Şimdi Ara

devhook 0.46 ı nasıl düzgün kurulur ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar. 2 gün boyunca uykusuz kaldım ve istanbula gidip geldim. Ve artık elimde 1.5 versiyonlu bir psp var. Ancak beklediğim gibi bize verilen orjinal umd oyun çalışmadı. Bunun için devhook'a ihtiyaç varmış. Bende indirdim. 0.45 olan versionunu. Ancaak çok yeni olduğum için bu konularda, devhook'u doğru birşekilde kesinlikle çalıştıramadım. Yani firmware versionunu değiştir diyorum 2.5 gibisinden alet kendiliğinden direkt olarak kapanıyor. Elimle açma kapama tuşundan oynadığımda ise açılıyor. Ama değişiklik yok tabi. Ne yapmalıyım. Yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar. İlginiz için şimdiden çok teşekkürler



  • Arkadaşlar bana cevap verebilecek yok mu aranızda. Hani devhook'u kullanmayı bilen ve kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
  • www netxpsp.com/forum a üye ol orayı takip et herşey resimli anlatılıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatday -- 9 Ağustos 2006; 12:47:45 >
  • ilk önce 0.44 ü dene daha stabil. 0.45-0.46 sürümleri evyapımı çaılıştırıyor ama birazda uğraştırıyor. 0.44 ün setup.exe olanları var psp yi bağla yeter.Yanlız bu gibi uygulamaları kullanmadan önce mutlaka ms ine format at. aman diyim formatı psp de atacaksın sakın ala pc de atma. sen gerçi n e x t p s p.com yada p s p t u r k e y.net forumlarını takip edersin ama bi son not. piyasada bi sürü kaçak ms var dikkat et ve mutlaka en az 2Gb al.

    HADİ HAYIRLI OLSUN.

    Ya dayanamadım bi son not.Oyun indirmeyle uğraşma n e x t p s p.com da yada p s p t u r k e y.net te arkadaşlar uygun fiyata 5-10 dvd tüm oyunları kargo edebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soqo -- 9 Ağustos 2006; 14:18:58 >
  • çok teşekkürler arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.