Şimdi Ara

Dark Souls'un PC Sürümü Ne Kadar Sattı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    quote:

    Orijinalden alıntı: digimon52

    @ musAKka

    dogru diyorsun bir mebla kaldirmiyor deyil ben bunu tersini dahai düsünmedim idda etmedim öylede satacak böylede ,bende steam kullanicisiyim ayrica.
    fakat Haber´de Konsol ve Pc satis rakamlarina bakilirsa arada ucurum var.

    Multiplatform oyunlarda konsol ve PC satışları her daim farklı olacaktır zaten, bunu inkar eden yok. Hatta ileriki zamanlarda da konsoldaki satışlar yüksek olacaktır, bu gayet normal. Ama özellikle Dark Souls için arada bu derece fark olmasının sebebi oyunun zaten neredeyse 1 sene sonra çıkması ve yapımcıların da belirttiği üzere pek özen gösterilmemesidir. Yapımcılar "Dark Souls 2'nin ana platformu PC olacak" diyorlarsa bu biraz gönül almak için de yapılmıştır ancak adamlar o ışığı görmeseler PC için ekstradan çaba sarfetmezlerdi, yine 1 sene sonra uğraşılmamış bir port olarak 2. oyunu PC'ye sunarlardı. Sonuçta yapımcılar için biryerden sonra herşey paraya bakıyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: digimon52<br> <br> @ musAKka<br> <br> dogru diyorsun bir mebla kaldirmiyor deyil ben bunu tersini dahai düsünmedim idda etmedim öylede satacak böylede ,bende steam kullanicisiyim ayrica.<br> fakat Haber´de Konsol ve Pc satis rakamlarina bakilirsa arada ucurum var.<br> </blockquote><br> Multiplatform oyunlarda konsol ve PC satışları her daim farklı olacaktır zaten, bunu inkar eden yok. Hatta ileriki zamanlarda da konsoldaki satışlar yüksek olacaktır, bu gayet normal. Ama özellikle Dark Souls için arada bu derece fark olmasının sebebi oyunun zaten neredeyse 1 sene sonra çıkması ve yapımcıların da belirttiği üzere pek özen gösterilmemesidir. Yapımcılar "Dark Souls 2'nin ana platformu PC olacak" diyorlarsa bu biraz gönül almak için de yapılmıştır ancak adamlar o ışığı görmeseler PC için ekstradan çaba sarfetmezlerdi, yine 1 sene sonra uğraşılmamış bir port olarak 2. oyunu PC'ye sunarlardı. Sonuçta yapımcılar için biryerden sonra herşey paraya bakıyor.


    Tek merak edigim sey oyun DS2´nin yine ayni basariyi gösterip göstermeyecegi.
    simdilik o kadar.eskisine kiyasla bir kriter yok.




  • Oyun PC'ye çıkalı 7-8 ay oldu zaten. Ayrıca oyunun optimizasyonu rezaletti. Bunu yapımcıda söylemişti. Birde gfwl denen saçma bir sistemle geldi oyun. Ona rağmen iyi satmış. 2. oyunun daha fazla satacağına inanıyorum. Gelen haberlerde bu yönde zaten. Zaten konsolların bu kadar üstün olduğu piyasada bir PC oyununun 750 bin - 1 milyon aralığında olması yeterli.
  • @musAKka

    kesinlikle çıkış fiyatına satmamşıdır orası kesin.
    dijital alım sayısı olarak gecerli dikkat ettiysen.
    alanlar steam gibi kampanya,etkinlik ile ucuza alıyordur.
    Pc´cilarin yüzülügü denilebilir ancak.
    bu birşey ifade ettmiyor sonucda parasal rakamları görelim hadi.
    Pc´cilarin yüzülügü denilebilir ancak.
    alsana güzel bir örnek.
  • rambocuk

    13.4.2013 15:15:58

    bu oyunu konsollarda kaç milyon insan korsan olarak oynamıştır bunu yazda konsolda kaç tane ''hırsız'' diyemediğimiz adam var görelim... ona buna sallamayn kendinize bakın az, aynaya bakın aynaya...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.