Şimdi Ara

Devir Alınan Net'e 2.Fatura Geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen ay babamdan devir aldığım net'e 2.ayrı fatura geldi. Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturdum. Benim adıma olan fatura normal fiyattan gelirken eski kullanıcı babam adına gelen fatura 330.tl gibi anormal bir fiyattan geldi. Faturanın hatırlatma kısmında ''TTNET Aboneliğinizin 15/07/2014 tarihi
    itibariyle ücretlendirilmesi durdurulmuş olup, 15/07/2014 tarihinde aboneliğiniz feshedilmiştir.'' yazıyor! Ben devir öncesinde emin olmak için 2.defa müşteri hizmetlerini arayıp ''tahattüt'' devam ediyor, herhangi bir ceza öder miyim diye sordum! Müşteri hizmetlerinde ki elemanlar bana herhangi bir ceza bedeli ödemeyeceğimi söyledi. Zaten kapanan bir internet yok. Tabii bunlar bana bu parayı kitlemeye çalışacak! Bugünde sms göndermişler şikayetiniz üzere çalışmalarımız sürüyor diye! Aslında devir işlemini 1.ay öncesinden almıştım fakat devir yerine internet paket değişikliği yapılmış! 2.ayda ttnet'ten soğudum. Eğer sorunum bir çözüme kavuşmazsa tüketici hakem heyetine başvurup interneti komple kapatıp başla bir servis sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum.







  • Hocam kişisel algilamayin ama yazmadan duramadim. TTNET gibi sorunlu bir firmada taahhüt sona ermeden sizi devir işlemi yapmaya iten sebep nedir?

    Zaten hat babanizin üzerineymiş, yabancı birisi de değil yani... 2 defa sordugunuza gore boyle bir sorun olacagini da öngörmüşsünüz en başından...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir işleminde sadece ünvan değişikliği olur. Tüm taahhüt vb. ödemeler devir alan kişiye geçer.
    İşlemi yapan telekom müdürlüğüne gidip görüşün.
  • Dallamos D kullanıcısına yanıt
    Hocam akçiğerlerim biraz hasarlı olduğu için sağlık raporu aldım. Biliyorsunuz bu rapor sayesinde indirimli internet kullanabilme şansım var. Bu yüzden üstüme aldım interneti.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu saat oldu hala aramadılar. Belki bir hatada olabilir fakat eğer bu tutarı bana yüklemeye kalkarlarsa dediğiniz gibi müdürlüğe de giderim.
  • Misafir_Terliği kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam, geçmiş olsun.

    Arkadasin dediği gibi bagli bulunduğunuz telekom müdürlüğüne gidip yerinde çözmeye çalisin bence de...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün ttnet'ten aranıp hatanın düzeltildiği söylendi. 330.tl'lik fatura iptal oldun. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.