Şimdi Ara

DAY MOBILE B-889

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bir kaç haftadır çift sim kartlı cep telefonlarını araştırıyorum. Zaten piyasada çok kısıtlı model var. Bunların içinde birçoğunuz en mantıklısının Samsung d880 olduğunu düşünüyorsunuz şüphesiz ancak ben hem çok büyük olması hemde bir çok insanın sorun yaşaması dolayısıyla almayı düşünmüyorum. Araştırırken bu telefon gözüme çarptı. Hem fiyat/performans açısından çok uygun gözüküyor, hemde kullananlar gayet iyi yorumlarda bulunmuşlar. Acaba içinizde kullanan ve tavsiye eden var mı bu telefonu? telefonun linki bu:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdaymb889

    Bide DRV R52 gözüme çarptı. Bu telefonda uygun gözüküyor.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdrvr52

    bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden..







  • http://www.telepati.com.tr/nisan08/konu21.htm

    bu adreste çift hatlı telefonlar incelenmiş. Day Mobile B-889 için Fiyat/Performans açısından en iyisi diyorlar, tabi ne kadar doğru bilemem..
  • Kendi kendime konuşup, dayanamayıp aldım, heralde kimsenin bilgisi yok bu telefon hakkında. En küçük çift hatlı, dokunmatik ekranlı telefon bir çok özelliği barındrıyor, umarım beklediğim gibi gelir. Artık burdan yazarım nasıl bir telefon olduğunu..
  • telepati.com da pil ömrü 2 gün denmiş. Öyle ise çok az değil mi? Elimde Piranha Onix var yeni ve Day Mobile ile değiştirmeyi planlıyorm. Doğru yapmış olur muyum sizce?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rimujin

    telepati.com da pil ömrü 2 gün denmiş. Öyle ise çok az değil mi? Elimde Piranha Onix var yeni ve Day Mobile ile değiştirmeyi planlıyorm. Doğru yapmış olur muyum sizce?


    Arkadaşım bu çift hatlı telefon konusu iyice bulandı artık.. Piranha Onix almayı düşünüyorum bende yada General Mobile DST10 diye bir model çıkardı hem ucuz hem sağlam bi telefon gibi duruyor, fakat aklım tekrar Day mobile a kayıyor neden bilmiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.