Şimdi Ara

Django mu .NET mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar, su an django ögreniyorum. bu benim ilk back-end deneyimim. Fakat bildigin uzere django’da admin paneli, sql gibi cogu sey hazir geliyor. bu yuzden de isin mantigini tam kavrayamiyor insan. acaba django ogrenmeyi birakip .net ogrenmeye mi baslasam? daha efektif bir ogrenme sureci ve ezber yapmaktan cok neyi neden yaptigimizi anlamak icin. ayrica biraz arastirinca django ile alakali cok ilan goremiyorum fakat .net’in is imkanlari baya fazla. staj bulmak acisindan da iyi olur mu ne dersin?

    tesekkur ederim iyi bayramlar




  • Türkiye' de iş ilanları açısından Microsoft teknolojileri daha çok ragbet görüyor. .NET geçisi yapabilirsin nacizane tavsiyem. Django ile iş bulamaz mısıın bıulursun elbet. .NET de hazır yapılar var geliştirici dostu. Mesela mvc scaffolding :) eee artık linux çekirdekli server larda da host edebiliyorsun. .NET 8 ile birlikte eski Entity Frameworkde ki hantal yavaşlığı da ortadan kalkacak.


    Entity Framework CORE ile database işlemlerinde ki rakiplerinin gerisinde kalan yavaşlıklarda tarihe karışacak. Daha çok şey söylenebilir... Kararsız kalırsan zamanında benim yaptığım gibi yazı tura at. C# mı JAVA mı arasında kalıp uzun zaman kararsız kalınca yazı tura çözmüştü...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.