Şimdi Ara

Donanımhaber Forum-Konu dışı Kendinden bir haber inceller le dolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burası bariz incel forumu olmamasına rağmen en çok incel/blackpilled,hayatı ağır mikilmiş adamlarla dolu ama bu herifler kendilerini kandırıp,gerçeklerden uzak öyle aşırı hayal aleminde yaşayan(bluepilli) elemanlar ki incel olup,hayatsız olmasına rağmen gerçekleri yüzüne söylediğinde kabul etmeyip inkar ediyor. Adam 20 yaşına gelmesine rağmen hiçbir kızdan sevgi,saygı görmemiş,sürekli asık suratlar ve ekşi yüz ifadeleri,sürekli eziklenmiş ve dışlamış,sürekli ortamlarda ghosting yemiş yani hayalet muamelesi;seni görmezden gelme durumu.


    Kızlarla iletişim kurmayı başarsa bile anca friendzone ye eklenip ,kızın onu yanında fino köpeği gezdirip parasından faydalanmış ve kız ona asla bir eş potansiyeli olarak görmemiş herifler hayla daha kızlara simplik yapan yani düpedüz kadın yalakalığı yapan,gördüğü her cinsten birinin kalbini çalmaya çalışıp onlara öncelik tanıyan hatta bu simpler ileri gidip kız için en yakın arkadaşlarını bile çığırtkanlık yapıp onları satan tiplerdir.


    Yani bu forumda ortalama veya altı olup,bir de kısa boyluysa şansı neredeyde sıfıra yakın olduğu halde; Redpill,pua,erkek adam zırvalıkları gibi şeylere inanıp bir gün sevgili bulacaklarını hayal ediyorlar ama çok beklersiniz kardeşlerim. Bu öğretiler anca potansiyeli,dış görünüş yeterliliği olup sadece mentali kötü arkadaşlarda işe yarar. Eğer tipiniz ortalama altı olup bir de kısaysanız hayat bitti game over.


    Şimdi yorumlarda ; Sen insanlara olumsuzluk pompalıyorsun !! Buna hakkın yok ! Önemli olan tip,boy değil sadece özgüvenin olsun yeter' diye zırvalayan klasik toxic konu dışı kitlesi damlar yine buraya ama eğer tartışmak istiyorsanız hepinizin argümanlarını yok edeceğim.


    Bir de şu;Kendini geliştir baştan,neden bu kadar bunları düşünüyorsun,bu kadar olumsuz düşünürsen zaten olmaz diyen mallar yok mu tam bir komedi mk valla  








  • bağzı şeyler bağzı yaşlarda yaşanmadıysa harbiden its over


    redpill koçları bizi kandırdı maalesef. çalışın erkekin makbülü 30-40 yaştır falan diye oyalıyorlar...


    35-40 yaşında parayı bulup eskortlarla yatıp kalkan biri olmak insanı mutlu edebilir mi ki? bence etmez abi.


    22+ olup sıfır tecrübe arkadaşlara naçizane tavsiyem öfke-depresyon-inkâr evrelerini geçip kabullenme aşamasına geçsinler. bu kabulleniş ile biraz huzur bulabilirsiniz.


    kadın düşmanlığı, eril olanın yüceltilmesi falan çocuksu mekanizmalar.


    napalım abi, eldeki malzeme bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B27A72DE3 -- 23 Şubat 2023; 15:36:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.