Şimdi Ara

DELL 7537 Hakkinda....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bende bu cihazdan almak istiyorum fakat kafamfa soeu isaretleri var yardimci olursaniz cok sevinirim dostlar:

    1-Ekrand bakis acisi degistiginde bozulma oluyormu?

    2-Klavyesi kullanimi rahatmi zira program yazicam benim icin onemli? Tuşlar basinca içe çok fazla çokuyormu? Bu konuda rahat edemeyenler duymustum.Kisacasi klavyesi hakkinda cok suphelerin var beni aydinlatin ey dostlar :D

    3-Fanın cıkısı ekrana denk getirmisler bu ekranda isinma yapiyormu? Bilgisayarin isindigi durumlarda sorun olustururmu ? Ekranda piksel olmesi vb. Sorunlar..,

    4-Islemcinin oyunlarda veya islemciyi calistiran programlarda cok isinacagini savunanlar var bunlar dogrumu?

    5-bu Islemci boylesine iyi bir ekran kartini tam performans calistirabilirmi?

    6-son olarak freedos almayi dusunuyorum win7 kurucam performans duser mi? Uyum sıkıntisi olutmu driverlarda. Ya da win 8i orjinal olmayanini kursam performansi etkiler mi?


    Simdiden cooook tesekkur ederim, iyi forumlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 1-http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-15-7537-Notebook.104976.0.html burda inceleme yapılmış ekran açısı idare eder.
    2-Klavye kullnımı kişiye göre değişir ama başlığı var bu makinenin oradan bakın sorularınıza cevap bulabilirsiniz genelde klavyesinden memnunlar.
    3-Fan çıkışı birçok ince kasalı makinede ekran altındadır bu sorun teşkil etmez dediğiniz sorunlara rastlanılmadı.
    4-Ulv düşük voltajlı işlemci kullnılmış normal kullnımda oldukça normal ısılara sahip,ağır oyunlarda her makinede olduğu gibi bundada ortalama 80C ısıya ulaşmanız ve aşmanız mümkün birçok markanın donanımlı modellerinde bu mevcut aşırı bir ısınma gözlemlenmedi.
    5-Bu işlemci i3 seviyesinde ağır oyunlarda yinede yeterli gelebilecek işlemci oyun oynayan arkadaşların aldığı fps'ler normal fps performansında.Ekran kartına darboğaz yapmıyor kısaca.
    6-win7 kurulabilir,performansta sorun olmaz,lisansız yazılımda öyle işletim sistemi tercihi size bağlı.Birde online oyun oynuyorsanız bubilgisayarın kablosuz kartında lag sornu çok başlığında birçok kişi bu soruna değinmiş.




  • bozulma derken onu tam anlamadım

    2 Klavyesi bence çok güzel valla bir alıştım öyle böyle değil çok rahat. İçine tamamen çökmesi gerekmiyor. Bende web yazılım yapıyorum sıkıntı çıkmıyor. çatır çatır yazıyor valla ama diğer laptoplardan farklı bir klavye öncelikle biraz alışmak gerekiyor alışınca on numara ama.

    3) Ekranın orada olması suana kadar hiçbir sorun teşkil etmedi ileride de etmez. Ekran ısınmıyor cünkü

    4) Çok oyun oynamadım bu konuda denedim bilgisayarı fan zaten günlük program v.s kullanımında çalışmıyor. Sıfır ses oyunlarda aşırılığa kaçtıgında Hard Full ayarlar yani fan çalışmaya başlıyor ama gayet sessiz. Isınma oluyor hafif ancak oda ekranın orada bulunan çıkıs yerlerinde ısıyı hissedebiliyorsun. Power tusunun oldugu hizada bir ısınma meydana geliyor ancak fan çalıştıgı için sıkıntı olmuyor. Programlarda fan bile çalışmıyor. 5 - 6 sayfa aşağı phohotsop açmam filezilla server bağlantıları hepsi açk fan calısmıyor bile

    5) yukarıda da arkadaşın belirttiği gibi i3 performansında bir işlemci gibi. Oyunlarda hiç sıkıntı yapmıyor fps değerleri normal değerler. yani rahat yetiyor.

    6) Dell sitesinde driverlere bak win7 desteği varmı oradan öğrenebilirsin. Lan kartı sorununa birçok kişi değinmiş ancak ben online oyun çok oynarım LOL, Metin2 v.s ping sorunu yada kesilme sorunu yaşamadım bende skıntı olmadı yani hiç. Buda benim şansım olabilir belki de :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.