Şimdi Ara

Diablo Immortal tam karakter yükseltme için 500 bin dolar istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diablo Immortal tam karakter yükseltme için 500 bin dolar istiyor



    Bugün tamamen ücretsiz ve reklamsız sunulan uygulamalar genelde kurumsal yapılara ait olanlar. Mobil uygulama dünyasında ne yazık ki tamamen ücretsiz ancak reklamlı, kısmi ücretli ve reklamlı ya da tamamen ücretli uygulamalar yer alıyor. Bazılarında satın alma konusu artık arşa çıkmış durumda.



    Diablo Immortal servete mal olabilir



    Pek çok ücretsiz oyunda olduğu gibi Diablo Immortal oyunu da iç satın alma mekanizmasına sahip. Bu bakımdan ücretsiz bir şekilde oyunu oynayanların ilerlemesi oldukça yavaş ve oyunun sonuna ulaşmak da imkânsıza yakın. Oyunda nadir veya efsane sandıklardan çıkan ve rütbe sistemine göre düşükten yükseğe sıralanan elmaslar mevcut. Bu elmasları kullanarak ya da birleştirerek karakterinizi geliştiriyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.Diablo Immortal mobilde indirmeye sunuldu



    Oyun içerisinde bulunmayan bu sandıkların satın alınması gerekiyor. YouTuber Gregg2G ve Shroud bu işe kafa yorarak oyunda bir karakterin olabilecek en üst seviyeye ulaşması için ne kadar para harcanması gerektiğini hesaplamış. Ve tamı tamına 500 bin dolar civarında bir meblağa ulaşılmış. Oyunun dipsiz kuyu gibi para yuttuğu ifade ediliyor.



    Oyunun geliştiricisi olan Çinli NetEase bugüne kadar ücretsiz oyunlarından 9.8 milyar dolar gelir elde etmeyi başarmıştı. Tecrübesini bu oyuna da yansıtmış. Bazı Avrupa ülkelerinde sandık sistemi kumar olarak kabul edildiği için Diablo Immortal erişime sunulmamıştı.




    Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/86654/diablo-immortal-demands-500-000-to-fully-upgrade-character/index.html







  • Yani ücretsiz olarak gözükse de oyunu sürdürmek için ücretli bir oyun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diablo 4 de oyun içi en ufak ödeme sistemi yapsınlar.
    Oyun baştan patlar, umarım öyle bir düşünceleri yoktur.

  • P2W

  • oyunu zor bela bir sürü uygulama silerek yükledim. yeni haritaya geçmem için ek 3gb daha indirmemi istedi. p2w olayına girmiyorum bile. aşırı gereksiz bir oyun. path of exile mobil beklemeye devam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartına taksit yapıyor mu 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İndirdim baktım sistemi inceledim sildim, oyun değil sömürmek için çıkarılmış bir canavar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acunun diabloya ettigi kufuru sikayet maili olarak yazin sizde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanları bu şekilde yolan oyun firmalarına mı kızsam, yoksa kendi arzusuyla yolunan enayilere mi kızsam bilemiyorum ama bu işte pis kokular olduğu hissediliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi de bu Diablo oyunu yani amaç grind yapmak, full karakter dizdiğinizde ne olucak? God of War mu bu bitirmeye çalışılsın? Ayrıca bu bedava bir mobil oyun tabii ki p2w ögeler olucak içinde. Keyif almaya bakın, alamıyorsanız da daha iyi bir alternatifiniz varsa ona geçin. Diablo 4 b2p bir oyun olacağı için zaten p2w olarak sunmayacaklardır. Eğer sunarlarsa seriye son çiviyi çakmış olurlar.

  • Metin2 kadar p2w olamaz herhalde derken metin2 ye haksızlık ettiğim için özür dilerim 😁

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her şey gibi oyunun bir fiyatı vardır koyarsın satışa sunarsın oyunculara mevzu biter.
    Genişleme yada ek paket koyarsın onunda anlaşılır bir tarafı var ama her şey gıdım gıdım verip oyuncuyu sağmaya çalışmak nedir.

    Yıllar geçtikçe oyun için satın alma oldu bildiğin yolma metodu :) ,paran yoksa da süründürme devreye giriyor.

  • Blizzard'ın Overwatch'da bedava sandık verdiğine bile şaşırmıştık :D Şaka bir yana Diablo oyununda oyun sonu diye bir mantık yoktur. Immortal'ın P2W kısmına biraz göz attım olmasa da olur denecek içerikler var. Gel gelelim Diablo 3'ü para odaklı bir oyun olarak çıkardıkları için uzun bir dönem oyun kendini sürdüremedi, bir daha aynı hatayı yapacaklarını sanmıyorum.


    Para ödeyecek arkadaşlara geçmişten gelen biri olarak söylemem gerekir ki: Diablo 3'ün açık arttırma evinin kapanma sebebi insanların onlarca hatta yüzlerce euro ödeyerek aldığı itemlerin ilk majör güncellemede sarsılması ve expension pack'le birlikte hiçbir işe yaramaz hale dönüşmesidir. Blizzard'ın oyunlarında uzun vadeli güvenip para ödenmez. Oyunu oynaması da zevkli ayrıca P2W kısmı daha çok PVP için olabilir, PVE tarafı F2P olarak gayet uygun.

  • 1000 dolar bence makul bir fiyat. Hadi aç gözlusun 10k dolar yap da 500k nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Oyunun geliştiricisi olan Çinli NetEase...


    quote:

    Ve tamı tamına 500 bin dolar civarında bir meblağa ulaşılmış.


    Benim için Diablo Immortal BİTMİŞTİR.

  • Çok saçma bir download sistemi var. İpad 8 de 5.5 gb indirdi 20 levele kadar oynadım şimdi görev için 21 gb download daha istiyor. Ne indirecek bu kadar anlamadım 32 gb ın 22 gb ı boş yine de indirmiyor boş yer istiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zenginler bırakın istediği gibi parasını harcasın; ben ücretsiz eğlenerek reklamsız oynuyorum , milletin buildlerine falan bakmayın kafanıza göre yapın eğlenin ve sıralamayı falan sallamayın. Sürekli reklam izlememiz gerkeen diğer oyunlara göre efsane olmuş

  • Ben keyifle oynuyorum, 5 kuruş verip item filanda almam. Parası çok olan buyursun alsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 6 Haziran 2022; 13:3:58 >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    her map ayrı olarak downloadlara ayrılmış. Gerekli dosyaları alıp oyuna başlarken arka planda download yapması 30gb bekletmesinden daha iyi bir sistem fakat tabi yine de yüksek bir rakam

  • Vermek yada vermemek size kalmış, sunulan içeriği bedava olarak tüketip keyif almak varken burada öfke kusmanın anlamı ne? Meşhur "bir ürün için bedel ödemiyorsanız ürün sizsiniz" bilincinde oynadıktan sonra bence sorun yok.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.