Şimdi Ara

Duvar Kağıdı Uygulaması Kolay, Maliyeti Düşük Bir Uygulamadır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Duvar Kağıdı Uygulaması Kolay, Maliyeti Düşük Bir Uygulamadır

    Duvar kağıdı, uzun yıllar öncesine dayanan kullanımları ile gerek mekanlarda önemli bir dekorasyon malzemesi olarak gerekse ısı ve ses yalıtımı sağlayan yapı elemanları olarak tanınmaktadır. Son yıllarda yapılan çalışmalarla, Arge desteği ile kolay silinerek temizlenebilme avantajlarına da sahip olan duvar kağıtları, bakım kurallarına uyulup temiz tutulduğu sürece uzun yıllar sorun çıkartmaksızın kullanılabilir. Duvar kağıtlarının bir başka önemli özelliği ise, bina duvarlarının yıllar içerisinde bina oturdukça yüzeysel çatlaklara sahip olması ile ortaya çıkan kötü görüntüyü yok etmesi ile de avantajlı bir ürün olarak tanınmaktadır. Duvar kağıtlarının doğru uygulanması ile duvarlarda boya kabarmalarına da engel olduğu bilinmektedir.

    Duvar kağıtları elyaf ve pamuk lifler içeren yapıları sayesinde, sökülebilme özelliğine de sahiptir. Hatta bu özellik yeni nesil duvar kağıtlarında o kadar detaylı olarak geliştirilmiştir ki, altta bulunan boyaya dahi zarar vermeden söküm işlemi yapılabilmektedir. Duvar kağıtları bir dekorasyon malzemesi olmasının yanında, yangın direncine de sahip son derece güvenlik unsurlarına sahip malzemeler arasında yer almaktadır.

    Duvar Kağıdı, Hassasiyet Gerektiren Bir Yapı Malzemesidir.

    Elbette ki bu kağıtların ses ve ısı izolasyonuna sahip olmaları, uygulama avantajlarını da beraberinde getirmektedir. Yeni nesil duvar kağıdı olarak tanımlanabilecek yumuşak ve dokulu kağıtlar, önemli oranda ses izolasyonu sağlamaktadır. Dekorasyon amaçlı uygulamalar kadar, profesyonel uygulamalar için de geliştirilen akustik duvar kaplamalarının da olduğunu ancak bu kağıtların evlerde kullanımının maliyet açısından önemli farklar doğurabileceğini de yeri gelmişken belirtmekte fayda vardır. Duvar kağıtlarının uygulanması hem kolay hem de zordur denilebilir. Kolaylığı uygulama aşamalarına dikkat edilmesi ile hızlı ve pratik bir ürün olmasından kaynaklanmaktadır. Zorluğu ise, uygulama sırasında kağıt kenarlarının bir birlerinin çok az üzerine binerek boşluk bırakılmaması sırasında kağıtların eğri yapıştırılabilme riski olmasından kaynaklanmaktadır. Özellikle desenli duvar kağıtlarının uygulanması aşamasında, desenlerin birbirlerini takip etmesi ve kopukluk olmaması istenilir. Bu konu özellikle yaprak desenli kağıtlarda ve tuğla duvar motifli kağıt uygulamalarında son derece önem kazanır.

    Üretilen tüm duvar kağıtlarının uluslar arası normlarda üretilmiş olmaları ile ilgili bir mecburiyet vardır ve bu konuda son derece katı bir kontrolden geçen tüm duvar kağıtları güvenle kullanılabilir. Hijyen ve sağlık konusunda bu tavizsiz kontrol, içeriğinde kanserojen maddeler bulunan kimyasalların da kağıtlarla birlikte kullanımına yasaklamalar getirmektedir.

    Duvar kağıtlarının, eski sistem duvar kaplama malzemelerine oranla hem hafif hem de son derece sağlıklı uygulamalar olması ile binalarda ses ve ısı yalıtımının yanı sıra, maliyet konusunda sunduğu avantajlar sebebiyle de tercih edilmeleri bu ürünlerin özellikle son yıllarda model ve desen konusunda çeşitliliğe sahip olmasına yol açmıştır. Duvar kağıtları konusunda yaşanan gelişmelerin yanı sıra, ürünlere ait özellikler konusunda aklınıza takılan tüm sorularınızın, konusunda uzman kişiler tarafından canlı destek hattı aracılığı ile yanıtlanmasını istiyorsanız en kısa zamanda izowall.com internet sitesine giriş yaparak detaylı bilgiye ulaşabilir, kapınıza kadar teslim avantajı ile dilediğiniz modelin siparişini online satış güvencesi ile verebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.