Şimdi Ara

Driver Sorunu help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ekran kartım R7 370 windows 7 kullanıyordum'' görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu '' sorunu ortaya cıktı ılk baslarda cok az verıyordu hatayı bır kac gun sonra her gun vermeye basladı ve bende işletim sisteminden zannederek format attım, windows 10 yaptım bılgısayarımı. Daha sonra windows 10 da ise'' Uygulamanın Grafik donanımına Erişimi Engellendi HATASI '' almaya başladım. ve bu hata artık başka boyuta geçti artık hata vermeden bilgisayar direk kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. Fakat Driver i silince hiç bir şey olmuyor anlam veremedim doğrusu en eskiden en yeni driver'a kadar denedim hala sorun aynı başına gelip'de sorunu cözen varsa yardımcı olabilirmi



  • Farklı win sürümü ve sürücüleri denediysen belliki donanım sorunudur, kartı başka makinada deneme şansın varsa deneyip durumu netleştirebilirsin ama yoksada servise yollaman gerekicektir.
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Sorunu buıldum hocam anakart'a çift slot ram takınca kitleniyor bilgisayar tek slot takınca hıc bırsey olmuyor sorun anakartda
  • Ravenolou kullanıcısına yanıt
    Bellekleri tek tek de denediysen ve sorunun anakartta olduğundan tam olrk emin olduysan gözün aydın ama yinede bir sorun var fakat en azından neyden kaynaklandığını yani neyin servise gideceğini çözmüş gibisin.

    Bu tarz sıkıntısı olanlara yaptığın denemeler sonucu sistem bellekleri de kontrol edilmeli şeklinde bir bilgi de vermiş oluyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.