Şimdi Ara

Download Hız Sorunu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ;

    Ben bu ay tarifemi 1mb 6gb sınırlıdan 1mb sınırsıza yükselttim ve bir rapid üyeliği aldım. 3 gündür neredeyse aralıksız download yapıyorum ve download hızım 100 altına hiç düşmemişti .Aslında bugün saat 10:00 a kadar herşey normaldi içeri girdim kahvaltı yaptım ve döndüğümde download hızıma baktığımda 60 olduğunu gördüm daha sonra önemli birşey olmayacağını düşünüp modemi kapatıp açtım fakat yine durum değişmedi hız 60 ın üzerine çıkmadı.Sonra reset attım modeme ve internet bağlantısı geldiğinde aşağıda 'Yerel Ağ bağlantısı Sınırlı ...' diye bir baloncuk çıktı.Onar butonu vesayrenin artından yine bir sonuç alamadım.Hızımı test ettiğimde 518.00 kpbs sonucu alıyorum .


    Sizce sorunun kaynağı ne ben miyim? Yoksa telekomdan mı kaynaklanıyor ? Yoksa bu bir telekom oyunumu Zira bugün ayın 3 ü ve kotam şu anda 22 gb ...


    Yardımcı olursanız çok sevinirm.







  • Zaman zaman hızda yavaşlamlar oluyor.Rapidden DL yapanrken çok sık karşılaşıyorum ben de.Normalde 1mb bağlantım ile 106/sn hızında DL yaparken zaman zaman bu 30-40lara düşüyor.TTnet ADSL test de sonuçlar nasıl çıkıyor? Orası normalse sorun yok diye biliyorum ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.