almak daha kısa sürüyor ve 5.seviyeye ulaştığınızda tüm ödülleri açıyorsunuz. Bunlar dışında topluluk etkinliğide var ve geceleri ortaya çıkan bazı özel zombi türlerinde gerekli sayıya ulaşırsanız etkinlik bitiminde envanterinize yeni yıla özel eşyalar düşüyor. Etkinlik eşyalarını etkinliğe katılmadan almak isteyenler içinde ayrı bir paket olarak satışa sunulmuş ama satın almaya gerek yok oyuna girerek kısa sürede tamamlayabiliyorsunuz.



    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçestore.steampowered.com
    Dying Light 2 - Nutcracker Bundle on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2210190/Dying_Light_2__Nutcracker_Bundle




  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.