Şimdi Ara

İFTİRA ATTILAR AMA BEN ÖLMEDİM!!! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP, SERKAN GÖKALP, MUSTAFA GÖKALP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
14
Favori
106.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
880 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beycemm

    Saat 14 te bir arkadaşımın ruhsat töreni var, olmasaydı gelirdim. Bir de bu karar duruşması mı?
    Karar verebilir. Erteleyebilir. Bilemiyorum. 2. duruşma bu. Ama bence ertelenecektir. 3. duruşmada nihai karar verilir diye düşünüyorum. Muhtemelen aralık veya ocak ayına düşecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: souledge

    Benim anlamadığım trafik kazasında zorunlui trafik sigortası hastane masraflarını karşılamıyor muydu?
    Polisler beni kusurlu gösterdikleri için talebimi reddettiler. Hatta engel raporu almak için gereken dilekçeyi istedim onu bile vermeyi reddettiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-241F26A22

    çok geçmiş olsun fakat ben adaletin geleceğini pek sanmıyorum bu tür olaylar hep var çünkü.

    https://eksisozluk.com/tarihi-eminonu-balikcisinda-yasanan-vahset--6134514?p=210
    Aynısının bir de trafikte ölümlü emsali var. Benim olayım gibi aynı.
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/antalyadaki-skandal-dava-53002yy.htm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sml_akyz

    Hocam öne çıkardım. Umarım en ağır cezayı alır karşı taraf. Videoda da görünüyor sizi gördüğünde daha da hızlanıyor bu kasti öldürmeye işaret olmazmı ? Avukatınıza sorup bu ithamıda savunmaya eklerseniz belki ceza daha da artabilir.
    Bana çarpmadan 0.9 saniye falan önce frene bastığı için ne yazık ki bunu savunamıyoruz :/ Ama "olası kast" ihtimali üzerinde duruyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Mutlaka ve mutlaka engelli raporu alın çok faydası olacak video kaydı var her türlü kazanırsınız inşallah ceza alır mı bilemem ama kesinlikle davaya eklenmesi lazım sigorta'dan en az 1 milyondan daha fazla isteyin çünkü ömür boyunca bu şekilde yaşayacaksınız ona göre yaşam boyunca maaşa bağlanması lazım.Amerika'da olsa hayatınız da çok şey değişirdi malesef adaletimiz ve kanunlar çok rahat amerika'da en az 20 yıl verilirdi ve en az 5-10 milyon dolar tazminat ödemeye hüküm turuyor ve karşı tarafın özel sigortasından söke söke her türlü alıyor.
    Mahkeme kararıyla alacağız onu da inşallah. İstediğimiz tazminatın pek bir önemi olmuyor burada. Yine bir bilirkişiye gönderiyorlar o hesaplıyor. İtiraz edebiliyorsun ama öyle büyük rakamlar olmuyor. İnan uykusuz kaldığın gecelere bile değmeyecek kadar ufak tazminatlara hükmediyorlar. Keşke amerikada veya sydney'de olsaydım ama burası ne yazık ki türkiye.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Bir de nasıl müslüman ülkesi anlamıyorum.

    Avrupa gibi olmamız için 500 fırın ekmek yememiz lazım.
    Çarpanın babası demiş benim annem hacı biz müslümanız bizde öyle şey olmaz :D
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Forumda küfür etmek istemem ama böyle insanlara çok dikkat edin müslüman görünümlü pis şeytanlar mazlumun hakkını alırsan çıkar aheste aheste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam.Ben mi yanlış görüyorum yoksa çarpmaya 1 saniye felan kala araç sola yanaşmaya mı başlıyor.Yolda park halinde araç var ama hafif sağ yapsa geçebilirdi bence.Ayrıyeten selektör yapacağına frene bassa ya gerizekalı.Yayayı görüyor daha basıyor.Kusurlu olduğu kabak gibi belli.Umarım hakettiği cezayı alır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 26 Eylül 2019; 0:23:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukuk1453

    Şimdi öncelikle anlattıklarınızı tamamen doğru olarak kabul edersek;

    - 20 Km hız sınırının olduğu,
    - Otobüs duraklarının yer aldığı,
    - Yol kenarında bir okulun bulunduğu,

    Yerde Sanık 90 Km hız yaparak sizi yaralıyorsa kusurunun ve alacağı cezanın belirlenmesinde olası kastla mı hareket ettiği ya da bilinçli taksir ile mi hareket ettiği tartışılmalıdır.
    Olası kast bir kimsenin yaptığı davranışın olası sonuçlarını kabullenerek harekete geçmesidir, bilinçli taksir ise yaptığı hareketin sonuçlarını öngörmesi ancak meydana gelecek sonucu istememesidir. Trafik kazalarında sürücünün olası kastla mı hareket ettiği yoksa bilinçli taksirle mi hareket ettiği alınacak cezayı doğrudan etkiler ve aralarında ince bir çizgi vardır;

    Başınızdan geçen olayda hız sınırının 20 km olduğu bir yerde 90 km hıza ulaşılması, yayaların sıklıkla geçiş yaptığı bir yer olması nedeniyle olası kastla hareket ettiği kabul edilmesi gerekir, eğer olası kast olarak kabul edilirse alacakları ceza en az 2-3 kat artar.
    Olay günü alkol testi yapılmış mıydı?
    Selam. Alkol testi erkeğe yapılmış. Görgü tanıklarının söylediği sürücünün kadın olduğu. Ona test yapılmamış.

    OLası kast konusunu hakime soracağım. Ancak çarpmadan 0.9 saniye önce frene basmış olmasını gerekçe göstererek bilinçli taksire hükmedebilir. Ama 70 metre yukarıdan selektör çakıp hızını kesmemesini gerekçe görüp olası kasta da hükmedebilir. Trafik kazalarında olası kast çok ama çok nadir çıkan bir karar. Genelde basit veya bilinçli taksirle yargılıyorlar. Ben de olası kast olduğu düşüncesindeyim.

    Anlattıklarımı olay yeri videosuyla gösterdim zaten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: general4242

    Buraya böyle duzgunce yazabiliyorsun yasalari okuyup anliyorsun vs bence beyninde bir sorun oldugunu düşünme psikolojik olarak o moda girme yani.
    Allaha şükür zekamda bir gerilik yok. Hafıza ve zamanı algılama problemleri yaşıyorum. Buna da şükür. Psikolojik bir mod değil yani. Doktorların raporladığı şekliyle bu.
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de şansa yaşıyoruz vallahi ben bile aracımın sigortasını en iyisinden yaptırdım imm'yi 700 bin liraya çıkardım allah korusun birisine birşey olur diye ama türkiye geneli en ucuz olsun mantığı hükümdar.

    Adalet yok ki ülkedeki adalet kimin eli güçlüyse şeklinde ilerliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Cimer'e şikayet ettiniz mi ben işleyişi bilmiyorum ama engelli raporuna engel bir durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk

    Bilirkişi raporu eline geçerse paylaşabilir misin? O aracın 90la gitmediğini ısrarla savunmuştum diğer konuda.
    Sonra senin bu savunmanı da bir hız testi videosu hazırlayarak çürütmüştüm. Hatta aracın hızı 102 km/h. 2 ay durdu o video da ama sen izlememişsin muhtemelen. Yarın mahkemeden sonra tekrar yaz nasıl tespit ettiğimi sana AKIL, BİLİM VE MATEMATİK YOLUYLA göstereyim. Öyle kafadan bu araç 30 km ile giderek 74 kiloluk insanı 30 metre ileriye fırlattı demekle olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cato16

    Videoya göre bu resmen kast. Görüyor, selektör yapıyor ve durmak için frene basmıyor. Bu kast olmayacaksa başka ne olabilir ki?
    Bence de olası kast mevcut. Hakimin takdirini göreceğiz. Aracın hızını nasıl tespit ettiğimi yarın akşam duruşmadan sonra paylaşacağım. Takipte kal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukuk1453

    Kasten öldürme bir kişiyi bilerek ve isteyerek öldürmektir. Sence sürücü arkadaşımızı öldürmeyi istedi mi? Aralarında daha önce bir ihtilaf varsa bunu düşünebiliriz, intikam almak için trafik kazasi süsüyle öldürmeye çalıştı diye. Ama böyle bir sey olduğunu sanmıyorum.

    Ancak olasi kast denilen bir kurum var örneğin ben tabancami çekip sağa sola ateş ediyorum ve diyorum ki birisi ölürse ölsün umrumda degil benim için fark etmez. Bunu bilmekte çok zor bir şey örneğin ateş ettiğim yer de insanların vurulma ihtimali ne kadar yüksekti gibi degerlendirmeler yapılmalı.

    Birde kusurun daha az olduğu taksir hali var. Ben diyorum ki çok iyi nişancıyim bir kuş avlamaya çalışırken bir insani öldürüyorum, burada kasten bir öldürme var demek imkansiza yakin tartışılması gereken bir çok faktör var, bilinçli taksire girebilir bir insani öldürmeyi istemedim ama tedbirli davranmadigim için bir insani öldürmüş oldum.

    Yargılama da bilirkişi raporlari gelecektir onlar yargılamanın seyrine yön verir, umarim suçlular en ağır cezayı alir.
    Tabi yine burada bilinçli taksir ile beraber olası kast da düşünülmeli diye düşünüyorum.

    Aracın 70 metre mesafede selektör yapıp hızını kesmeden devam etmesi, 20 metre kala frene basmak yerine selektörünü tekrarlaması, "olursa olsun" diyerek sonucu kabullenme olarak değerlendirmek için bir neden olarak görülebilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

    Dostum öncelikle tekrar geçmiş olsun.İlk duruşma mı olacak?
    En önemlisi tedavilerin bitti mi?
    İkinci duruşma olacak. İlk duruşma mayıs ayında gerçekleşti. Her geçen zaman iftiraların dozunu artırıyorlar. Muhtemelen yarın da yeni iftiralar ekleyeceklerdir. Yakında belgeleri paylaşacağım dayanamayıp. Masum insanlara nasıl iftira atacaklarını öğretmiş olurum diye korkuyorum bunların ifadelerini paylaşmaya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Cimer'e şikayet ettiniz mi ben işleyişi bilmiyorum ama engelli raporuna engel bir durum yok.
    Cimer'e şikayet ettim ama bi davam olduğu için bi müdahale etmediler. Çok komik o da. Diyorum hastane beni sakat taburcu etti. Benim trafik kazasıyla ilgili olan hukuk davamı mazeret gösterip şikayeti düşürüyor zaten davanız var diyor. Bir garipler vallahi. Neyse cimer'e gerek yok. Kendi başıma davamı edeceğim. Kimsenin işini kendisinden başkası daha iyi yapamaz. Kimsenin hakkını kendisi gibi başkası savunamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cerade

    Çok geçmiş olsun hocam.Ben mi yanlış görüyorum yoksa çarpmaya 1 saniye felan kala araç sola yanaşmaya mı başlıyor.Yolda park halinde araç var ama hafif sağ yapsa geçebilirdi bence.Ayrıyeten selektör yapacağına frene bassa ya gerizekalı.Yayayı görüyor daha basıyor.Kusurlu olduğu kabak gibi belli.Umarım hakettiği cezayı alır.
    Evet araba 1 saniye kala benim üzerime doğru sürüyor. Ben refüj çizgisi üzerindeyken bana çarpıyor.İFTİRA ATTILAR AMA BEN ÖLMEDİM!!! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP, SERKAN GÖKALP, MUSTAFA GÖKALP



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 26 Eylül 2019; 0:38:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökbörüü

    Sonuç istediğin gibi çıkmazsa üst mahkemeye taşı dostum üst mahkemede her türlü doğru karar çıkar, buna inancım tam. Çok büyük geçmiş olsun kendine iyi bak, güzel haberlerini bekliyoruz.
    And içtim sonuna kadar yürüyeceğime. Üst mahkeme, yargıtay, avrupa insan hakları. Yıllar sürsün fark etmez. Ömrümden çalınan yıllardan fazla sürmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Agopunkazı

    Hocam sana çarpanların kesinlikle biryerlerde tanıdıkları vardır , ondan seni tehdit etmekte bir sakınca ve zarar görmüyorlar . Ayrıca o polis memurlarının ad ve soyadlarını alabilirsen iyi olurdu . O şerefsizler , başkalarının sırtından kazandıkları paralarla altına BMW yi çekince kendilerini bir şey sanıyorlar . Geçen gün banada araba çarpıyordu , çarpmadan durduğunda elimle işaret yaptım ne oluyor diye , adam arabadan indi beni dövecekmiş ; yanına da karısı geldi beni itekleyip duruyor , bana küfür edince bende küfürü basıp gittim . Arkadan bana daha hala küfür edip parmak sallıyor , Büyük bir has....tir çekip yoluma devam ettim . Bu olay beylikduzu marmara parkın arkasında yaşandı .
    Öyle söylüyorlar ama ben bu konuda konuşmak, bunları düşünmek bile istemiyorum. Polislerin adı soyadı sicil no'su var tutanakta. Gittim şikayet etmeye komiserleri tehdit etti.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.