Şimdi Ara

Diş Hekimlerinin Yıllardır Çürüğe Çözüm Bulamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olaya detaya inemeyecegim çünkü konuda ihtisasim yok. Eğitimim mühendislik üzerine ama normal bir vatandaş olarak sunu düşünüyorum arada binlerce yildir ayni olan kalsiyum mineden vs den oluşan bu yapinin curumesini nasıl engelleyemiyorlar ? Yıl 2018 hala insanlar dişleri çürüyor dış agrisi çekiyor. Yüzlerce de dış macunu firması var reklamlarında oynuyorlar bir de yüzsüz yuzsuz . dış macunlarinin bugüne kadar bir soruna derman olduğunu gören var mi ? Yalan dolan bir sektör. Bakin fleminge adam penisilini bulmuş , öteki kuduz aşısını bulmuş, millet vebadan kırılmış tip doktorları çözümünü bulmuş , su çiçeği çocuk felci keza ayni adamlar yüz nakli yapıyor bi şekilde çare ariyorlar. Discilerde anca muayene acsin kartonpiyer ustasının minyatürü gibi dişe dolgu yapsın iki fis fiş ver 200 lira.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu tür şeyler ya gerçekten olanaksızdır ya da maliyeti çok düşük olduğu için sektörün bazı kollarını batıracağından izin verilmiyordur diye şüphelenmeden edemiyorum. Bir çok sektör için böyle olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanlari disleri curumese dis hekimleri nasil para kazanacak? Veya kelligin caresini aciklasalar bu kadar sac ekimi yapan yerler ne olacak sampuanlar sac serumlari ne olacak? Bunlarin hepsi cozumu bulunan seyler ama birileri para kazanmaya devam etmek zorunda o yuzden aciklanmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bunların ağız kokusu cekiyoruz edebiyatı var. Hic bir tip doktorundan boyle bir şey duyamazsiniz sizin g.tnuze bakıyoruz biz yok kulaginizin kirini elliyoruz falan diyorlar mi çünkü islerini bilip mazlum edebiyatı yapmazlar. Bunlar hemen ağız kokusu bilmem ne ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam onlara inanmıyorum ben biliyorlarmis da aciklamiyorlarmis falan içlerinden biri bile vicdani olur açıklar hepsi öyle artniyetli olamaz basbaya bilmiyorlar iste yetersizler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoktan bulunmustur ayni şey kanser hastaliği icinde gecerli.Sadece dunyanin en zengin insanlari kanser tedavisini oluyor ve bu saklaniyor.kanser=ilac=para/erken ölüm az dunya nufusu.Ölümsüzlük bile bulunmus olabilir.
    Kapitalizm iste ne bekliyorsunuz ki bu duzenden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2018; 17:10:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555

    Çoktan bulunmustur ayni şey kanser hastaliği icinde gecerli.Sadece dunyanin en zengin insanlari kanser tedavisini oluyor ve bu saklaniyor.kanser=ilac=para/erken ölüm az dunya nufusu.Ölümsüzlük bile bulunmus olabilir.
    Kapitalizm iste ne bekliyorsunuz ki bu duzenden.

    tabi canım tabi. O yüzden steve jobs gibileri kanserden dolayı öldüler.

    Çürüğün sebebi ağız içinde biriken bakterilerin bildiğin dişi kemirmesi. Bunu nasıl engelleyeceksin ? Bakteri oluşumu önlenseydi hastanelerde sterilizasyon diye bir olay kalmazdı. Sürekli birşeyler yiyip içiyorsun düzenli olarka fırçalayacaksın ki bakterilerden arınsın ağız içi. Bir insan ağızın köpeğin ağzından daha çok bakteri içermekte.
  • Diş fırçalama düzgün yapılmıyor. Diş macunlarına para bayılmaya gerek yok bide o ağız kokusu Çekiyoruz diyenler para için tıp isteyip kazanamayıp mecbur daha az para için diş okuyanlar çoğu arkadaşım öyle ve ağızlarına vurasım geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.