Şimdi Ara

Death Stranding İnceleme Puanları (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
5.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyun çöp kimse kusara bakmasın kojima mgs gibi bir şahaseri yapan adamsın bu nedir abi.yapacaksın snake benzeri tarzı bir karakter destansı bir hikaye müzikler falan tamamdır.bu kadar saçmalamaya ne gerek var
  • 2019'da çıkan çok iyi oyun olmadığı için kesin bu oyun alır GOTY.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Oyun daha çıkmadan çöp demek nasıl yapılıyor anlamıyorum
  • Bun inceleme puanları zerre birşey ifade etmiyor benim için. Elalemin oyun zevki yüzünden düşük puan alanı dersin, yüksek puan alan mı dersin... Aç youtube u, izle 5-10 dk zaten 3-5 bişi anlarsın. Seversen al oyna sat zaten neyin kafası bu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rambocuk

    Bu yıl oynadığım en iyi oyun cod mmw yılın oyunu olarak seçmeden önce bunu denemeliydim fakat incelemelere bakarsak denesemde bir şey değiştirmeyecek gibi yılın oyunu cod mmw


    Abi Call of Duty: Modern Warfare 82 ortalama ile goty olacaksa kimse kasıp uğraşmasın iyi oyun yapacağıza.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jowiyaga

    Oyun daha çıkmadan çöp demek nasıl yapılıyor anlamıyorum <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">


    oyun çıkmadan goty nasıl deniliyorsa çöp de öyle deniyor
  • Bu oyuna goty demekte ne bileyim .d.d
  • IGN Italy 98, IGN Brazil 90 verip hak yolunu bulmuş. Çoğunluk oyunu beğendi
  • Birader kavga çıkaran burda bile oyun konusunda bile insanları ayıran aptal saptal yorun yazan sensin antixbox musun nesin isteyen gider pc sistemi toplar istediği oyunu pcde oynar ister xbox alır ister ps alır senin kafada ki örümcek kafalar hepiniz her yerde böylesiniz insanları ayıran birbirine düşüren adamlar yok bizim konsolomuzda böyle oyunlar var pcde ne var felan olm 15 yaşında bile olmaman lazım şöyle yorum yapman için yada geri bir zekada olman lazım ciddiyim senin kafada ki adamları hiç anlayamadım zaten ps özel oyunları sevseydim gider ps alırdım ben küçüklüğümden beri ps kullandım artık pcdeyim ama senin gibi 2000 tl'lik konsoluyla milleti eziklemeye çalışan bir yoğanta ömrüm boyunca olmadım olmamda boş hayatına devam et
  • adam ordan buraya gezip duruyor kargo götürüyor 2 sinematik görüntü yapmışlar bu kadar oyun. böyle goty mi olur :D
  • Bu nasıl inceleme puanı, ne saçmalık.
    100 veren de var, 35 veren de. Tamam biri çok beğenmiş abartıp 100 vermiş de, beğenmeyen nasıl abartıp 35 veriyor. İnceleme puanları kafayı daha çok karıştırıyor. Enteresan saçmalıklar silsilesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun inanılmaz bir hikaye anlatımı, atmosferi ve teknolojik yanları var ancak oyun oynanış anlamında oyunun çok nitelikli ve herkese hitap eder bir şekilde olduğu söylenemez. Büyük ihtimalle bu yüzden oyuna bazı basın kuruluşları düşük not vermiş
  • 60 puan alması bile mucize
  • Cod oyun olarak bundan iyidir en azindan gorevini yerine getiriyor keyifli ve eglendiriyor gameplayi guzel. Bu goty olursa cod neden olamasin bunda gameplay olarak oradan oraya kargo tasi vs sikar yani kusura bakmayinda gameplayi para yapmiyorsa istedigi sinematigi sunsun bana gider sinema izlerim onun icin. Oyun diyorsan gameplay ilk once gelir sonra sinematik hikaye vs ama oyun bu adi ustunde temel oynanis elementleri sikacaksa ne yapayim o oyunu.
  • Yılın en iyi grafikleri yine PS4'ten geldi. Skin, hair rendering, HDR, foliage, karakterler, tasarımlara hayran kalmışlar.

    2020'de de TLOU2, Ghost of Tsushima ve PS5 ile fatality bekliyorum.
  • Özeti: %80 kuryelik yapıyoruz, gittiğimiz harita bomboş, Aksiyon yok gibi bir şey. Hikaye dumur etmiyor ama idare eder. Kesinlikle ve kesinlikler her kesime hitap eden bir yapım değil. Bence 70-80 arası bir şey. Kötü değil, vasat hiç değil ama kesinlikle çok iyi de değil, klasik olma adayı da değil. GoTY olma ihtimali normal şartlarda sıfır. Bu yıl herhalde RE2 FF14 DMC ve Sekiro yarışır..
  • 34 tane 90 puan ve üzeri, 14 Tane 80 ve üzeri puan var. 11 Tane 70 ve altı puana mı takıldınız da bu oyuna çöp diyorsunuz ??!!! Bu nasıl bir mantıktır ?!?!? Stevivor un yaptığı hit alma çabası. Bu kesin. Ama çöp diyenler siz de ayıp ediyorsunuz. Bu oyun herkese göre olmamasına rağmen, çok yüksek puanlar almış. Bence bu büyük başarıdır. Kojima yine yaptı yapacağını.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bana göre insanlar 100 puanın mantığını anlayamıyor, zannediliyorki 100 puan alan oyun kusursuzdur, adam oyuna kusursuz olduğu için değil, tamamen öznel bir bakış açısıyla çok sevdiği, çok beğendiği için 100 veriyor, bir oyunu veya filmi çok sevmişsem benim içinde 100 lüktür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IGN US incelemesini yapan editörhttps://people.ign.com/tristan_ign_au Avusturalya'lı. Ve sanırım ilk incelemesi bu. Topa tutmuşlar yorumlarda. Gamespot 90 vermişse, EGM 100 vermişse vardır birşey. Jeuxvideo.com bu fransız sitesi. Ben bu adamların yüksek puan verdiğini çok az gördüm. 95 vermişler. Velhasıl Kelam bu oyun olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.