Şimdi Ara

Destination - Twisting Nether EU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Guild: Destination
    Server: Twisting Nether EU
    Faction: Horde


    Tanıtım:

    Destination Guild'i classic zamanında birlikte oynayan ekiple yaklaşık üç sene önce kurulmuştur. WoW guildlerinin %99'unun bu süreyi dolduramadan dağıldığını düşünürseniz bu gerçekten büyük bir başarıdır. İlke olarak herzaman ilerlemeyi hedeflemiş, bu üç senelik hayatı boyunca Türk guildleri arasında bazı dönemler TR FK'ları dahil olmak üzere PVE progressinde her daim en üst sıralarda yer almıştır.
    (Guild kronolojisi ve videolar için: twitter.com/destiguild )


    Üyelerde arananlar:

    Destination end game içeriği oynayan bir guilddir ve sürekli en iyiyi hedeflemektedir. Bu nedenle başvuran kişilerden end-game mentalitesiyle oynaması ve kendisi sürekli geliştirmesi beklenmektedir. Başvuru yapılan karakterin öncelikle guildimizin progress seviyesine uygun gearinin olması şarttır. Çok iyi bir referans olmadığı sürece yeterli gear'a sahip olmayan başvurular reddedilmektedir.

    Buna ek olarak, tüm oyuncularda aşağıdaki şartlar aranır:
    - Kişinin uzun vadede oyuna devam etmesine engel olmaması
    - Raidlere zamanında ve hazır olarak gelmesi (flask, food, gear, strateji)
    - Oyun mekanikleri ve karakteri konusunda bilgili olması
    - Sıfıra yakın hatayla üst düzey oyunculuk sergilemesi
    - Kişilik olarak insan ilişkilerinde iyi ve empati yeteneğinin yüksek olması
    - Guild'in itibarını koruması, ninjalıktan, genel chat kanallarının gereksiz kullanımından ve küfürden uzak durması.

    Bu guild hiç bir oyuncuya raid spotu garanti etmez, bunu hakedene verir ve eski yeni demeden her zaman iyi oyuncuyu korur.

    Eğer sizde Icecrown'da uzun soluklu bir maceraya bizilmle atılmak isterseniz,www.guild-destination.com adresindeki guild forumlarından başvuru yapabilirsiniz.

    Başvurunuzun gizli kalmasını istiyorsanız kendiniz hakkında kısa bilgi ve armory linkinizi içeren bir maili info@guild-destination.com 'a da yollayabilirsiniz.

    Güncel ihtiyaçlardan bağımsız olarak tüm class'lar için yapılan başvurular değerlendirilmektedir. Eğer destination'a başvurmayı düşünüyorsanız fakat class'ınız aşağıda listelenmiş değilse guild forum ve email adresimizi kullanmaktan veya officerlarımıza oyun içinden ulaşmaktan çekinmeyin.

    Progress:

    ICC 25 Normal: Temizlendi - 12/12
    ICC 25 HC: 11/12



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icyhot -- 22 Mayıs 2010; 17:25:09 >







  • Bir adet P.M gönderildi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icyhot

    Bu guild hiç bir oyuncuya raid spotu garanti etmez, bunu hakedene verir ve eski yeni demeden her zaman iyi oyuncuyu korur.





    Raid spotu garanti etmeden nasıl iyi oyuncuyu koruyorsunuz?Çok merak ettim doğrusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Şubat 2010; 20:35:48 >
  • Yani guilde giren kimse hemen ilk raidde kendine yer bulacak diye bir şey yoktu. Girdiği zaman raid normal şekilde, eskisi gibi sorunsuz devam ederse bu demektir ki o kişi de raide uyum sağlayabiliyor.. Bu şekilde kendi yerini alttan alttan hazırlar.. Anlatılmak istenen bence budur ve olması gereken de bu sanki

    Zaten bu tip end-game guildlere girmek isteyen biri kendine 10 kişilik raidlerde yer bulacağını düşünmemeli. 10m raidler çekirdek kadroyla yapılır, bu yüzden 25m için daha şanslıdırlar kanımca
  • bu oyuna sadece bu tarz hardcore guilddeki elemanlar değil,o tarz guildlere girmek için uğraşan oyuncular da vakit harcıyor,belki onlardan daha fazla.2 aydır gözlemlediğim kadarıyla raid spotu garanti olan eski oyuncular raidden raid e online oluyor,raid ini yapıp çıkıyor.kendine raid de yer bulmaya çalışan oyuncu ise "sen daha yenisin,guild e gireli kaç gün oldu" tarzı yaklaşımlarla oyundan soğutuluyor.birçok türk guild inde bulundum şuana kadar ve maalesef türk guild lerinin hepsinde bu olay var.guild leader ve officer tayfası ile olan samimiyet derecesine göre raidlere alınırsınız,raidlere hazırlıklı gelmek,raidlerdeki performans 2. planda kalır.ingilizceniz varsa ve illa türk guild i diye tutturmuyorsanız yabancı guild tavsiyemdir.bu oyuna kimse 2 3 ay boyunca raid spotu beklemek için para,zaman,emek harcamıyor
  • Eğer bir guild e girdinde Raid e girecek adam bulamıyorsan o guild den kaçacaksın. Ben Xavius da EU nun en iyi 10-20 guildi arasına girebilecek bir guild de oynuyorum. Eğer raid günü 50 kişi online ise 5 er tane 10 man açılır, oynanır. Bizde metod bu. Herkes kendi dengi adamlarla raidini yapıyor. Olması gerekende budur.
  • Bu tip guildleri bir türlü tasvip edemedim gitti, bana her zaman guilde oyuncu değil, eğlence değilde sanki guilde memur aranıyor ilanlarına benziyor. Gerçi bir çok Türk guildi bu halde alışmak gerek sanırım. Ne diyelim işiniz rast gelsin.
  • şu var raid spotu olmadan koruma nedemektir bunu anlamadım ben hazırsam ve online isem bana o spotu sen organize edemiyorsan sen neden guild de yöneticilik yapıyorsun?
  • iyi guildlerin hepsinde bu geçerlidir. en iyi progress kadrosu çıkarılır.
  • adamlar guild i oturtalı 3 senden fazla zaman geçmiş hala turk guild i soyle turk guild i boyle ! yabancı guild tavsiye ederiz falan . yahu adamlar bu zaman kadar ayakta kalmış birde progress in hep en ust lerinde olmuşlar , demekki birşeyleri aşmışki bu guild bu zamana kadar ayakta kalmayı başarmış siz hala boyle raid olmaz turk guildleri soylede boyle diyorsunuz:) ne yapacaklardı sıfırdan yeni 80 adamları alıp gear mı dizdirecekler? yoksa oturmuş kadroyu bozupta başkalarını alacaklar?

    ilan vermiş adamlar işte demekki ihtiyaç var raidlerde şu şu şu classtan adam lazım diye raid e sokacak adam arıyorlar. guild te 5 tane resto shaman var hangi birine spot garantisi verilsin ? soylemişler işte hak edene veriyoruz die.
  • Derler ya kraldan çok kralcılar vardır diye :) bir üst yazıda bunun kesin örneğini görebilirsiniz :)
  • destination oturmuş bir guilddir. bunca zaman ayakta kalması ve belli bi seviyede olması saygıyı hakettiğini gösterir.
    ama ne zamanki main spec'i shadow olan guild officer'ı luciena'nın elinde valanyr'i gördüm, o gün destination benim için bitmiştir. o günden beri destination officerlarını, en azından officerlardan biri olan luciena'nın bencil olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serserie

    iyi guildlerin hepsinde bu geçerlidir. en iyi progress kadrosu çıkarılır.

    şuanda en iyi türk guild i olarak görülen "shine" ı ele alalım,bunlar türkiyenin en iyi guild i yalnız hala lich king i kesememiş durumdalar,doğal olarak geri kalan diğer türk guildlerindede aynı durum sözkonusu.sindragosayı bile şuana kadar 3 türk guildi kesebilmiş,bu durum ortadayken bence hiçbir türk guild i kendini "hardcore" olarak görmemeli,hardcore luk bu değildir benim fikrime göre.en iyi progress kadrosu denen mantığı hiçbir zaman çözemedim zaten bu tamamen yeni recruit edilen oyuncuları raid e almamak için uydurulmuş bir bahanedir,o zaman tüm hardcore guildler oyuncu sayısını 25 yapsın recruitment falan yapmasınlar kendi aralarında paslaşsınlar,bu oyunda "türk guild" i adıyla bir guild kuruyorsanız oyuna ilgi gösteren,yetenekli,content için gerekli gear ı toplamış türk oyunculara da şans vereceksin,yoksa böyle olur durum,en iyi türk guild i hala lich king i kesememiş(10 man dahil).türk guildleri raidlere oyuncu alımında mevcut "kankacılık" olayından vazgeçmedikçe,hiçbiri hardcore değildir dünya sıralamasında da hiçbir yere gelemez.unutmayalımki bu oyunda herşey gear değil.




  • 10 ve 25 kişilik raidler.. 25i geçtik , 10 kişilik raidler tam anlamıyla guild parçalar.. Kimisine göre guildde gearları yüksek olanlar öncelik sahibidir bu 10 kişilik raidlerde; kimisine göre de GM, Officer ve tayfası öncelik sahibidir.. Yukarıda |PortaL| isimli arkadaşın yaptığı yorum son derece doğru bence de. Sağlamsan raid günü kaç online varsa ona göre bir ayarlama yaparak birden fazla grup çıkartabilirsin. 2 tane 25m belki çıkaramayabilirler; fakat 2 tane 10m rahatlıkla çıkartılmalı özellikle 25m ağırlıklı giden guildlerde.. Nedendir bilinmez bir tane 10 kişilik raid düzenlenir sözüm ona "ağır toplar" girer, 2 saat takılır, düşenleri linkler sonra da kaçar gider.. Kendince güvendiğin ya da raid yapmak istediğin insanlar olabilir, tamam ama güzel bir dağılım yaparak iki grup çıkarmak bence guildin başarısını daha da arttıracaktır. 25m zamanı su gibi raidler yapılacaktır.. Hatırlarım vanilla wow zamanı MC, Onyxia ve BWL'ye 2 tane 30-35 kişilik gruplarla giderdik.. Kim önce kesecek, kim önce temizleyecek diye de güzel bir rekabet olurdu.. Eğelenceyi arttıracağı gibi insanların guilde olan bağlılığını da arttıracaktır... Madem guildcilik oynamak isteniyor, üst düzey şirket yönetimi ruhuna bürünülüyor o zaman verimliliği arttırın .. Çalışanlarınızı da düşünün, bencil olmayın.. Yarın öbür gün evet arkadaşlar artık raid zamanı online sayısına göre 1den fazla 10 kişilik raid grupları çıkartılacaktır deyin bir anda yüzü güler herkesin valla.. Herkes oynasın, herkes görsün.. Gerçek anlamda guildcilik oynamak lazım artık.. Destination bu uygulamayı zaten yapıyor olabilir ama yapmıyorsa da bir kulak versinler derim ben.




  • Birkaç gün bu forumdan uzak kaldığımdan soruları gözden kaçırmışım. Sorulara kendi bakış açımızdan durumu anlatarak yanıt vermeye çalışacağım.

    "Raid spotunun garanti olmaması", guild officerlarıyla ahbaplığı ne düzeyde olursa olsun, guilde ne zaman girmiş olursa olsun iyi oyuncunun raidlere alınacağı anlamında kullanılmıştır. Tabi ki guilde başvuran herkesi kabul etmiyoruz ve guildi ihtiyaç duyulan sayı aralığında tutmaktayız. Fakat pek çok PVE guildi gibi bizim de 25 kişilik raidlere katılabilecek durumda 35-40 oyuncumuz hazır durumda ve sürekli bir rekabet halinde. Üstteki mesajlarda şikayet edilen "officerların kankalarının raide alınması" durumunun Destination'da olduğunu düşünmüyorum, oyuncularımızdan da bugüne kadar böyle bir bildirim almadık. Bu konuda çok iddialıyız.

    Guildimizde ahbaplığa veya guildde eski olmaya göre değil, o anki boss için (genelde progress bossları) ihtiyaç duyulan en iyi raid çıkartılır, bu raidlerde de kendi classlarındaki seçenekler arasından öne çıkan oyuncular bulunur. Bu şekilde bir rekabet içinde olmak istemeyen oyuncuların (raid spotu garantisi isteyen) zaten oyunu bu düzeyde oynamak isteyeceğini düşünmüyorum.

    Ayrıca çok fazla sayıda 10 man veya 2x25 man raid çıkarmamız söz konusu değil, 2x25 man raid çıkararak progress yapamazsınız. O hafta 25 man raidlere hiç girmeyen kalırsa, altlar ve puglarla desteklenerek salı günleri ikinci bir 25 man çıkarmamız söz konusu, o da gearda geri kalınmaması için.

    Öte yandan guild officerları olarak hiçkimseye raid spotu ayarlama sorumluluğumuz bulunmuyor. Tüm başvurularda bunu baştan belirtiyoruz ve guilde katılımları bu şekilde sağlıyoruz. Fakat bu durumu örneklerle açıklamak isterim:
    - 25 man farm seviyesindeki bosslarda item ihtiyaçlarına göre ve guilde yeni katılanların kendilerini ispatlayabilmelerini sağlayacak şekilde raid oluşturuyoruz.
    - 10 man raidlerde 3 grup çıkarıyoruz. Çekirdek kadrodan bir "süper raid" çıkarılıp lich king denenmesi söz konusu değil, zaten kanımca 3 grubumuz da bu hafta lich king'i kesebilecek kadar iyi. Gerekirse zorlandıkları bosslarda "daha iyi gearlı ve tecrübeli" oyuncularla desteklenirler.

    Hem 10 man hem de 25 man farm raidlerinde officerlar değil guilde yeni katılan ve kendisi ispatlama ihtiyacı duyanlarla item ihtiyacı olan oyuncular önceliklidir. Örneğin ben bu hafta 10 manlerde daha çok ihtiyaç duyanlar olduğu için boş oturdum, 25 man'e sürekli online olmama rağmen yalnızca Professör ve Blood Queen için girdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icyhot -- 12 Şubat 2010; 12:51:42 >




  • quote:


    bu oyunda "türk guild" i adıyla bir guild kuruyorsanız oyuna ilgi gösteren,yetenekli,content için gerekli gear ı toplamış türk oyunculara da şans vereceksin


    Zaten bu değil mi yapmaya çalıştığımız? Fakat şu da unutulmamalı ki böyle bir guilde gelip ICC hard modeları denemek isteyen bir oyuncunun bu düzeyde gear ve tecrübe sahibi olması gerekmektedir.

    quote:


    Raid spotu garanti etmeden nasıl iyi oyuncuyu koruyorsunuz?Çok merak ettim doğrusu.


    İyi oyuncu guilde ne kadar eski olduğuna ya da officerlarla ne kadar kanka olduğuna bakılmaksızın raide alınır ve bu şekilde korunur. Bir de bunun tersini düşünün, "hem raide girenlerden daha iyi, kendini daha çok geliştiriyor hem de riadlerde kenarda oturtuluyor ve itemlandırılmıyor"

    En iyi progress kadrosunu biz "o boss için ihtiyaç duyulan setupta o an en yüksek performanslı oyuncular" olarak görüyoruz. Yukarıda belirttiğim gibi kankacılık olmadığı konusunda oldukça iddialıyız. Eğer bir oyuncu hiç raide giremeyecek kadar kötüyse zaten bu durum karşılıklı konuşularak anlaşılabilir. Dönem dönem bir oyuncunun diğerinden iyi oynaması doğaldır, rekabet içerisinde tüm oyuncularımız kendini geliştirir, geliştiremeyen geride (ve raidlerin dışında) kalır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icyhot -- 12 Şubat 2010; 13:03:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ToughGui

    destination oturmuş bir guilddir. bunca zaman ayakta kalması ve belli bi seviyede olması saygıyı hakettiğini gösterir.
    ama ne zamanki main spec'i shadow olan guild officer'ı luciena'nın elinde valanyr'i gördüm, o gün destination benim için bitmiştir. o günden beri destination officerlarını, en azından officerlardan biri olan luciena'nın bencil olduğunu düşünüyorum.


    Guildimiz Ulduar zamanından beri bir yapılanma içerisinde, Ulduar yapılırken legendary item'ı alabilecek Luciena'nın alternatifi pek yoktu. İlk önce legendary itemı bir pala healerımız için toplamaya başladık (officer olmayan) fakat o 5. parçayı aldıktan sonra yakın zamanda oyunu bırakacağını belirtti. Bunun üzerine o dönemde tüm ulduar heroiclere healer olarak giren luciena item'ı toplamaya başladı (hala da gerektiğinde heal oynar)

    Mesela şimdiki legendary item olan shadowmourne'u düşünelim, item'ı kimin alacağını belirlemek için roll atıldı. Guild olarak roll'u kazanana yardım ediyoruz şimdi, dün profesör ve blood queendeki görevleri tamamladık, bakalım bu hafta sindragosayı da yapabilecekmiyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icyhot -- 12 Şubat 2010; 13:27:42 >




  • RANK LIST

    Hehe, armory'den bakınca rank 4'e kadar shadowmourne'u kullanabilecek class yok ki zaten. Asıl soru officerlar arasında bunu kullanabilecek bir class olsa siz yine de roll attıracak mıydınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elemriel

    RANK LIST

    Hehe, armory'den bakınca rank 4'e kadar shadowmourne'u kullanabilecek class yok ki zaten. Asıl soru officerlar arasında bunu kullanabilecek bir class olsa siz yine de roll attıracak mıydınız ?


    Ranklar armory'den anlaşılabilecek şekilde değil. Muhtemelen baktıklarınıza GM alt karakterleri, officer alt karakterleri falan da dahildir. Roll atanlar arasında guildde uzun süre officerlık yapmış fakat şu an biraz daha sakin bir hayat sürenler de var. Size örnek verecek officer bulamadık ama bu var bilmiyorum yanıt olur mu?

    Konuya bir de şu şekilde bakmak lazım; böyle bir item'ın alınması ve bir kişiye verilmesi tüm guild'in uzun süre çaba göstermesini ve pek çok raidin o seçilen kişiye atanmasını gerektiriyor. Böyle bir item'ın alınması isteyen oyuncunun da ciddi fedakarlığını gerektiriyor. (Sadece PS lerin toplanması onbinlerce gold). Dolayısıyla item'ı alacak kişinin de kendini guilde ispatlamış birisi olması gerekli elbette. Hiçbirimiz guilde bir kişinin gelip, gelir gelmez legendary'i alıp, aldığının ertesi günü guildden gitmesini istemeyiz (başka guildlerin başıan gelmiş örnekleri var). Bu şartları sağladığını düşündüğümüz herkes roll'de yer aldı, fakat bu konuda yine çok adil olduğumuzu düşünüyoruz. Gördüğüm kadarıyla tüm Warrior, paladin ve DK'larımız durumdan memnun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icyhot -- 12 Şubat 2010; 13:02:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sargeist


    quote:

    Orijinalden alıntı: serserie

    iyi guildlerin hepsinde bu geçerlidir. en iyi progress kadrosu çıkarılır.

    şuanda en iyi türk guild i olarak görülen "shine" ı ele alalım,bunlar türkiyenin en iyi guild i yalnız hala lich king i kesememiş durumdalar,doğal olarak geri kalan diğer türk guildlerindede aynı durum sözkonusu.sindragosayı bile şuana kadar 3 türk guildi kesebilmiş,bu durum ortadayken bence hiçbir türk guild i kendini "hardcore" olarak görmemeli,hardcore luk bu değildir benim fikrime göre.en iyi progress kadrosu denen mantığı hiçbir zaman çözemedim zaten bu tamamen yeni recruit edilen oyuncuları raid e almamak için uydurulmuş bir bahanedir,o zaman tüm hardcore guildler oyuncu sayısını 25 yapsın recruitment falan yapmasınlar kendi aralarında paslaşsınlar,bu oyunda "türk guild" i adıyla bir guild kuruyorsanız oyuna ilgi gösteren,yetenekli,content için gerekli gear ı toplamış türk oyunculara da şans vereceksin,yoksa böyle olur durum,en iyi türk guild i hala lich king i kesememiş(10 man dahil).türk guildleri raidlere oyuncu alımında mevcut "kankacılık" olayından vazgeçmedikçe,hiçbiri hardcore değildir dünya sıralamasında da hiçbir yere gelemez.unutmayalımki bu oyunda herşey gear değil.


    Hardcore guild tanımı Türkiye için düşünüldüğünde doğru tanım sayılabilir. Çünkü Avrupa'daki ve amerika daki oyuncuların gerek ekonomik ve sosyal yapıları, gerek bu tür oyunlara bakış açıları ve internet alt yapılar sebebiyle çok daha şanslılar. Örneğin Avrupa' da aktif 1 milyon oyuncudan 200.000 hardcore oyuncu olduğu farzedelim.Kabaca bir tahminle bunlardan da 10000 tanesi ilk 100 guildin içinde bulunduğunu düşünürsek. Genel oyuncu yüzdesi içindeki payı %1 dir. Hardcore olarak bu oyunu oynayanlar içindeki payıda sadece %5 dir.

    Şu an Türkiye de bu oyunu oynayan insanların bir çoğu üniversite öğrencisi durumunda ve ekonomik olarak bu oyun bir çoğu için lüks . Ve genelde hepsi Türkiye deki şartlar gereği gelecek endişesiyle Vize ve final zamanları oyuna uzunca bir süre ara veriyor . Aynı şekilde yarı yıl ve yaz tatillerinde nerdeyse yarı yarıya düşüş oluyor. Geriye kalan çalışan kesimse yine Türkiye nin şartları gereği akşam 8 de ancak evinde olup , sabah tekrar 7 de kalkabilmesi için gece 1 de çıkması gerekiyor. Ve halen Türkiye deki Oyuncu kesminin genel mantalitesi " Oyuna para mı verilir ?" ve yukarda ki bir arkadaşın belirttiği " devlet memuru gibi adam alınıyor , Türk'sem ve bu oyunda isem alacaksınız kardeşim beni guilde" mantığına sahip olan insanlar arasından seçim yapması ve bizi anlaması oldukça zor . Çünkü birini alıyoruz Guild e; raid saati belli o saatte herkes online olur raid e gidilir. Bakiyoruz adam yok ertesi gün geliyor raid saatini 3 saat geçe " ya kusura bakmayın ben raide gelemiyecem kafam bozuk bg de 2 adam kesip çıkıcam." Şimdi 24 kişi raid yapmak için 1 kişi beklemek yerine mecburen fazla oyuncu almanız gerekiyor. Ha bunlada bitmiyor aldığınız adamın kişiliği zayıf oluyor sürekli serverde olsun, guild içindeki diger oyuncularıyla olan münasebetiyle olsun, sorun çıkaranlar oluyor, bunları da elemek durumundayız. Adamı guilde alıyoruz oyunculardan borç para istemiş ve bizden de 7-8 kişi vermiş. Adam topu topu 5k gold u alip akşamına kendi arkadaşlarıyla pvp yaptığı servere migrate etmiş. Yada Guild e alıyorsunuz neden hemen raide almıyorsunuz, neden itemleri bize vermiyorsunuz diyenler var. Bunu da yaptık geçmişte guilde aldık adamları bizden bir çok kişi kendi isteğiyle bize faydaları olsun itemlensinler diye kendi spotlarını verdiler. Adamlar 1 hafta olmadan tutup ya charı satıyor yada kendini birşey zannederek hiç görmediği kesmediği bossları bizimle kesip bunun çok kolay birşey olduğunu zannedip ayrılırak 3 aylık guild kurup başka nicklerle tekrar guilde başvuruyorlar. Eğer biz guild de 25 kişinin aynı anda online olup aynı zamanda DC yemeden, Elektrikleri gitmeden Laga girmeden, bilgisayarı kasmadan , Annesi bilgisayarının fişini çekmeden en az 1 yıl bizle oynabileceğini %100 garanti eden kişiler bulursak o zaman ne fazladan adam almaya gerek kalir ne de Progresslerde EU guidlerinden geri kalma sıkıntımız. Ki buda Yine tekrar tekrar söylüyorum Türkiye'deki Oyuncu sayısı ve bu oyuncuların kalitesi ve ekonomik,sosyal, internet ve pc durumları göze alıp bunların içinden O EU serverlerindaki %5 lik hardcore oyuncu oranındaki Türk Oyuncusunun , Türkiye de bulunan ve end game yapmaya çalışan 5-6 Guide dağıldığını düşünürseniz aslında bunun ne kadar zor bir iş olduğunu anlarsınız. Biz Lady Vash i kestiğimiz de lag nedeniyle 600 latencyle Gece 12 de raide başlayıp 4 de bitiriyorduk ve bu esnadan kopan olursa diye 8-9 tane player bıkmadan usanmadan saatlerce instance kapısında bekliyordu. Bu bekleme işini birçok Yabancı End game guild uyguluyor. Şuan bu şartlarda raid yapabilcek kaç tane Türk oyuncusu tanıyorsunuz..

    Türkiye de aslında durum çok da vahim değil çok çok iyi oyuncular var bunları guildimize almaya çalışıyoruz ama dediğim gibi ya yukarıda saydığım Türkiye ye özgü sorunlar ya da bu oyuna bakış açıları yüzünden arkadaşlarını bırakamayanlar var. Ama bu EU serverlerinde böyle değil işte End game amaçlayan insanların ve Şuan Türkiye de hiç bir guildin kesemediği dediğiniz Lich kingi kesen guildler Arkadaşları için değil başarmak ve bu oyundan zevk almak için oynayan hayatında hiç bir anlamda kaygıları ve sorunları olmayan insanlar. Varsa da bu oyuna yansıtmıyorlar ve başarılı oluyorlar. Benim main charımdaki Played time 372 gün digerindekide 142 gün . Bu oranlara sahip ve cidden oyunculuğu çok iyi olan , bu oyunu severek , sıkılmadan oynayan insanları Türkiye de bir araya toplamakta nerdeyse imkansız.

    Biz o söylediğiniz Kankacılık , Gm need before player mantalitesini Karazhan raidleri zamanında bıraktık biz bu guidi bu yüzden kurduk ve bu zaman kadar başarıyla getirdiğimize inanıyoruz. Bazı arkadaşların örneğin MCZAGA ( Samana) shaman arkadaşımız gibi şikayetleri olanlarda olabiliyor bunlarında mantıklı açıklaması mutlaka vardir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Elemriel

    RANK LIST

    Hehe, armory'den bakınca rank 4'e kadar shadowmourne'u kullanabilecek class yok ki zaten. Asıl soru officerlar arasında bunu kullanabilecek bir class olsa siz yine de roll attıracak mıydınız ?


    şuan Guilde 6 tane shadowmourne var . Bunlardan 2 si bizde Officerlik yapmış olup yine böyle insanların yazdıklarına ithamlarına, cevap vermekten yorulup oyundan soğumamak adına tekrar raider rankına dönmüş kişilerdir. Diger alan 3 arkadaşımız 3-4 aylık player 1 taneside 1 ayını doldurmamış trial oyuncudur. Bu insanlara istediğiniz zaman girip item konusunda endişeleriniz oldu mu yada size karşı yanlı davranıldığını düşünüyor musunuz diye sorun lacevabınızı alıcağınıza eminim. Bu şu sebepten dolayı kaynaklanıyor Şu an kurulu olan bir çok irili ufaklı Türk guildleri sizin söylediğiniz derebeyliği mantığyla işlediği için ordan bize geçen oyuncularda bizi ve buradaki insanları tanımadığı için bizleri yada Diğer end game amaçlayan 3-5 tane guildi de aynı kefeye koyuyor.

    Bir Söz vardir. " Başarının sırrı nedir bilinmez ama başarısızlığın sırrı herkesi memnun etmeye çalışmaktır" . Bundan sonra buraya gelecek bi çok postta eminim ki kendi tarafından bakıp memnuniyetsizliği yada geçmişte bizle yolları ayrılmış insanlardan gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruelmax -- 12 Şubat 2010; 15:17:17 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.