Şimdi Ara

dealextreme.com sitesinde yardıma ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar. Ben forumu uzun zamandır takip ediyorum ama genel olarak herşeyden fazla anlamadığım için mesaj yazmıyor sadece okuyup yardım alıyordum.
    Şimdi gelelim asıl konuya. Ben dealextreme.com'dan birşey aldım ve ürün bozuk çıktı. Site yetkililerine bunu bildirdim ve bana dönüş yaptılar. Ama yaptıkları dönüşü pek anlayamadım ve yardımlarımızı bekliyorum.

    hello,

    We apologize for any inconvenience caused to you.how about give you $8 discount ?

    if you wanted replacement,you need return it to us first.

    which solution do you prefer ?

    sincerely,
    fendy


    Verdikleri cevap bu sizden yardımlarınızı bekliyorum cevap veren herkeze şimdiden çok teşekkürler.



  • hocam sana 8dolarni nasl iade edeblceklerni soruyolar yada urun dgsmi istiyosan once urunu gndrmen gerektgni solemsler para iadesi istyosan paypal hesabna oderler
  • hocam ben o ürüne 25 dolar vermiştim bana 8 dolar iade diyorlar. Ne demeliyim cevap olarak
  • Simdi suda var.. Oraya geri gonderme parasi nekadar tutacak ? Egerki cok tutmuyorsa geri gonder yenisini gonderirler sana....
    Baktigim kadariyla Hong Kong da bu sirket ve oraya gonderme parasi baya tutar..

    Mumkunse arizayi detayli olarak yaz gerekirse fotograflarini cek gonder ve posta parasinin cok tuttugunu soyle. Ama %100 urunu geri istiyecekler nerdeyse eminim bundan.
  • Evet bencede benden en az 30 40 dolar kargo parası isteyecekler zaten. bu siteden daha önceden aldığım birsürü şey var ama bu bozukluk ilk defa başıma geldi.
    Bunları anlatırsam bişeyler ayarlarlar mı? Çünkü diğer türlü bi dünya kargo parası vericem, diğer türlüde 25 dolara aldığım bozuk ürüne karşılık 8 dolar alacağım her türlü zarardayım.
  • Evet malesef uzak yerden alisveris yaparken bunuda goz onunde bulundurmak gerekiyor..
    Sen arizayi guzelce anlatan bir mail cek ve fotograflar ekle dedigim gibi ama yardimci olmaz urunu geri isterlerse 8 dolarini almaktan baska sansin yok bu durumda..

    Bende bir siparis vermistim yurt disindan degildi ufacik canta yirtik cikti.. Iletisime gectim once cantayi yollamami istemislerdi fotografini ekledigim halde.. Zarfa koyup yollamistim ellerine ulastikdan sonra yenisini yolladilar bana. Baska turlu yardimci olmuyorlar bildigim kadariyla cunku onlarda o urunu geri iyade ediyor bildigim. Birazda insaflarina kalmis birsey.
  • kısaca çeviriyorum mesajı;
    özür dileriz. size 8$ indirim versek nasıl olur?
    eğer değiştirmek istiyorsanız ilk olarak ürünü bize yollamanız gerek.
    hangi çözümü tercih edersiniz?
    saygılar
    fendy

    ________
    diğer arkadaşların yazdığı gibi 8 dolar falan vermiyorlar yani. bir dahaki alacağın üründen indirim yaparlar büyük ihtimal. göndermeye kalksan ayrı kargo parası. al başına dert.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.