Şimdi Ara

Dubai'de Şirket Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yazıda, mevcut farklı işletme türleri, işletme sahipleri ve hissedarlar için vize gereklilikleri ve sahip olduğunuz vergilendirme sistemi dahil olmak üzere Dubai’de bir şirket kurmak hakkında bilmeniz gereken tüm temel ayrıntıları size sağlayacağız. İster ilk kez girişimci olun ister deneyimli bir işletme sahibi olun, Dubai’de şirket kurmak hakkında bilmeniz gereken her şeyi keşfetmek için okumaya devam edin.

    Dubai’de şirket kurmak için vize gereksinimleri

    Kendin dene "




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bireys -- 6 Kasım 2023; 16:8:7 >







  • Dubai'de şirket kurma ile ilgili bazı bilgiler Dubai Rehberi sitesinde de bilgiler var. Çok zor bir şey değil. Türk Lirası olarak biraz pahalı ancak.

  • Merhabalar, business setup in Dubai/Dubai`de sirket kurmak gercekten winwin bir kareket olabilir; ancak son zamanlarda ozellikle tax regime`iyle ilgili bircok degisiklik olmus bunlarin bircogunu takip etmek cok zor. Buradan konuyla ilgili reuters`in makalelerinden birini detaylica gorebilirsiniz ki buna benzer anlik cok sayida degisiklik olabiliyor. Eger boyle bir dusunceniz varsa business setup in Dubai konusunda bilmeniz gereken seyler icin bu konuda hizmet veren firmalarla iletisim halinde ilerlemenizi oneririm. Aksi durumda bilmediginiz bir cok zorlukla karsilasabilirsiniz. Alacaginiz danismanlik sayesinde, uzman kisiler size belki sizler icin daha dogru olan farkli lokasyonlara yonlendirebilirler. Boylelikle cok daha guclu sekilde geleceginizle ilgili adimlar atmis olursunuz. Bircok firma var TR based ve yurt disi based. Arastirip sizler icin en dogru hirmayi/en rahat iletisim kurdugunuz firmayi bulduktan sonra onlarla iletisimde kalmanizi oneririm. Pro bir firmayla ilerleseniz bile size onerebilecegim en onemli sey, her zaman UAE`in resmi kurumlarin sayfalarini takip etmeniz olur. Bu sayede kandirilmamis da olursunuz. Sevgiler/Saygilar





  • vergi vergi vergi

  • merhaba

    turkıye de ki gibi muhasebe ücreti ıvır zıvır odemesi her ay var mı yoksa bır defa oduyoruz ve sırket kuluyor mu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.