Şimdi Ara

Dj Setup ile Neler Yapılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.. Büyük bir hevesle ddj ergo-v aldım ve aldığım günden beri yaptıgım tek is gecis oldu ( onuda ayni bpm lerle uzerinde gerceklestirdim) sorunum ve sorum su ; virtual dj programini tamamiyle ve bu setup ile neler yapilabilir ? Dj lik dedigimiz kavram hayal gucune ve kulaga dayali fakat temelden bilinmesi gereken birseylerin olduguna inaniyorum (etrafimda bir dj yok gidip ogrenebileyim yada adam akilli videolar da bulamadim) kendimi gelistirmem gerek ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kendin söylemişsin zaten hayal gücüne bağlı bir çok şey. Temeli pek yok ancak canlı setleri izlersen büyük yardımları olur bence sana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak mesela sarkinin sonu gecis icin idealdir 2 deckli bi alette ayni 2 sarkiyi 2 kanala koyarsin a daki calma sirasinda b dekini yavastan acarsin ve sarki yavaslar drop duser ardindan crassfaderi saga yapistir a dan bi sarki sec ve yavas yavas onu gir. Boyle boyle hayal gucun genisler.
    Veya bi sarkinin patlama ani ile digerinin yerini degistirmek hizli yapmak gerekiyor. Mesela ingrosso calling lose mind ile axwell in my mind sarkisi. Dinle bunlari anlarsin ne demek istedigimi zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.