Şimdi Ara

Dortmund Kapalı Gişe..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, gelecek sezon da yalnız kalmayacak.

    Sadece 84 bilet yenilenmedi.

    Avrupa’nın en sadık taraftar kitlesinden birine sahip olan kulüp, 55 bin kombine biletin 54 bin 916’sının yenilendiğini açıkladı.

    84 bilet için 45 bin talep

    Yenilenmeyen 84 kombine bilete ise yoğun bir ilgi var. Zira 84 boş koltuktan birine sahip olabilmek için tam 45 bin taraftar başvuru yaptı. Sezonluk biletlere sahip olacak 84 şanslı taraftar, önümüzdeki günlerde çekilecek kurayla belli olacak.

    Avrupa'nın zirvesinde
    Borussia Dortmund, geçen sezon Avrupa’nın en fazla seyirci çeken takımıydı. Sarı-siyahlıların maçlarını ortalama 80 bin kişi izledi. Dortmund’u ortalama 77 bin 600 taraftar ile Barcelona, 75 bin taraftar ile Manchester United ve 73'er bin ortalama taraftar ile Real Madrid ve Bayer Münih takip etti.

    Gelecek sezon İlkay Gündoğan ve Mats Hummels gibi yıldız oyuncular Dortmund formasını giymeyecek. Henrik Mkhitaryan’ın da büyük olasılıkla Manchester United'a transfer olması bekleniyor. Buna karşın Emre Mor ve Ousmane Dembele gibi genç oyuncular, taraftarı şimdiden heyecanlandırıyor.







  • Şimdi diyeceksinizki bunun Beşiktaş kısmında ne işi var. Taraftarım diye geçinen kişilere örnek olması açısından paylaştım.. Hani şununla imzalarsan forma almam, şunu trasnfer edersen maça gelmem diyen güya taraftarlar varya.. Bu takım küme düşmemeye bile oynarken 75.000 kişiye oynadı. Parasızlıktan stadı sattılar, yine 75.000 kişiye oynadı. Onlarda taraftar. Bizde.
  • O adamların alım gücü var.O adamlarda 1300 tl ile yaşam mucadelesi versin ondan sonra taraftarliklarini görürüz.Ev geçindirmeye calisan insanimizdan kombine taraftarlik beklemesinler.Ekonomiyi duzeltsinler önce sonra futbol taraftarlik gelişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bob Seger

    O adamların alım gücü var.O adamlarda 1300 tl ile yaşam mucadelesi versin ondan sonra taraftarliklarini görürüz.Ev geçindirmeye calisan insanimizdan kombine taraftarlik beklemesinler.Ekonomiyi duzeltsinler önce sonra futbol taraftarlik gelişir.

    +1

    Asgari ucret 1300 TL. Yeni sezon formasi 150 TL. Hadi buyur burdan yak
  • UltraFast U kullanıcısına yanıt
    Acitasyon yapmayın, yemiyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bob Seger

    O adamların alım gücü var.O adamlarda 1300 tl ile yaşam mucadelesi versin ondan sonra taraftarliklarini görürüz.Ev geçindirmeye calisan insanimizdan kombine taraftarlik beklemesinler.Ekonomiyi duzeltsinler önce sonra futbol taraftarlik gelişir.

    Helal olsun kardeşim. Arkadaşın bahsetti bu denli birşey değil ama sizin bahsettiğiniz hepimizin kanayan yarası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar aile geçindirmeye çalışıyor kombineyi formayı nasıl alsın, en basitinden milli takım 150 liraya forma çıkarıyor. Bu ülkede taraftar yolunacak kaz olarak görülüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acitasyon yapmayın, gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Acitasyon yapmayın, gerek yok.

    Nesi ajitasyon bunun?
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Onlar son derece haklı sen son derece haksızsın. Almanya da trafik cezaları bile gelire oranla kesilir. Fukara varandaşını yalınacak kaz olarak gören, kaşıkla verip kepçeyle geri alan bir ülkeyle insan haklarının son derece üst düzey olduğu bir ülkeyi karşılaştırmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    gerçekten futbol konuşurken bile siyasi düşünerek yazıyorsunuz. ne alakası var alım gücüyle?

    şimdi ben soruyorum gs fb bjk bunlar ortalama 40000 kombine satsalar bu kombineleri alacak toplamda 120 bin maddi durumu yerinde taraftar yok mu? yok diyorsanız istanbullular toptan aç.

    1- futbol kültürü: en basit bak adam diyor ki ilk haftaların ne öenmi var. önemli olan 2. yarı. şampiyonluğa oynarsak hele abi maçlara kesin giderim.... bu sadece binlerce örnekten bir tanesi.

    2- stad ortamı: abi yarın maç var gidecez arkilerle. olum sen de gel la. süper küfür ediliyo. 90 dk ana avrat kayıyoz la adamlara. muahahahahha.... bu stad ortamları için zibilyonlarcasından bir tane örnek.

    3- Takım Yapılanmaları : en basitinden taraftarı sahaya çekebilecek bir kadro çoğu zaman kuramıyorlar. 3 büyükten biri yapıyorsa diğer 2 si izliyor. saçma sapan transferler yapılıyor

    4- takım yöneticileri. kendi takım taraftarı bile yerine gelince hakaret eden adamlar varsa başka örneğe gerek yok.

    5- Futbol ortamı: ülke rezalet. öyleki her yönden medya aynı statd aynı sokak aynı. hep bir çatışma ve kavga.

    6- futbol: bence en önemlisi. bizde ilk önce FUTBOL oynanmıyor. ne bir sistem var ne bir anlayış her şey sıfır. pata küte bir futbol var.

    ve sayamadığım aklıma gelmeyen çok daha sebeb var. yoksa istanbul gibi bir yerde maça gidecek parası olan adam çooook var da onları maça çekecek bir şey yok.




  • Ne demek ne alakasi var?Ulkenin buyuk kismi yoksulluk sinirinda yaşıyor.Futbolun başıda her seyin başı gibi egitimdir.Ulkeyi yoneten insanlar egitim sistemini oturtacak her seye bir sistem oturtacak insanlar.Ben isimde gücümde insanım.Futbol zenginler icin cekici bir etkinlik değil.Zenginler arasinda futbol pek ilgi çekici bir sey degildir.

    Turkiyede futbolla ilgilenen kesim %90 gariban kesimdir.Cunku o insanlarin ne hobiyle ugrasacak ne de sehir disinda ulke disinde gezecek parasi vardir.Genel olarak alim gücü artarsa bu tribun doluluguna yansır

    Her sey siyaset demek istemiyorum ama bu ulkede her sey siyasetle bağlantılı.Ben sana en buyuk etkeni soyluyorum hic kivirmiyorum.Ulke insanı yoksul ellerinde ne kadar iyi telefon olsada evleri icler acisi olan o kadar cok insan var ki.Disaridan görüldüğü gibi değil.

    Ha bu arada ulke insanının 5 senede alim gucunun % 40 azaldığını biliyorsunuzdur.Ama bunu görmezden gelin.Siyasetle alakali olmadigini felan düşünün.Hakikat şudur ki yeni türkiyede her sey dolayli olarak siyasete ve ekonomiye bağlanır.

    Birde takimlarin yanlış yonetilmeside var.Ornegin ben bu sene forma felan almayacagim.Paralarimizi har vurup harman savuran adamlara ne yardimi?Kimsede iyi gun taraftarligindan bahsetmesin.Ben para verip yardim ediyorsam kulübe katkida bulunuyorsam iyi kötü bunun guzel sekilde degerlendirildigini görmek isterim.Ben 5 formada alsam 10 kombinede alsam yonetim gidip Terime senelik 4 milyon euroya sozlesme yaparsa ben o formalari evde sinirden yerim ulan.Evet vefasizim kafam rahat.Basariya endeksli umidim varsa takıma katkida bulunurum aksi taktirde umrumda olmaz biletmis formaymis.Mis gibi kanser mi olayım onlar için beter olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vazgeçtim. Kapatın konuyu.
  • Biliyorsunuz, Signal Iduna Park'ta 15 giriş 11 tanede gişe vardır. Kahve fiyatları ortlama 2 euro. 84 kişi yeniletmemiş, 8+4.. Evet...
  • acitasyon ne ya
  • En önemli sorun futbol oynanmıyor.

    Gs iyi oynarken full kombine sattı fb desen son senelere kadar çok iyi kombine satıyordu bjk desen bu sene 3 maçını da kapalı gişe oynadı bu sene de doluluk oranı çok yüksek olacak.

    Tabi bir en büyük sorun da pasolig.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyedeki starlarını doluluk oranı nedir ? İnternette bulan varsa paylaşabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim, doğrusu ajitasyon olacak. Haklısın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.