Şimdi Ara

Dün aldığım Casper CN-VTİ2430G hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.. benım cok merak ettgigim bir sorunum var .Dün vatan bilgisayardan casper CN-VTI2430g model bir leptop aldım.. bütcem buna yettiği için bunu alabildim.. saçma yorumlar gelmesin. ürünün üzerinde 1gb nvidia geforce GT520M ekran kartı var . alırken bu şekılde aldım. üzerinde yapıstırmalarıda var. kartın iyi bir kart olmadıgını bılıyorum yanlız dxdiag ayarlarına baktıgımda ekran bolumunde ekran bolumunde intel hd graphic family yazıyor.. eskiden aklıma geldi everest programı kurdum oradada aynı. bunun sebebini merak ediyorum.. cihazda yapıstırması dısında sistemde nvidia geçen yer yok.. ben yinede sitesinde nvidia güncellemesini yaptım ama hala aynı? burada aldlgım pc nin linkini veriyorum.. yardımlarınız için cok tşk ederim..

    link burada : casper CN-VTI2430g







  • kimse yazmamışmı buraya optimus teknolojisi normal işlemlerde intel dahili grafik kartını gösteriri otomatik geçiş yapar.yapman gereken masaüstü sağ tıkla nvidia denetim masasına girin 3d ayarlar bölümünde kart seçenekleri var yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçin tamamdır.
  • arkadas anlatmis guzelce ekleyecek bir sey yok.yalniz benim ilk laptopu aldigim durumla karsi karsiyasin.o zamanlar optimus cok yeniydi neredeyse kimse bilmiyo.beni bir korku saldi.onboard ekran kartli laptopa 1250 tl verdigimi dusunmeye baslamistim ki bilgisayari sag tiklayip yonet dedim aygit yoneticisine baktim ve nvidia ekran kartini gordugumde coook sevinmistim.sonra zaten denetim masasindan gecis yaptim.
  • hemen deniyorum arkadaslar tşk ederim.. sonucu buraya yazıcam ..
  • Tşk ederim tekrar dediğiniz yeri buldum.. dediklerinizi harfiyen uyguladım.. benım aklıma takılan olay bu çalıstıra dxdiag yazdıgımda yukarıdaki ekran sekmesi hala intel hd goruyor ... yani bunu değiştirmemizin bir yolu yok..? yardımlarınız için tekrar tşk ederim.
  • normal kullanımda pc intel kartı kullandığı için diaxdiagda bu şekil görünmes normal oyun gbi grafik uygulamalarında harici kartı kullanır
  • benim ekran kartım da Geforce GT320M cuda 1024 MB optimus ama oyunlarda siyah ekran sorunu yaşıyorum. mesela call of 4 ve call of black ops da yaşadım ama pes 2011de yaşamadım sebebi ne olabilir acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.