Şimdi Ara

Diablo 2 -- /players 8 ile hell oynanabilecek karakter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.

    Sorum başlıktan anlaşılıyor, /players 8 ile hell'e kadar gelip oyunu bitirebilecek bir karakter var mı?

    players 8 ile en etkili oynadığım karakter assassin oldu, tiger strike ile cobra strike beraber kullanıp hiç pot kullanmadan act bitirdiğimi hatırlıyorum ama normal seviyede baal'ı öldürüp nightmare e geçince assassin bayağı zorlamaya başlamıştı.

    Teşekkürler yeniden.



  • Zaten baştan p8 yapmadan herhangi bir karakterle hell'in sonunu görmek pek mümkün değil.

    Soruna gelirsek; Paladin, Necro, Barb harici çok zor hocam.

    Ben amazon delisi olduğum için sınırları zorladım hell'de ama amazonla bitiremedim mesela.
  • Ben sorcerer ile bitiriyorum 8 de yanında ki yardımcın güçlü olursa eline sağlam item alırsan o zaman sorunsuz biter 1 adet teleporta vermen şartı ile :) all skill ler ile onun lwl i yeterli oluyor.
  • o kadar resistance yaratık varken sorcerer ile hell'e gelenleri görünce önlerinde eğilesim geliyor. :D

    bende çok merak ettiğim için paladin açayım dedim, şu anda auradin gibi bişey oldu, holy fire aurası melee vuruşumu 10 kat yükseltti bende inanamadım. biraz daha level kasıp zeal veya blessed hammer'a çevirmeyi düşünüyorum.

    @macgdestor: 2 gün önce amazon açmıştım ama çabuk sıkmıştı beni. fakat magic arrow büyüsünün 12-13 seviyelerinde mana kullanmadığını farkettim. Magic damage vurduğu için nightmare ve hell'e gelindiği zaman resistance yaratıklarında sorun çıkarmadan kullanılabilecek bi skill olabileceğini düşündüm. Öyle mi gerçekten? Kullanmışlığın var mı? işe yarıyor mu?
  • Valla aslında sıkması lazım o kadar Cold resist yaratık varken ama sıkmıyor aksine daha heyecanlı oluyor cold resist dısındakileri direk yatırıyor zaten Blizzard skili. Onun dışında kalanları da yanımdaki adam kesiyor adam sağlam beyler %75 yavaşlatınca yaratıkları deli gibi kesiyor. Teleport olması da ayrı bir güzel ayrıca bütün yaratıkları kesmek çok zor erkekliğin 10 da 9 u nu kullanıp kaçıyorum tabiki : )
  • aslında söylediğim şey için aşağı yukarı en uygun ve en rahat karakterin barbar olduğunun farkındayım ama whirlwind açılana kadar ömrümden ömür yiyecek :D

    birde barbar özellikle act 4'te oynarken whirlwind esnasında iron maiden yerse ne olur, ondan tırstığım için açmıyorum. şimdiye kadar yaptığım tüm karakterler genelde tek vuruşta en az yarı canını götürürde yaratığın




  • Paladin ile yeterince cold dmg + immune freeze + fanaticism full + zeal full + necromancerın 5 lvl life tap sikilli ile hepsini halledrsin. Immune physicalleride elemental ile halledersin. Necromancer ile çok daha rahat ilerlersin ama oda bosslarda zorlanabiliyor.
  • War Star kullanıcısına yanıt
    Crushing Blow ve Open Wounds'lu itemlar da Hell'de çok işinize yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.