Şimdi Ara

Dustlayayım mı, bekleyeyim mi? (20 pack aldım, 100 karttan 75'i disenchant'a)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. GvG destesi kaldırılacak diye duyunca ben de eksik kartları tamamlama adına pack alayım dedim. 5000 gold vardı biriktirdiğim; 10 GvG, 10 da klasik deste aldım. Dr Boom ümidim vardı ayrıca Shielded Minibot bile çıksa işime yarıyordu lâkin ne Dr Boom ne de Shielded Minibot çıkmadı. Klasik desteden de her ne kadar Sylvanas ve Tirion ümit etmiş olsam da asılında murloclar ile Void Terror eksiklerimi tamamlamayı arzu ediyordum nitekim oradan da beklediğim sonucu alamadım. 100 karttan 72'si dusta ayrılmış durumda şu anda. Elimde var olan aynı 2 düz kartın üzerine o kartın golden'ı çıktıysa -bir iki çıktı öyle- auto disenchant'a yansımadığı için 72 karttan da fazlası aynı çıktı diyebiliriz. Merak ederseniz geri kalan aşağı yukarı 25 kartta "Mimiron's Head, The Beast ve Malorne" olmak üzere 3 legend çıktı. Epic olarak 1x Cabal Shadow Priest, 2x Cogmaster's Wrench, 1x Mountain Giant çıktı. Az önce yaşadığım hikayem bu kadar.

    Şu anda 1 epic, 7 rare ve 64 common olmak üzere 560 dust disenchant edilmek üzere bekliyor. Bu kartları bozdurup uzun zamandır biriktirdiğim 930 dust'ın üzerine koyarsam bir Dr Boom craftlayabiliyorum. Tam bu noktada aklıma takılan bir iki mesele var. Yakından HS takip edenler bu konuda bildiklerini paylaşırsa sevinirim.

    Tam olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama birileri klasik mod ve wild mod ayrımı geldiğinde kartları tam değerinde dust'a çevirilebileceği hakkında bir şeyler yazmıştı sanki. Bir arkadaş da herhangi bir karta nerf geldiğinde kısa süreliğine o kartın tam değerine disenchant edebildiğimizi söylemişti. Şimdi hangisi doğrudur hangisi efsanedir bilmiyorum. Bildiğim şey elimde 75 fazladan kart var ve hepsini bozdurursam Dr Boom craftlayabiliyorum. Bir bilene danışayım dedim. Fazla kartların değerlenmesi gibi bir olay ufukta görünüyor mu? Yoksa disenchant edip neredeyse 1 yıldır istediğim Dr Boom'u craftlayım mı?







  • Evet, ben bir bağımlıyım. Alışveriş bağımlısı. Bir almaya durmayayım, üç daha beş daha derken 45 pack aldık ondan bundan. Chillmaw çıktı ekstradan. Koleksiyonda 1160 dust'lık kart oldu disenchantlık. İlk 20 pack de bırakacaktım, 3 legend iyi bir ortalamaydı. 25 pack'den yalnızca 1 legend çıkması sıkıntı oldu baya. Neyse, yukarıdaki sorum geçerliliğini koruyor. Kartın kendi değerine disenchant edebilme imkanımız var mı herhangi bir şekilde? Nerf geldiğinde yapabiliyorsak da, hangi kartlara nerf getirilmesi gündemde?
  • Bu soruyu keşke hearthstone ana konusunda sorsaydın konu acmana gerek yoktu neyse şuan gvg kartları malum sadece Wild modunda oynanabilir olacak, standart modunda malum oynanma ihtimali yok, ek olarak soruna değinelim muhtemelen gvg kartları üzerinde herhangi bi değişiklik olmayacak (herhangi bi açıklama veya çok ön plana çıkan bi kart yok) fakat şunu söylemeden geçemem koleksiyon amacıyla yaptıysan veya sadece Wild modda oynarsan tamam fakat standart arefesinde bunca gvg packi almak yanlış, tavsiyem bu değişiklikler öncesinde Pack alırsan eksiğin çoksa classic alman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheB0SS kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkür ederim lâkin Wild modda devam etmeyi planlıyorum. GvG konusunda bu yüzden kızıştım, yoksa 1 GvG kartı craftlamak için diğer kartlardan 4 adet bozmak gerekecek, bu da hiç işime gelmez. Yakında craftlama dışında da GvG elde edemeyeceğim için pack almayı tercih ettim. Verdiğin cevaba bakaraktan "kartı kendi değerine disenchant edebilme" olayı henüz belli değil sanırım.

    Hearthstone ana konusu meselesine de gelince, yaptıklarımdan ötürü pişman değilim. Hearthstone forum ana başlığı altındayken "Hearthstone ana konusu" gerekliliği tartışılması gereken bir konu. Onu sormayalım, bunu sormayalım, bu bölüm ne işe yarar sonra?
  • Kesinlikle haklısınız ben buna karışamam tabii, kimse karışamaz fakat bu gibi sorular o başlık altında toplanmış zataliminiz de belli ki yeni bir forum üyesi değilsiniz ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum :) full disenchant olayı da o kart üzerinde blizzard herhangi bir oynama yaparsa doğabilecek mağduriyetten ötürü full olarak geri veriliyor fakat bi zamanı var bunun, son olarak da dediğim gibi gvg şuan Wild a kaydirildigi için sözü bile pek geçmiyor, gvg kartları üzerinde bu denli değişimlerde beklemiyorum. (son zamanlarda patchten sonra bütün kartlar full disenchant olacak diye söylentiler var fakat böyle bir açıklama veya beklenti yok keza değişim yaşayacak kartlar böyle olur fakat sayısı 20 yi bulmaz) iyi sabahlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Verdiğin cevaba bakaraktan "kartı kendi değerine disenchant edebilme" olayı henüz belli değil sanırım.


    Belli, Zeriyah 2 Şubat'ta "There will be no full dust refund for Naxx or GVG cards" şeklinde bir açıklama yapmıştı;

    http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/20508202923

    Başka bir yorumunda da "Bu kartlar silinmedi, sonuçta Wild Mod için oynanmaya devam edilecek" şeklinde de detaylandırdı.

    quote:

    Hearthstone ana konusu meselesine de gelince, yaptıklarımdan ötürü pişman değilim. Hearthstone forum ana başlığı altındayken "Hearthstone ana konusu" gerekliliği tartışılması gereken bir konu. Onu sormayalım, bunu sormayalım, bu bölüm ne işe yarar sonra?


    Bu tarz "kişisel" konulara bölüm düzeni itibariyle maalesef izin vermiyoruz ki sorduğunuz sorulara zaten mevcut konularda defalarca cevap da verildi.

    İşlem kriterlerinde çıta düşük tutulduğu zaman, "falanca kart çıktı ne yapayım" seviyesine kadar düşüyor açılan konuların minvali ki "kullan at" bu tarz konuların içeriğinin mevcut konularda sorulmayıp harici olarak açılmasının da kimseye bir faydası yok.

    Evvela bir oyunun alt forumu olması demek, bu ve bu tarz (mevcut kilitli ve silinen konular gibi) kişisel konuların yığılıp gitmesi demek değildir. Aksine, bu tarz soruların tek bir konuda toplanıp (ki farklı durumlar için açılmış soru/cevap konularımız da mevcut) farklı zamanlarda aynı soru/sorunla muhatap oyuncular için de bir bilgi arşivi halini alması çok daha makul. Diğer türlü aynı sorular için haftada bir aynı konular açılmaya devam edecektir ki müdahalede bulunulmadığı zaman da maalesef öyle oluyor.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.