Şimdi Ara

Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.712
Cevap
52
Favori
131.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kart gelmeden bana da sanal kart tanımlamadılar. Size neden yaptılar ki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sanal kart için başvurmadım kendiliğinden açmışlar, sonra kullanabilirmyim diye sordum ve sorunsuz kullandım. Hala kartı teslim almadım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEVERDIES

    Ben sanal kart için başvurmadım kendiliğinden açmışlar, sonra kullanabilirmyim diye sordum ve sorunsuz kullandım. Hala kartı teslim almadım.

    Ne zaman onaylandı kartınız? Benim onaylandıktan 3 gün sonra elimdeydi tabii kuryede bölgeden bölgeye değişebilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartım gelmemesine rağmen, denizkartım uygulamasından sanal karta başvurdum benimde anında açıldı sanal kart.

    Şimdi 200tl harcamaya 100tl veriyor değil mi bu, ben yanlış anlamadım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam hatırlamıyorum ama 1 hafta civarı olmuştur. Dün konuştuğumda kuryede demişlerdi.

  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    Bana sanal kart tanimlanmamis,Denizkartim dan sanal kart başvurusu yap diyorum ,uygun kartınız yok diye izin vermiyor,müşteri hizmetlerini mi aramam gerekiyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 10 gün önce onaylandı ancak henüz teslim alamadım bu ay gidecek muhtemelen. Denizkartım ve denizbank mobil üzerinden de baktım sanal kart oluşturmama izin vermiyor. Sanal kart oluşturanlar neye göre belirleniyor anlamadım.

  • Ayın 16sında başvurdum. Halen ulaşmadı. Bu ay bitmeden ulaşmayacak gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.tesi başvurdum pazar onaylandı ,Denizbank müşterisiyim ve kartı şubeye istedim acaba 2 gün içinde yetişir mi?.Kart basıldı kuryeye verildi vs gibi SMS bilgisi geliyor mu?,nerden takip esiyoruz belli değil galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan ayini gecirenler için temmuz ayini da dahil etseler basvururum. Ama bu haliyle 100 lirasi gitmiş oldu ki bu da sicak firsatcilar icin kayip demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart gelmeyenler mh yi arayın. Eğer kuryenet te ise takip kodu alıp kuryenet i arayın. Kuryenet e kalırsanız 1 ayda da gelmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hrn001 H kullanıcısına yanıt

    Kuryenet i bugün 10 defa aradım ya ilk saniyelerde telefon kapanıyor, yada takip kodunu girer girmez. Kesinlikle ulaşmak mümkün değil.

  • bu ay sonuna kart yetişmeyecek , kampanyadan bu ay yararlanamayacağız gibi mesajlar gelmiş. kampanya şartlarında 3 ay ile ilgili herhangi bir sınırlama getirilmemiş. yani benim anladığım kartınızı teslim aldıktan ya da kullanmaya başladıktan sonraki 3 ay şeklinde. ya da teslim alınan ayın sonuna kadar olan süre +2 ay.. ben mi yanlış yorumluyorum? kartın onaylanmış ama sana henüz teslim edilmemiş, diyelim ki mayıs ayında teslim oldu. senin zaten kart gelmediği için nisan ayında alışveriş yapma fırsatın olmadı ki....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 27 Nisan 2021; 4:30:6 >
  • Ben dün gece başvuru yapmıştım. bugün sabah aradılar. nasıl olacak nisan ayı bitti dedim, başvuru işlemlerini gerçekleştirirsek yeni kampanyamız hakkında bilgi vereceğim size dedi. ta en son adıma kadar devam ettik. sonunda yeni bir kampanyamız var, 2 ay boyunca yapacağınız harcamalardan 200 tl kazanabileceksiniz dedi. ben de kampanya hala 300 tl olarak internet sitenizde duruyor dedim, güncellenmemiştir demişti sabah. ama hala aynı şekilde duruyor. bence kafadan uydurdu beni arayan kişi.. en düşük aidatı olan kartta gold kart imiş 187 tl. öyle olunca ben de o zaman vazgeçtim , başvurumu iptal edin dedim.. iptal ettik.... ama kart gelmeden sanal kart aktif olacaksa şansımı bir daha denesem mi diyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eranyumm

    Ben dün gece başvuru yapmıştım. bugün sabah aradılar. nasıl olacak nisan ayı bitti dedim, başvuru işlemlerini gerçekleştirirsek yeni kampanyamız hakkında bilgi vereceğim size dedi. ta en son adıma kadar devam ettik. sonunda yeni bir kampanyamız var, 2 ay boyunca yapacağınız harcamalardan 200 tl kazanabileceksiniz dedi. ben de kampanya hala 300 tl olarak internet sitenizde duruyor dedim, güncellenmemiştir demişti sabah. ama hala aynı şekilde duruyor. bence kafadan uydurdu beni arayan kişi.. en düşük aidatı olan kartta gold kart imiş 187 tl. öyle olunca ben de o zaman vazgeçtim , başvurumu iptal edin dedim.. iptal ettik.... ama kart gelmeden sanal kart aktif olacaksa şansımı bir daha denesem mi diyorum.

    Ben kendi adıma örnek vereyim fiziki kart gelmeden sanal kart açamadım (mh sordum ilk başta onlar da fiziki kart gelmeden açamayız dedi) fiziki kart elime ulaşınca da otomatik olarak sanal kart açıldı bende durum bu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Son aşamada verilen bilgi fena güldürdü. Yorum yazarken bile gülüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can851

    Ben kendi adıma örnek vereyim fiziki kart gelmeden sanal kart açamadım (mh sordum ilk başta onlar da fiziki kart gelmeden açamayız dedi) fiziki kart elime ulaşınca da otomatik olarak sanal kart açıldı bende durum bu

    Alıntıları Göster

    belki mayıs ayı için şartları güncelleyip devam edebilirler bir ihtimal. bekleyelim bakalım, olursa mayıs ayında tekrar başvuru yaparım. olmazsa da kendileri bilir.

  • Bu Kuryenet ne kadar da kalitesiz, üçkağıtçı bir firma ! Şimdi şöyle ki; geçen gün kuryenet i aradım ve bugün için kartın evime geleceğine dair randevu verdiler ve ben bugün kart gelecek diye evden dışarı adım atmadım. Mesela yemeksepeti yemek getirdi evdeydim, amazon kargo getirdi, şu saatte;

    Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl

    ve evdeydim. Ama kuryenet e kıllık olsun diye çalan kapıyı (!) açmadım !


    Sözde ben evde yokmuşum, ne lanet bir firmadı bu böyle! ;

    Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl




  • hDundar kullanıcısına yanıt

    Hocam ne yazık ki durum aynen böyle.

    Ayın 12'sinde onaylanan kartım bugüne kadar adresime ulaşmadı. Ancak sayın ve pek kıymetli (!) Kuryenet'e göre 16, 22 ve 27 Nisan tarihlerinde evde değilmişim (!) Utanmadan eve uğramış gibi kayıt düşüyorlar. Bu arada eve kargoların geldiğini ve kargoları rahatlıkla teslim aldığımı söylememe gerek yok tabi.

    Kuryenet'i kaç kere aradım, ulaşabildiklerimde, sanki getireceklermiş gibi randevu aldılar. Denizbank'ı arayınca da Kuryenet takip numarasını verip işin aciliyetini Kuryenet'e bildireceğiz deyip geçiştirdiler.

    En son bugün de aynı şey olunca başlarım sizin yaptığınız işe deyip -elime geçmeyen- kartı iptal ettirdim. Kuryenet için de Şikayetvar'da kayıt açtırdım. Sen sağ, ben selamet...

    Olan bizim kampanyaya oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir kart acil lazimsa subeye istiyeceksiniz, benim kart persembe gunu onaylandi pazartesi subeye teslim edildi ve o gun aldim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.