Şimdi Ara

Dijital Pazarlama Uzmanından Ücretsiz İçerikler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba!


    Ben Tarık Aydın ve Türkiye'de bir dijital pazarlama uzmanıyım. Dünya çapındaki şirketlere ajansımız bünyesinde dijital pazarlama hizmetleri sağlayarak cirolarını artırmalarına yardımcı oluyorum. Aynı zamanda tüm bilgilerimi ücretsiz olarak paylaşıyorum.


    Dijital Pazarlama Uzmanından Ücretsiz İçerikler!


    2013 yılından beri web sektöründe aktifim. Son 6 yılda ise dijital pazarlama alanında çalışıyorum ve şirketlerin bundan nasıl yararlanabileceğini çok iyi biliyorum. SEO uzmanı olarak başladım, ancak daha sonra PPC yönetimi, içerik yazma ve sosyal medya pazarlaması gibi daha karmaşık görevlere geçtim.


    İşletmelerini internette pazarlamayı öğrenmek isteyen sizin gibi insanlara yardım etmeyi seviyorum. Bu yüzden blog yazmaya ve sosyal medya platformu olan Instagram'da ücretsiz içerik paylaşmaya başladım (Instagram profilim için buraya tıklayın)


    Bu çalışmanın sonucunda, bir sonraki içeriğimi sabırsızlıkla bekleyen geniş bir takipçi kitlesi oluşturabildim. Ayrıca, uzmanlığımla dijital varlıklarını geliştirmelerine yardımcı olmamı isteyen şirketlerden çok sayıda talep alıyorum. Ücretsiz içeriklere ve iletişim bilgilerine ulaşmak için web sitemi ziyaret edebilirsiniz.


    Web site: https://tarikaydin.net/








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.