Şimdi Ara

DayZ Er ya da Geç Konsollara Çıkacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obantr

    @drfree1 <br><br>Cahillik etme Amerikan Ordusu ARMA'yı kullanmaz. ARMA Similasyon değil oyundur.<br>ABD Ordusu VBS2 ve VBS3 (Virtual Battle Simulation) adlı programı kullanır.<br><br>Evet ARMA silah ateş etme ve nişan alma konusunda hiç gerçekçi değil çok yavaş ayrıca saydığım her şey doğru 2m yükseklikten düşüp ayağın kırılıyorsa o oyun gerçekçi değildir.<br>Ayrıca gerçek hayatta ARMA'dan çok farklıdır.


    arkadaşım vbs2 nin kullandığı oyun motoru ney bi araştır arma nın motoru sıkmıyorum kafamdan

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drfree1

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: obantr<br><br>@drfree1 <br><br>Cahillik etme Amerikan Ordusu ARMA'yı kullanmaz. ARMA Similasyon değil oyundur.<br>ABD Ordusu VBS2 ve VBS3 (Virtual Battle Simulation) adlı programı kullanır.<br><br>Evet ARMA silah ateş etme ve nişan alma konusunda hiç gerçekçi değil çok yavaş ayrıca saydığım her şey doğru 2m yükseklikten düşüp ayağın kırılıyorsa o oyun gerçekçi değildir.<br>Ayrıca gerçek hayatta ARMA'dan çok farklıdır.</blockquote><br><br>arkadaşım vbs2 nin kullandığı oyun motoru ney bi araştır arma nın motoru sıkmıyorum kafamdan


    Vay canına benim haberim yoktu ARMA ile VBS2 aynı motoru kullandığımdan gülmekten kırıldım. :D Sana şöyle bir örnek vereyim. HL2 ile Titanfall da aynı motoru kullanıyor ama birbirinden tamamen farklı anladın sanırım aynı şey ARMA ile VBS arasındaki ilişkide de geçerlidir. Elma ile Armutları birbirinden ayırmak buna denir.

    VBS Lisansı ile birlikte 1000 Dolardan fazladır. Bu yüzden ARMA oynuyoruz zaten.
    VBS'deki özelliklerin %80'ni ARMA'da yoktur. Bundan emin olabilirsin.

    Sana cahillik yaptığını söylememin nedeni sen ABD Ordusu ARMA ACE moduyla eğitim yapıyor dediğin içindir ve bunu inkar etme yalanı sevmem

    VBS Savaş Similasyonu ile ARMA aynı motoru kullanabilirler ama durum çok farklı, ARMA'dan önce Operation Flash Point oynayan birisi olarak ARMA 2'yi severim ama çok fazla saçmalık var. 2m'den yere düşüp ölmek, Silahla vurduğun adamın yere düşmemesi, Bacaktan koldan vurulunca tek mermide kolun bacağın kopmaması bunların hepsi bana sorarsan saçmalık ayrıca oyunda adam silahı çok yavaş ve hantal kullanıyor. Gerçek hayatta öyle silah kullanan birisi özel kuvvetlere giremez bundan emin olabilirsin.

    Ben gerçek hayatta silah kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim. Elimdeki M9 Baretta ile 10 farklı hedefi 3sn'de isabetli atış yapabiliyorum. Bunun aynısı similasyonda yapmayı dene ARMA'da adam nişan alana kadar zaten ohooo ARMA gerçek hayata göre çok yavaş şöyle bir örnek daha vereyim Zırhlı araçlar gerçek hayatta sadece vuruldukları noktadan hasar alır. ARMA'da aracın lastiğine roket atıp aracı patlatabilirsin gerçek hayatta bir aracın lastiğine gelen roket araç zırhlıysa sadece aracın lastiklerinden birisini söker kalan 3 lastikle araç rahat rahat kaçabilir.

    ARMA'yı 1000 saat üzerinde oynamış birisiyim saçmalıklarının hepsini tek tek yazabilirim. ARMA 3, ARMA 2'den çok daha iyi ARMA 3'te oyun motorunu değiştirdiler yeni motora geçtiler böylece performans sorunu çözüldü. DayZ'de pek sanmıyorum ARMA2 motoruyla bir yere kadar gidebilirsin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • -The Stig-

    Saçmalayıp durma fanboy adam nerde esitsizlik varmis pcde ? Konsolda hacker yok sanmi gta v de binlerce hacker vardi :)))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.