Şimdi Ara

DriveClub'ın Şubat Güncellemesi Epey Dolu Olacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • içerik olarak atari 2600 deki araba yarışı gibi.ordakindede bi yağmur bi kar yağardı.gerisi fiss.zaten her ps4 cü bu oyunun tadı na bakmıştır.oyun sırf grafik.he bide camdaki yağmur damlalari iyi.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeşim ilk önce edepli olmayı öğrenmelisin velet gibi bir kelime kullanmıcaksın edebinle düşünceni yazmayı öğrenmelisin 31 yaşındayım 92 den beri kesintisiz oyun oynarım sen forza horizon 2 ye gönderme yapmışssın ama horizon 2 açık dünya oyunu ve o sana dargelen harita varya açık dünya ile birleştirince ne kadar büyük oluyor ve oyun içindeki dinamikleri olsun ve çeşitli etkinlikler olsun aynı seviyede değil kaldıkiben horion 2 den debahaetmedim forza 6 yı oynuyormusum bilmem ama araç vepist sayısına ve özelleştirmesine iyice bir bak drive clubta daha araca doğru düzgün kişiselleştirme yapamıyorsun sadececlub logonu kullanıyorsun aracın motorundan tut amortismanına kadar inceagaryapılan oyun sana zevk vermez ama 10 kişiden 9 na zevk verir sana bir tavsiye dostum edebini bozma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet bir tek konsol kapismasi yapmayi birakmis. Exclusive oyun kapismasi yapiyor. Kafalar sahane beyler. Birakin seven oynasin caroa carpa sevmeyen simulasyon gibi oynasin varsin oyun 40 ortalama alsin 5 milyon satsin . Siz neden geriliyorsunuz :).

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her araba yarışında görsel ve performans modifiyesi olmak zorunda mı? Sizin kriteriniz bu mudur? Bunlar olmadan olmuyor mu? Bu oyunun tarzı bu. Her araba yarışından aynı özellikler beklenmesi aşırı derecede banelliktir. Bu oyundaki temel amaç start çizgisinden, finish çizgisine kadar, yarış heyecanını sonuna kadar yaşatmaktır. Bir yarış oyunundaki en önemli , kriter budur. Ve bunu oyun fazlasıyla verir. Ayrıca benim horizon hakkındaki düşüncelerim,ana konusunda mevcuttur. O yüzden mesajımda horizon ile alakalı zerre eleştiri yoktur. Şunu iyi bil ki, bir oyun iyi diye diğeri kötü olmak zorunda degil, iki tane iyi oyunda olabilir. O yüzden driveclub çöp demek için yarış oyunlari konusunda tecrübe sahibi olman gerekir. 92'den beri oyun oynuyorsun ama görüyorum ki, araba yarışları hakkında tecrübeli değilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tutmadi yamalarla ayakta tütmaya calışıyolar hayal kırıklığı benim için bu oyun..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Her araba yarışında görsel ve performans modifiyesi olmak zorunda mı? Sizin kriteriniz bu mudur? Bunlar olmadan olmuyor mu? Bu oyunun tarzı bu. Her araba yarışından aynı özellikler beklenmesi aşırı derecede banelliktir. Bu oyundaki temel amaç start çizgisinden, finish çizgisine kadar, yarış heyecanını sonuna kadar yaşatmaktır. Bir yarış oyunundaki en önemli , kriter budur. Ve bunu oyun fazlasıyla verir. Ayrıca benim horizon hakkındaki düşüncelerim,ana konusunda mevcuttur. O yüzden mesajımda horizon ile alakalı zerre eleştiri yoktur. Şunu iyi bil ki, bir oyun iyi diye diğeri kötü olmak zorunda degil, iki tane iyi oyunda olabilir. O yüzden driveclub çöp demek için yarış oyunlari konusunda tecrübe sahibi olman gerekir. 92'den beri oyun oynuyorsun ama görüyorum ki, araba yarışları hakkında tecrübeli değilsin.

    Hocam bu eleştirinizi sonuna kadar anlarım görüşünüzü bu şekilde açıklamanız daha güzel sonuçta herkesin zevki farklı ben gran tirusmo nun ilk oyununu ps1 de oynarken aldığım keyfi hiçbir yarış oyunundan almadım aynı şekilde test drive içinde geçerli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk çıktığında sorunlarıyla birlikte alanlardan biriyim. Yine de verilen kadar kısmını tamamlayıp satmıştım. Haklı olarak beklentilerimi karşılamamıştı ve sattım. Ancak sonra indirim döneminde season pass ile birlikte tekrar aldım ve şaşırdım kaldım. Yazılım iyileştirmeleri ve oyuna eklenen özellikler, bölümler araçlar derken nefis bir oyun olmuş. Lütfen bu durumu bilmeyen insanlar kötülemeye kalkmasın çünkü PS4'ün en iyi oyunlarından biridir kendisi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu çöp kelimesi de moda oldu, ota .oka çöp diyor millet alakalı alakasız.Adam bir şey anlatmış sonra saçma bir şekilde çöp diye bağlamış hayret edersin, ağır hakaret unsuru olarak mı görüyorsunuz da bu kadar gereksizce kullanıyorsunuz anlamadım.Bir dönem geldi zannedersem bir nesille beraber geldi ve hiçbir şeyin tadı kalmadı.Biri şuursuzca çöp diyor diğeri ona cevap derken saçma bir muhabbet.Arada gerçekten bilgi veren aklı başında yorum yapan adamlar var ama bu ergenler yüzünden onlar da kaynıyor.Buranın genel hali bu, sadece bu konuyla alakalı değil, seviye iyice düştü, devir şuursuz trollerin devri oldu gitti.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.