Şimdi Ara

Delonghi PAC N81

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda yıllar öncesinde açılmış ve bugüne kadar devam eden çok sayıda konu bulunduğunun farkındayım. Bu yüzden lütfen mevcut konulardaki mesajların tekrarı niteliğinde "işe yaramaz, çöp, gereksiz vs." sözlerle vaktinizi harcamayınız.

    Bilgi sahiplerine ve kullanıcılarına Delonghi PAC N81'in bir önceki modelde (PAC N80.1) görülen su akıtma, ortalama 1 yıl sonunda soğutmama gibi sorunları taşıyıp taşımadığını sormak istiyorum.



  • neoawaken N kullanıcısına yanıt
    Hmm bende delonghi n81 veya electrolux 09 modeli arasındayım ikiside aynı fiyat 999tl :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde kimsede yok, deneyeyim oyleyse, diyerek aldim N81'i. Ilk defa mobil klima kullaniyorum. Ereyon'dan 960 TL'ye geldi. Oraya klima hakkinda kanaatimi yazdim. Bugune kadar oldukca memnunum. Malum "gurultu" bahsinde beni rahatsiz edecek, uykumu bozacak, calismama mani olacak duzeyde olmadigini soyleyebilirim. Kiraciyim ve tasinma sirasinda demontajla ugrasmak istemiyordum (hem vakit hem masraf acisindan). N81'in yanlis bir tercih olmadigini dusunuyorum; ancak uzun vaadede herhangi bir sorun cikarir mi, bilemiyorum. @0je

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neoawaken N kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzu gördüm orada.Hava borusunu camdanmı çıkardınız? Klima çalışmadanda nem alma modu çalışıyormuş,suyu nereye biriktiriyor?deposu varmı?
    Teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0je -- 5 Haziran 2015; 16:52:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, kapıdan dışarıya doğru çıkarıyorum. Tabii sabah klimayı kapatıp kenara koyuyor, eve geldiğim zaman tekrar ayarlıyorum. Pencereyi sinek, böcek gelmesinden endişe ettiğim için açamıyorum. Her ne kadar sinek kovuculara başvuruyor olsam da tek bir ısırık birkaç gün boyunca kaşınmama yol açıyor :) Henüz sıcaklıklar "aşırı" olarak addedilebilecek seviyeye gelmediğinden boruyu pencereden çıkarmak muhtemelen klimanın etkinliğini artıracaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neoawaken N kullanıcısına yanıt
    Kapıdan dışarıya çıkarıyorum derken hangi kapı? Sadece nem alma fonksiyonuda çalışıyormuş?su biriktirme deposu varmı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi odada bulunuyorsam o odanın dışına, antreye doğru sıcak havayı gönderiyorum. Oturma odasındayken de uyurken de aynı şekilde yapıyorum. Dolayısıyla koridor oldukça ısınıyor.
    Nem alma fonksiyonu var, evet; ancak henüz hiç kullanmadım. Su deposu mevcut. Alt kısımda küçük bir tıpa var. Onu açarak biriken su tahliye ediliyor. Soğutma işlevini yürütürken çok az su birikiyor. Muhtemelen suyun bir kısmını sıcak hava borusundan atıyor.
    Muhakkak fark etmişsinizdir; fakat yine de hatırlatmak isterim: Isıtma özelliği yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.