Şimdi Ara

Dual Pikabım Bozuldu Bir yorumda bulunurmusunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde 1970lerden kalma 0 kondüsyonda bir dual çanta tipi pikabım var uzun süredir kullanıyordum yani son 6 aydır falan kullanmaya başladım. bi ara sigortası attı ve aynı kalınlıkta bir tel yardımıyla üstünden sararak bi 3 ay falan kullandım. Fakat bu sebeptenmidir bilmiyorum, kendi kendine anfisinde bir problem oluştu ve kolonlarına ses sürmüyor. Yani hiç açılmamış bir alet ve mekanizmasınıda bilmediğim için dokunmuyorum ve dokunmakta istemiyorum ayrıca iğneden ses çıkıyor. Yani bir servise götürmeli fakat dual tamir eden güvenebiliceğim içinde belli parçalarını almıyacaklarına güvenebiliceğim vintage ürün tamir eden bir yer tavsiye ederseniz çok iyi olur.
    mesaj kirliliği yaptıysam kusura bakmayın
    saygılar



  • ben açtım aman sen açma:) imkanın warsa yeni bir pikap almanı tavsiye ederim.dualler zamanının efsaneleri ama artk geçti.istanbulda oturuyorsan eğer timpani kalitesinde mağzalardan birini arıyarak nerde iyi bir tamirci olduğunu öğrenebilirsin.izmirde isen fil elektronike danışabilirsin.
  • yardımcı olduğun için saol =) timpani nerde acaba ilk defa duydum (ayıp bişimi yaptım acaba). istanbuldayım bu arada.
  • eh timpaniyi bilmemek ayıp sayılabilir aslında:) orası hop,amfi,pikap satış yeri ama o kdr sıcakkanlılarki her konuda yardımcı olurlar sana.kapıdan içeri girince gözünün dönüp yepyeni bir sistem kuracağına garanti ederim sana:)
    http://www.timpani.com.tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chef1119 -- 23 Mayıs 2006; 21:13:35 >
  • unutmadan sigorta attığı zamn partik çözümler olsa da cihaz üzerinde ki sigorta tipi, amperi uygun olsun. ne demeyin çok farkediyor.
    bu arada o zamanlaradn kalmış dual ler bugün bile süper.
  • saolun arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.