Şimdi Ara

DOTA 2 [ANA KONU] (1091. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.855
Cevap
77
Favori
703.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neutral itemlar hariç güzel oldu yeni patch. Sideshopların gidip yerlerine yeni şeylerin eklenmesi, aghanim ile herolara yeni gelen skiller falan hoş.
  • Rakip Sniper Enchanted Quiver(+100 bonus range) ve Grove Bow(+400 bonus range) bulmuş, utanmasa kendi base'inden bizim base'i vuracak...

    Neutral itemlar çok saçma oldu oyun tamamen şansa kazanılıyor artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: romeo681

    hocam zaten solo oyunlar max 2 kişilik partiler geliyor istemiyorsan ayarlada mutlak derecli eşleştirme seçeneği bulunuyor
    hocam merhaba. ben mutlak solo eşleştirmeyi bulamadım. rica etsem resim olarak atar mısın?
  • malesef son patch ile kaldırmış bulunuyorlar
  • benim gibi herald olup low mmr dan sıkılmış beraber kasılmak isteyen var mı
  • Selam dostlar..
    Dotaya ısınmayı deniyorum ama maelesef zorlanıyorum.
    Kendimi yine zorlayacagım.
    Aslında nedeni oyunda biraz kasma olması nedenini bilmiyorum.
    Leptopum gayet iyi sayılacak düzeyde.
    i7 7700 hq
    16 gb ram
    gtx 1050ti 4 gb
    normalde kaldırması lazım..
    Şimdi tekrardan indirip deneyeceğim. Oyundan zevk alamama sebebim bu yüzden ..
    Lol oyuncusuyum biraz tuhaf geldi..
    Buda ikinci sebeb olarak.. :)
    Son olarak snapfireyi baslangıc olarak onerirmisiniz?
    Teşekkürler.
  • animalmtr kullanıcısına yanıt
    aynı notbuk bendede var. i7 8gb ram 1050 ti 17.ınch ekran hıc kasmıo full ekran kaldırıor bılgın olsun. bende pek beceremedım . :D 1200 mmr vardı 700 kaldım :D
  • Dota da kaybettigim maçlarda analiz tutuyorum bu analiz şu şekilde kaba taslak kaybettigim maçta diger oyuncular nereli gibi resmi kesin sonuç olmasada dogruluk payı yüksek :)

    Mesala kaybettigim maçlar da farkına vardıgım diğer sonuç benim takımım 5 level 10 level önde başlasak bize avantaj verseler bile O oyunu kazanma ihtimalimiz yok !

    Bunun garantisini şu şekilde alabilirsiniz takımınız da 1- POLONYA 2- ARAPLAR BAE - SUUDİ - iran - MISIR - LÜBNAN GİBİ 3- ROMANYA 4- ÇEKLER VE ALMANYA 5- SIRPLAR VE YUNANLILAR - ARNAVUTLAR 6- DİGER KITALARIN LOW ÜLKELERİ FİLİPİNLER - PERU - KAZAKİSTAN - GİBİ

    Kısaca 4 takım arkadaşın bu lokosyanlar dan ise SEN O OYUNU KESİNLİKLE KAYBEDERSİN :) Hatta bu hesapları incelediginiz de mesala dota maç geçmişleri açıksa X dota analiz sitelerinden bakıp bu hesapların ACCOUNT BOOST VEYA ACCOUNT SELLER dan satın alınmış oldugunu anlıyacaksınız :)

    Bu analizi genellikle BATI AVRUPA SERVER larında tuttum.. Doğu avrupa da daha çok 2 li 3lü sırplı ve araplar takımını za denk gelicek...

    Mesala şu da var ben hiç birşekilde YUKARI DA YAZDIGIM ÜLKELERİN OYUNCULARINA KARŞI RAKİP TAKIMDA YER ALAMIYORUM ?

    Ve şunu iddaa ediyorum maçı max. 15 dakika da bitire bilirim hatta 2 li 3 lü rampage yapabilirim... Ve karşı takımda rusya kırması olarak geliyor. Yani rakibe bakıyorum bu kesin galibiyeti hak edicek ne yapmışlar diye ?

    Sonuç hiç birşey sadece karşılarına account boostlatmış veya hesap satın almış kişiler gelmiş kendilerne 2k 3k düşük mmr lı 4 kişiyi ezmişler :)))

    :D Mesala şu yazdıgım ülkeleri not alın deneyin x bir arkadaşınızın maçını açın oyuncuların steam profillerine bakın hangi takımın kazanıp kazanıcagını çok rahat bilirsiniz...

    İnşallah şu yazdıklarıma GELİP PRO LARI ÖRNEK VEREN OLMAZ !!! BU ANLATTIKLARIM PUB MMR İÇİN GEÇERLİDİR VEYA PUB UNRANKED SİSTEM MAÇLARI İÇİN GEÇERLİDİR...




  • Push yapmayan salaklar yüzünden win alamıyoruz, team fightları gayet güzel yapıyoruz, adam kule yerine jung gidiyor :D 3kdan 2.3 düştüm bu sefer kesin olarak bıraktım sizde sadece stres yapıyor. ara sıra arklarla eğlencesine girerim artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kylo r3n

    yeter artık çıkarın şu dota3'ü de dota2'yi rahat bırakın. leş gibi patch olmuş. ne oynuyoruz belli değil geri adım da atmayacaklarına göre en iyisi lole başlamak en azından adamlar bir patch ile oyunu baştan yazmıyorlar.
    İnsanlar niye oyuna dota 3 diyor anlamıyorum. Dota 2 7.00a kadar özünde dota 1le aynı oyundu. Bu patchin dotayla alakası yok. Yeni bir isim verebilirler oyuna. Dota 3 demek için oyunun özünde yine dota olması gerekiyor.
  • hazır heroes of stormdan ceza yemişken çok övülüyor felan diye merak edip bunu deneyim dedim abi ne sıkıcı ve hantal bir oyunmuş yahu oyunda heyecan zevk denen bir şey yok hots da girip 25 dkda bir el oyun atıp çıkıyorsun bunda en az 1 saat uğraşta uğraş dolanda dolan oyun içi zaten karışık adam gibi istediğin maç gelmiyor eşleştirmelerde beklede bekle. bir sürü gereksiz altınla alınan perk, birde ormandaki yaratıkların altın vermekten başka bir olayı yok minyon kes daha iyi hostaki gibi bir aktiviteleri yok gidip kuleye saldırma vs.. sonuçta 1 hafta denedim baya sıkılıp kaldırmak zorunda kaldım lolda biraz alışmış devam ediyordum ondada saçma sapan dk başı çökme yeniden bağlanma nedenlerinden dolayı sinir olup kaldırdım. heroese devam




  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    DotA yı anlamamışsınız. Siz lol e hots a devam edin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konunun sahibi Liseden beri arkadaşımdır(vaybe üniversiteden mezun olalı 15 yıl olmuş!): Konu hala aktif kullanıldığından ,uyuşuk bir kişiliğe sahip olduğundan, %99 ihtimalle can sıkıcı bulup uyarıları kapatmıştır!

    Her neyse DotA'dan evvel WarCraft 3 Reign of Chaos'u bitirmiştim zaten , Daha sonra Frozenthrone'u da bitirdik tabii ama ona başlamadan zaten Play Game moduna sarmıştık. Bu modda Orklar, Elfler, Undeadler ve Humanlar vardı tek kişi ya da çok kişi online oynanıyordu. Daha sonra DotA'ya ilk çıktığında bile sevmiştik yıl en geç 2004 olması lazım: Bu yıllarda çok az hero vardı sürekli herolar yetenekleri ve itemleri değişirdi. Bu oyunu oynamak istiyorsanız belirteyim, her güncelleme ile her şey her an baştan yazılabilir. Beta çıktığından beri ben hala Dota 2 oynuyorum; Konu sahibi Hon ve Lol denemeleri ardından Dota'ya Beta ile tekrar döndü ancak buglardan ve nooblardan sıkılarak bıraktı, ki bunlardan biri de bendim! DotA öyle bir anda pro olabileceğiniz bir oyun değildir açık ve net söylüyorum: 2004'ten 2009'a kadar Dota oynadık hala noobdum. 2 yıl ara verip DotA 2 Beta ile 2011 yılında döndük hatta bir de Üniversitede Revenant gelmişti aramıza 2 yılda böyle devam ettik. Ama ara verdiğim dönemi telafi etmek bile 1 yılımı almıştı kısayol tuşlarını kullanmadığım için köpürdü ve oyunu bıraktı :) Daha rank sistemi bile gelmemişti , hesabını da o zamandan beri başkası kullanıyor diye biliyorum.

    DOTA NE LOL'E BENZER NE HON'A BENZER NE DE HEROES AND STORM'A BENZER(MOBİLE LEGENDS DA OYNADIM O DA FENA DEĞİL AMA TELEFON İÇİN SONUÇTA): YANİ BU OYUNU OYNAYACAKSANIZ YA DA OYNUYORSANIZ; ŞU DEĞİŞTİ, BU DEĞİŞTİ ,DİYE AĞLAMAYIN. UYUM SAĞLAYIN YA DA BIRAKIN BAŞKA YOLU YOK!

    Artık noob değilim diyebiliyorum ; proyum diyenler umarım proluğun ne olduğunu biraz anlamışlardır diye umuyorum. Puppey gibi oynamayı sevdiğim için sürekli noob damgası yerdim ; kötü oynadığım için değil, heroya farklı build ve itemler ile kullandığım için... Ara ara bıraksamda; ben hala eğlence amaçlı girip oynarım, support oynamayı seviyorum ama dediğim gibi itemlere sımsıkı sarılmıyorum rakibe ve o anki ruh halime başlı her heroyu her şekle sokarım! (%98)

    Çür.., mesajımı görürsen ve oynamak istersen, pm at cebim de aynı girde oyun atalım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 16 Mart 2020; 10:15:32 >




  • merhaba..

    arc warden ve geomencer gibi zımbırtılarla oynarken ikizimizi kısayollarla kontrol etmek için ayarı nereden yapabiliriz? dota1 de F2 arcwarden için yeterliydi..geomancer oynarken ise warkey kapatır ctrl+2,3,4,5 diye isimlendirme yapardım..şimdi ctrl+2 ile isimlendirince kayboluyor.bu yüzden geomancer tek seçmediğim hero kaldı..arc warden ile oynarken ikizi kısayolla kontrol etmeyi bilen lütfen öğretsin..

    kahraman hariç tüm kontrol altındaki birimleri seç " 2 " diyorum bu sefer de ,genelde necro kastığım ,kontrolüm altındaki diğer zımbırtılarla beraber ikizi çağırıyor ,bu yüzden büyü atılmıyor :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeViLsGuNs -- 23 Mart 2020; 23:8:0 >
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    Hiç bunu düşündün mü, takım arkadaşın kamil e bak oyuna yeni başlamış adam yüzünden 30 dk lık maçı 1 saat de oynuyoruz diye :)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

    merhaba..

    arc warden ve geomencer gibi zımbırtılarla oynarken ikizimizi kısayollarla kontrol etmek için ayarı nereden yapabiliriz? dota1 de F2 arcwarden için yeterliydi..geomancer oynarken ise warkey kapatır ctrl+2,3,4,5 diye isimlendirme yapardım..şimdi ctrl+2 ile isimlendirince kayboluyor.bu yüzden geomancer tek seçmediğim hero kaldı..arc warden ile oynarken ikizi kısayolla kontrol etmeyi bilen lütfen öğretsin..

    kahraman hariç tüm kontrol altındaki birimleri seç " 2 " diyorum bu sefer de ,genelde necro kastığım ,kontrolüm altındaki diğer zımbırtılarla beraber ikizi çağırıyor ,bu yüzden büyü atılmıyor :/
    yok mu bi pro şunu cevaplayacak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

    yok mu bi pro şunu cevaplayacak ?

    Alıntıları Göster
    Pro değilim reis ama girip ayarlardan grup tuşu seçip Ctrl + grup tuşu ile 1-2-3-4 diye atanabilmesi lazım. Mesela bende grup tuşları 1 - 2 ... diye gidiyor, tek tek ctrl + 1-2-3-4 diye seçince oluyordu.



    Bu arada son bir kaç gündür Eu East için 30-32 ping vs. alıyorum. Çok garibime gitti. Eu east'de bu kadar düşük ping alan başkası var mı ?
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi değil ama deneme modunda girip ctrl+1,2,3,4 yapınca bu sefer oldu..oyunda olur mu bilemem..

    ping bakınca 60larda oyun başı 45lere indi..
  • Merhaba

    Uzun süre ko oynayıp bırakmıştım. Geri dönmek istedim ama oyun berbat durumda.

    Size sorum; Bu oyunda okçu oynayabilir miyim? Hiç oynamamış biri 2020’de başlasa yersiz mi olur? Genel hatlarıyla oyunu bir kaç ayda kavramak mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır oynuyorum ancak hala kötü oyuncuyum.Oyunun inceliklerini anlatan oyun gidişatına göre hangi itemi çekeceğimizi nasıl tespit ediyorsunuz?Herhangi bir rehber var mı bu konuda
  • 
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.