Şimdi Ara

DriveClub'ta Dinamik Hava Şartlarını Ele Aldık (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet gençler sevindirici bir haberim var: Driveclup a dolu geliyomuş.Demekki yağmur duası baya etkili oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Bu oyun tekrar incelenmeli tekrar ele alınmalı.Sadece hava koşulları oyunu adam etmedi grafiksel gelişmeler ve içerik bakımındanda oyun gelişti ve şuan dünyanın en iyi araba yarışı oyunu oldu.


    Yuh FH2 varken hemde.. Vay be ne hava koşuluymuş grafikleri iyileştirdi, oyun simülasyona yaklaştırdı, araba falan da ekledi herhalde, öyle ki online problemleri bile çözdü, hatta oyun açık dünyaya çevirdi daha aklıma gelmeyen bir çok özellik kazandırdı baya bereketli oldu bu yağmur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR<br> <br> Bu oyun tekrar incelenmeli tekrar ele alınmalı.Sadece hava koşulları oyunu adam etmedi grafiksel gelişmeler ve içerik bakımındanda oyun gelişti ve şuan dünyanın en iyi araba yarışı oyunu oldu.</blockquote><br> <br> Driveclup tan başka araba yarışı oynamamış olan masum köylü...<br> </blockquote><br> Öylemi diyorsun :) Söyle bakalım şehirli en iyisi hangisi ?


    Mario Kart 8 :D
  • Gerçekten oyunu değiştirmiş bu eklenti beğendim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tunahan'ında dediği gibi aynen bu oyun sağanak yağmursuz olmaz.Yağmur olmayınca pastelimsi oluyor grafikler beklenene deymiş.Watch dogs sinematik videosu kadar iyi :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun bende var di önceden takip oynayasim gelmezdi şimdi canım oynamak istiyo ama hakketen oynayis zordu yağmurlu daha zor oldu şu ceza olayları olmasa mükemmel olurdu adam gelse çarpma gene 3 saniye cezası aliyom forza laf atmak yersiz o açık dünya tm da ondada ağaçlara falan çarpma kestirme ozaman o yarış oyunu amacı değişir bence dreviclup suan en iyi araba yarışı oyunu simülasyon olarak en gerçekçi oyun iyiki takasa sokmamisim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunu beğenmedim yağmur da daha iyi gözüyor fakat karlı da çok saçma olmuş ve hava yağışlı olmadığı zaman ps2 de oyun oynuyomuş gibi gerçekten ama bu eklentiyi oyun çıktığı zaman yapıp grafikleride iyileştirselerdi biraz iyi olabilirdi ama bi forza kadar olamaz forza 2 ninde pc ye gelmesi dileği ile project cars var bide pc de umarım o da gerçekci olcaz diye driveclub faciasını bize yaşatmazlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu oyun bana wd i hatırlattı. Onunda grafikleri yağmur olmayınca berbat yağmurla seviye atlıyordu aynısı olmuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tunahan son noktayı koymuş :D "Bu oyun bu yağmuru hak etmiyor, son tespit bükücü..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İstanbul'a kar mı yağdı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Fh2 mi açık dünyamı :) Kusura bakmayın bir Driveclub değil.


    İşte, herifin oyundan haberi yok PS4 fanları bu kadar boş bir topluluk işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Sir Maximus<br><br> Nothing but hava şartları.<br> Forza horizon2 gormemiş kekolar gelmiş burda $onynin bile utandığı oyunu ovuyorlar.Biri de oyun dunyasının en iyi yarış oyunu demiş.Hiç güleceğim yoktu kardeş gece gece. <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s17.gif" align="middle" border="0" alt=""><br></blockquote><br> Millete keko deyip terbiyesizlik yapacagina once bir xbox one al. <br> <br> Hala Driveclub'in nextgen ilk yaris oyunu oldugunu ogrenemedin...


    Arkadaş zaten xbox a çıkan hiçbir oyun nexgen değil.Hep PS4 e çıkan oyunlar nexgen ulan PS4 mayın tarlası çıksa ona bile nexgen diyecek bir zihniyet var sizde, siz önce şu zihniyeti değiştirin. Artık öyle görünüyo ki PS4 fanları için sadece önemli olan grafik olmuş bence geliştiriciler PS4 için yapılan oyunların hepsinde grafiğe önem versin gerisi önemli değil zaten. Bir çok hata olabilir, hatta bitmemiş bir oyunu bile sizin için çıkarsalar önemli değil yeter ki grafikler çok iyi olsun gerisi teferruat.Ben olsam geliştiricilerin yerinde içeriğe önem vermem, yap iyi grafik zaten PS4 kullananlar deli gibi sarılır bu oyuna. Adamlar utanıyoruz diyolar bunlar hala gerçek nexgen diye çıldırıyolar.




  • Hava sartlarini cok fazlasi ile abartmislar. Güzel duruyormu evet ama sanki yarisirken Tayfun cikmis ve karin yogunlugunu haddinden fazla olmus onunu goremiyosun. Bisey dikkatimi cekti kar yagarken simsek cakiyor ve ses Yok:)Grafiklere bi guzellik kattigi gercek ama oyun ayni kotu oyun. Emsali FH2 ile kesinlikle asik atamaz ve de FH2 yagmur efektleri cok gercekci ve abarti degil ve oynanisi fizikleri cok gercekci bi sekilde etkiliyor.

    Not: XO ve PS4 sahibi degilim. Her iki oyunuda arkadaslarim sayesinde bol bol oynama sansim oluyor.
  • Son güncelleme oyunu farklı bir boyuta taşımış. Bütün Dünya hayran kaldı. Dünyanın en iyi grafikli ve skill beceri isteyen yarış oyunu Driveclub.
  • Yağmur güzel fakat kar yağışının camda pek bir etkisi yok. Kenarlarda falan birikmesi lazım. Hatta biraz daha abartalım cam buğu yapsın ısıtıcıyı cama verip buharı giderelim :P Ön camın kenarlarında sileceğin topladığı yağmur birikintilerinin virajlarda tekrar cama doğru kayması pek olmamış. İleri doğru süratle hareket eden bir araç, viraja girse bile cama vuran rüzgarın şiddeti o yağmur damlalarının içeri doğru hareket etmesine izin vermez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu ilk alanlardan biriyim. Bit hafta kadar oynadım. Oyunun online modu için bangır bangır reklam yaptılar ama fos çıktı :) adamlar oyunun online oynanacağını unutmuş olmalı. Grafik güzel demişler sanırım. Bence oyun her şeyi ile rezildi. Zaten CoD AW'la değiştirdim :) baygınlık verdi. Ben şahsen GT7'yi bekliyorum. Bunları siler süpürür. Tekrar videoları bile başka keyifli. Bölümü bitir, otur izle. Kaldı ki next gen olacak tadından yenmez.
  • İğrenç video player'ınız sayesinde mobil'den yine izleyemedik, teşekkürler bsc.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uptade gibi uptade. Fazla söyleyecek bir şey yok sanırım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyuncunun erisebilecegi son nokta driveclub.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne övdünüz be :) Oynanabirlik vasat karda çok etkili değil ama sağnak yağmur güzel :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.