Şimdi Ara

DUMANSIZ ARAÇ UYGULAMASI - CEZALAR KESİLMEYE BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AHA DA LİNK :
    https://www.haberturk.com/ceza-kapida-suruculere-81-ilde-sigara-uyarisi-2525307


    Biz nasıl bu kadar saçma işler oluyor kafayı yemek üzereyim ... baskı baskı baskı evde de içilmeyecek dese içemeyeceğiz.

    insanların ayarıyla en fazla bu kadar oynanabilir . Allah şu ülkeden hayırlısı ile gitmeyi nasip etsin.

    Resmen aklımızla oynanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitokuyucu -- 25 Eylül 2019; 17:16:20 >



  • Ulan !!! Devlet sen den sağlık sigorta pirimi kesiyormu kesiyor. Devlet hasta olmayan, aylarca,yıllarca doktora gitmeyen ,sigara içen prim ödeyen adam dan da prim alıyor.Sen şu kadar zaman doktora gitmedin diye para iadesi yapıyormu da, böyle salakça argumanlarla her seferin de salakça savunuyorsun , sigara zamlanır, bireyin sağlığını düşündüğü için der senin gibi zihniyetde ki adamlar, sigara ve alkolü yasakları genişletilir, her şeye bir kılıf uydurup savunmak da üstünüze olmadığı gibi! Bunu da sağlığa bağlamak her zaman olduğu gibi yine sizin gibi AKPtabanvaylarına kalmış yorumlamak.
    Ulan RTE nin ömrü hayatının 25 senelik şahit olduğumuz , halka malolmuş hayatında tek doğru yaptığı sigara içmemektir.Onun dışında ne olduğu ,ne halt olduğu malum.
    Vakti zamanında herşeyi de yapmış vs vs vs .
    Senin gibi biri İyi yapıyorlar diye yazarak ahkam kesmek ile halt etmişsin.
    Zira sen ve senin gibilere göre bu adamların kötü yaptığı hiçbirşey yok zaten.
    Neymiş sigara yüzünden Kanser olanların masrafı çok olduğu için elinden geldiğince kullanımı azaltmak istiyormuş.Bak bak bak adamın özel aracında seyahat ederken sigara içmesini engelleyince kanser olma riskini azaltacağını sanan, başkasının da buna inanacağını sanan akıllı.Madem kanser riskleri ve maliyetleri nedeni ile bu yasakları savunuyor , bununla bağdaştırıyorsun,
    O zaman Ayçiçek yağını kullanmayı , mangal vb her türlü kızatma yemeğini yapmayı da belli yerlerde yasaklasınlar.

    Sağlık değil de, kişinin aylık sigara masrafını azaltma çabası desen daha mantık çerçevesin de olur, az saçmalamış olursun.
    Vergi gelirin de, satış fiyatından %86 ile ençok vergi elde ettiği ürünü özel araçlarlarda yasaklayarak kanser olma riskini azaltmaya çalışıyorlarmış.Bak bak bak
    Ulan Ülke nin sosyo ekonomik yapısından, stres den, hayatdan ondan bundan, sizin gibi cinsler yüzünden kişi sigara içer veya içmez.Sana ne!
    Hastane ye yolun düşerse bir gözlemle bakalım en çok hastaneyi ve sağlık giderlerini harcayan tipler kimler.Çoğu kıçını ,orasını burasını ev de oturmaktan büyütmüş, başı ağrısa, aptal televizyon programlarını izleyen hastalık hastası koca karılar.
    Ulan sanki Devlet hem sağlık sigortası primi kestiği yetmiyormuş gibi, kıytırık hastalıklar için doktorun yazdığı ilaçlardan da yüzde almıyormuş gibi, neymiş ,
    Bu Ülke yi batıran sigara içenler yüzünden, kanser olanlarmış gibi, "Her bir b.ku Belediye yönetirken paraları sağa, sola yandaşlara peş keş çekmemişler gibi, Milletin aracında içtiği sigaraya gelen yasağı, kanser hastalığı masrafını öne sürüp,
    ekonomide ki oluşan diğer gedikleri görmezden gelip çok duyarlıymış gibi duyar kasmıyormu, sigara bile Akp ve senin gibi beyinler den daha az zarar veriyordur.

    Kanser olacağı varsa bir kişinin, sigara içmeye gerek yok! AKP ve senin gibi tabanvaylarının saçmalıklarına tahammül etmek yeterde artar bile.
    Arabada sigara içilmesine karşıyım ama bu eğitimle olmalı, burdaki cezanın amacı caydırıcılık mı yoksa para kaynağı sağlamak mı ?
    Milletin xx koycağız diyen Mehmet Cengiz'in 425.000.000 TL vergi borcunu silen, kadınları ve çocukları tecavüzden, cinayetten koruyamayan hatta ses çıkarmayan, topraklarını yabancı maden şirketlerine peşkeş çekip binlerce ağacın kesilmesine göz yuman ama aracında sigara içen kendi vatandaşına 153 TL ceza yazan bir zihniyetin yönettiği memlekette... Sigaranın zararlarını eğitimle kazandırmayı beklemek çok uçuk bir fikir sanırım...
  • Haramsiz siyasetciler uygulamasi lazim cigara ne ki
  • Sigara içene gelene kadar neler var neler... kırmızıda geçen, makas atan, kemer takmayan, şehir içi aşırı hız yapan, uygunsuz çakar kullanan...
  • Tek adamlığın faydaları yasaya bile gerek olmadan bir kişinin sözü yasa sayılıyor.
  • Araçta duman olsa nolcak yani sigara içildi diye 2.el aracı almaktan mı vazgeçecek cumhurbaşkanı? Bu şekilde yasak olunca almak istediği araçlarda sigara içilmeyecektir kesin he tamam. Bütüüün derdimiz ot oldu memlekette!
    Keşke şundan ceza yiyen adamlar sarayın gidiş yollarını kapatıp tüttürse orda. Yeter vallahi ya bu nedir

    Ayrıca konuyla ilgili yasa çıktı mı? Neye göre ceza yazıyorlar? Hangi gerekçeyle????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 25 Eylül 2019; 17:33:58 >
  • Bu yasa çıktımı arkadaş tek kelimeyle uygulanmaya başladı.
  • Devlete araba konusunuda ne yapsan yaranamıyorsun.Zaten araba alırken 1 tane de devlete alıyorsun, 6 ayda 1 mtv veriyorsun, aldığın 10 litre benzinin en az 9 litresini vergi olarak ödüyorsun, bunca şeye rağmen gene de sigara içemiyorsun
  • Hani herkesin hayat görüşüne saygı duyuluyordu?

    Cumhurbaşkanı istedi diye kanun çıkarılıyor.

    Merak ettim, şu uygulama kaç ülkede var?
  • Nereden soyacaklarını şaşırdılar artık..
  • Muğla'da aracında #sigara içtiği için 153 lira para cezası kesilen bir sürücü, aracına bindikten sonra bir sigara daha yaktı.

    Diğer ülkeler milletini düşünür, bizim devletimiz anca bizi nasıl düdükleyeceğini düşünüyor.
  • Reis kimse içinde sigara içemesin diye araba fiyatlarini yakinda ikiye katlayacak.
  • Sigara yüzünden kanser olanların masrafı çok olduğu için elinden geldiğince devlet kullanımı azaltmak istiyor. Devlet hastaya bakmasa bu seferde dövlet bize bahmiyirrr dersiniz. İyi yapıyorlar. Ne faydası var sigaranın? Aç karnınızı mı doyuruyor?
  • Yeni dunya politikasi bunlar. Herzaman devleti ensenizde ve kendinizi suclu hissetmeniz gerekir ki kitlesel kontroller kolay olsun. Kimse kendini rahat hissedemeyecek herkese bir sekilde dokunacaklar. Yeni dunya duzeninin bir parcasi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Knock0uT_

    Bu mesaj silindi.
    Boş lafa gerek yok Reis ne derse o olur. Sigara içmeyiverin.
  • trafik kazasında birinin ölü halini görmüştüm. Ağzında sigara elinde çakmak adam öylece gitmişti. Muhtemelen sigara yakmaya çalışırken bir anda kaza olmuş sanırım. Aklımdan gitmiyor hala.
  • Bu yollar hangi parayla yapılıyor sanıyorsunuz ödeyeceksiniz tabi.
  • Hükümet böyle saçma sapan şeylerle uğraşacağına bireysel silahlanmayla mücadele etsin ülke teksasa döndü millet birbirini katlediyor her gün...
  • Önce egzoz dumanını kontrol altına alın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Sigara yüzünden kanser olanların masrafı çok olduğu için elinden geldiğince devlet kullanımı azaltmak istiyor. Devlet hastaya bakmasa bu seferde dövlet bize bahmiyirrr dersiniz. İyi yapıyorlar. Ne faydası var sigaranın? Aç karnınızı mı doyuruyor?
    Sana mı kaldı tasası? GDO lu gıdaları yediren, sıvı şekeri dayatan da akp hükümeti. Asıl kanser onlardan patlama yaptı

    Cehaletin pacalarindan akıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.