Şimdi Ara

Diablo Immortal en kötü oyun olma yolunda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Diablo 3'e rmah gelse bu oyunlara kimse bakmaz. Diablo 2 oyun olarak en iyi ama Diablo 3 bence yine güzel bir oyun. Diablo 3'ün tek eksiği belli buildler dışında oyunu oynayabilmenin imkansız olması. O kısmı düzelse, çeşitlilik ve rmah tekrar gelse şu an kimse Diablo 4 hayalleri kurmaz. Buraya yazdık ama kim duyacaksa sesimizi :)

  • bu kadar oyun içi satınalmaları dayatacaklarına oyunu cüzzi bir ücrete yayınlasalar daha iyiydi.

  • Diablo 3'de yaptıkları hatayı daha da derinleştirerek Immortal'da daha büyük ödeme ve ödemeyle hızlı gelişme yolu açtıkları için bu kaçınılmaz olarak yaşanıyor. Tabii akıllara şu gelecektir, e kardeşim sen de bedava kısmını oyna. Evet zaten öyle yapmaktayız ancak oyunun loot oranları ve gelişim hızı f2p için o kadar yavaş ki haftalar/aylar boyu zaman harcansa bile mid/end gear'a ulaşmayacak gibi geliyor. Blizzard'ın huyu olarak: İlk büyük update'de bu konu değişmeye başlar o yüzden olabildiğince az para harcayın.


    Yine de bu kadar vahşi oylamayı doğru bulmuyorum. Oyun gördüğüm/deneyimlediğim kadarıyla mobil için çıkmış en iyi oyunlar listesinde tepelere oynar. Mobil cihazlarda oyun oynamaktan hoşlanmayan beni bile bağladı, rahatsız olmayacağım bir kontrol şeması ve mekanikleriyle oyuna dahil etti. Diablo 3'de gelmesi gereken PvP de keyifli ayrıca.

  • thrashead kullanıcısına yanıt

    RMAH Diablo 3'ü ipe götüren kısmı oldu. RMAH kapatılmadan önceki dönemde yaşanan "Biz alacağımızı aldık, size iyi eğlenceler" diyen Çinli grupların spekülatif duyuruları da cabası. Yine aynı ülkeden 250 tane kapatılmayan bilgisayarlarda vardiyalı çalışan oynayıp loot yapan ve RMAH'da ürün satan tesislerin fotoğraflarını da unutmadık.


    RMAH dönemi lootları öldürürcesine kıstıkları, oyuncuların zerre kadar keyif alamadığı sadece para hırsı için item kasan "no life" insanların ya da grupların işine yarayan bir dönemdi. Görüldüğü üzere oyunla bir alakası yok, tamamen ticari hırslarla bezenmiş bir ortam. Zaten şiddetle oyuncu kaybettikleri için kaldırmak zorunda kaldılar. Bu sefer de büyük meblağlar harcayan insanları telef etmiş oldular.


    Öyle bir saçmalık bir kez daha bir Blizzard oyununa dahil olursa kimse sevdiğim oyun olarak bakmaz bir daha bu oyunlara elini sürmez diye düşünüyorum.





  • Böyle başlıkmı olur, kullanıcı puanına göremi kötü oyun oluyor, o zaman last of us 2 de vasat oyun, kullanıcı puanı 5.7, oyun kötü değil, düşük puan almasının başka sebepleri var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziromen kullanıcısına yanıt

    Vasat oyun zaten 5.7 puan gayet dogru ve yerine

    Kötu degil ama iyide degil..

    Filmmi izlioz oyunmu oynuoz ..

    Film izlicek olsam netflix acarm last of us 2 de ayni sey

    Rdr 2 de mesela Must Play tagi almis efsane oyun ama user 6.5 ? Bencede Dogru bir puan




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 25 Haziran 2022; 14:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    Ne filmi ne diyorsun ya? Daha neler görecek bu gözler rdr2 diyen bile oldu kıyaslamaya bak çıldırmamak elde değil.


    Blizz biraz hatrım varsa şu Diablo 4'ü 1k yap ücretini ve Diablo serisinden en az 2 oyun oynamayana satma test mest bir şey yap kitleye bak kanser gibi bunlar immortalda gırla.. Türklerin çok olduğu sunucuda karakter açtığım için o kadar pişmanım ki..

  • Diablo immortali oynuyor olmak daha büyük utanç bence..

    Kendine Saygisi olan insan immortali oynamaz zaten..

    Umarim diablo 4

    25 yada 39 euro gibi makul.bir ücretle.cikar..

    Oda free2play cikarsa

    Path of exilr 2 oynariz mecbur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 25 Haziran 2022; 15:21:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların şu ana kadarki hasılatı 26 milyon dolar arkadaşlar.


    Başka birşey dememe gerek yok. Geri kalan herşey boş.

  • incubus İ kullanıcısına yanıt

    Knight Online ve Silkroad online2ında Hasılatı 100milyon doların üstünde.

    Bu onları İyi bir oyun yapmaz..

    Millet Mal işte para yatırıyor.

  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    iyi oyun demedim zaten. Sahsen bende üretici olsam en az eforla en çok para kazanağım ürünler yaparım. Nasıl olsa oyuncu kitlesi omurgasız. Çıkar şov yapar, düşük not verir ama parayıda basar.

  • ben ilk gunden beri keyifle oynuyorum.

    Neden ne sebeple boyle bir haber çikti anlamiş degilim.

    P2W veya play to win olduğu en başinda belliydi zaten.

    Ben kuruş harcamadim immortal olma amacim yok

    110 lvl takiliyorum.

    işin ilginç tarafi bu kadar para harcandiktan sonra ve cycle turn muhabbeti çiktiktan sonra bu tarz haberlerin çikmasi. 

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke oyun p2w olmak yerine 400-500 tl gibi bir satın alma ücretiyle çıksaydı da oyunu satın alan herkes eşit şartlarda gelişseydi. Bu çok daha iyi olurdu.


    Öte yandan ben oyunu beğeniyorum. Yani şimdiye kadar hack'n slash tarzında böyle bir mobil oyun daha görmedim. Varsa daha iyisi beni de bilgilendirin. Mmorpg alanında çeşitli alternatifler sunulabilir ancak single hikaye modunda henüz böyle güzel bir oyun çıkmadı karşıma. Evet Diablo 2 gibi yıllarca oynanacak bir oyun değil. Muhtemelen bir çoğumuz da 3-5 ay oynayıp sileceğiz. Ancak bir mobil oyun olarak bu gayet yeterli benim için.

  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt

    Dediğin doğru ama ben yine de rmah isterim. Para için o oyunu kasan adam geri zekalıdır net. Ama oynarken güzel bir item düşürüp satmak da keyifliydi açıkçası. Ben kendi adıma oyunun parasını çıkarmıştım sadece o bile keyifliydi. Yoksa zaten onun için saatlerce oynayan geri zekalı oynasın bana ne. Ben oyunun parasını çıkardım devam etseydi belki diablo 4 veya diablo 2 yenilenmiş halinin parasını çıkarır keyif alırdım. Dediğim gibi saatlerce mal gibi loot kasan adam da bırak kassın. Mal gelir mal gider. Onun için niye benim hakkım kapansın. Amacım para kazanmak değil oyun parası çıkarmak. Steam'de şu ana kadar hiç para harcamadan 200-300 oyun aldım bu sayede. Hiç de para vermedim. Steam niye kapatmıyor marketi? Orada lootçu yok mu? Bence rmah gelmeli. İnan oynayan kişi sayısı tekrar artar (Diablo 3 için söylüyorum).

  • Oyunun yaklaşık 10 gb indrmesini yaptım, tekrar kapatıp açtığımda 12 Gb yer kaplıyor olmasına rağmen tüm ek içerikler indirilmemiş görünüyordu ve oyunun 2.ci bölgesine geçmeme müsade etmedi. Benzer bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu arkadaşlar?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.